Νέα στρατηγική συνεργασία της Aqua Vista Hotels με ξένο επενδυτή στο Dreams Luxury Suites

Dreams_Luxury_Suites_01

Έπειτα από μια πολύ επιτυχημένη δεκαετία στη διαχείριση του Dreams Luxury Suites, η Aqua Vista Hotels προχώρησε στην ενοικίαση της μονάδας όταν η ιδιοκτησία του ακινήτου πέρασε στα χέρια ξένου επενδυτή.

Η Aqua Vista Hotels διαχειρίζεται το Dreams Luxury Suites για δέκα χρόνια, αναδεικνύοντάς το σε ένα από τα πιο επιτυχημένα ξενοδοχεία της Σαντορίνης, με πολλά βραβεία και αφιερώματα στον διεθνή και εγχώριο Τύπο, αλλά και ένα πιστό και συνεχώς αυξανόμενο κοινό επισκεπτών από όλο τον κόσμο. Το 2017 το ξενοδοχείο άλλαξε τα χέρια με τους τίτλους ιδιοκτησίας να περνούν σε ξένο επενδυτή.

Η πολύ επιτυχημένη πορεία του Dreams Luxury Suites αποτέλεσμα της διαχείρισης της μονάδας από την Aqua Vista Hotels, καθώς και οι πολλές διακρίσεις εν γένει του Ομίλου σε Ελλάδα και εξωτερικό, εντυπωσίασαν τον νέο ιδιοκτήτη του ακινήτου που ανέτρεψε την αρχική του απόφαση για ανανέωση του υφισταμένου πλαισίου συνεργασίας με τον Όμιλο, ενδίδοντας στην πρόταση της Aqua Vista Hotels για πενταετή μίσθωση της μονάδας - το νέο πλαίσιο συνεργασίας αναμένεται να ενισχύσει περαιτέρω την απόδοση του Dreams Luxury Suites.

Aqua_Vista_HotelsΗ απόφαση της Aqua Vista Hotels για μετακίνηση του ενδιαφέροντος του Ομίλου σε μισθώσεις ξενοδοχείων απορρέει από την αλλαγή της επενδυτικής πολιτικής του, η οποία ξεκίνησε στις αρχές του 2018 με την ενοικίαση του Asteras Villas στα Φηρά της Σαντορίνης, ύστερα από μια μακρόχρονη συνεργασία διαχείρισης. Η στρατηγική αλλαγή της επενδυτικής πολιτικής του Ομίλου αντανακλά την ισχυρή αναπτυξιακή πορεία της Aqua Vista Hotels τα τελευταία χρόνια με όλο και περισσότερες συνεργασίες να προστίθενται στο portfolio της.

Αναφορικά με τη νέα συνεργασία, η κυρία Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την υπογραφή της νέας αυτής συμφωνίας με ξένο επενδυτή για τη μίσθωση του Dreams Luxury Suites, η οποία και αναμένεται να είναι κερδοφόρα και για τις δύο πλευρές. Ύστερα από μια πολύ επιτυχημένη και γόνιμη δεκαετία διαχείρισης του ξενοδοχείου, όλοι μας ανυπομονούμε για τα επόμενα βήματα, με στόχο την περαιτέρω εδραίωση του Dreams Luxury Suites ως ένα από τα καλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία, και την παροχή των κορυφαίων προσωποποιημένων υπηρεσιών που χαρακτηρίζουν τον Όμιλο".

Dreams_Luxury_Suites_02


Περισσότερα για την Aqua Vista Hotels
Η Aqua Vista Hotels ιδρύθηκε το 2005 και σήμερα διαχειρίζεται περισσότερα από 30 ξενοδοχεία σε Σαντορίνη, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Λέσβο και Σκιάθο. Διαθέτοντας στελέχη με μακρά εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο και το ευρύτερο φάσμα του τουρισμού, καθώς και πάθος για τον τομέα της φιλοξενίας, η Aqua Vista Hotels επικεντρώνεται στη δημιουργία ξενοδοχείων με μοναδική ταυτότητα, αναλαμβάνοντας από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, την εσωτερική διακόσμηση και το συνολικό concept των υπηρεσιών φιλοξενίας, μέχρι την ολοκληρωμένη διαχείριση των κρατήσεων της μονάδας και τη λειτουργία της σε όλα τα επίπεδα.
Η υγιής και κερδοφόρα λειτουργία ενός ξενοδοχείου, η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και η δημιουργία μιας αξέχαστης εμπειρίας διαμονής αποτελούν ξεκάθαρους στόχους σε κάθε συνεργασία της Aqua Vista Hotels.Dreams_Luxury_Suites_03
Dreams_Luxury_Suites_04
Dreams_Luxury_Suites_05

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

CU

Μεγάλη ποικιλία από φοιτητικά δώρα και προσφορές που συμπληρώνουν τα ειδικά διαμορφωμένα πακέτα του, παρουσιάζει και φέτος το CU, με στόχο να εξυπηρετήσει πλήρως τους φοιτητές και τις ιδιαίτερες ανάγκες τους.

advertorial_vodafone

Τα νέα μοντέλα της Apple, iPhone Xs και iPhone Xs Max, τα πιο εξελιγμένα iPhone που σχεδιάστηκαν μέχρι σήμερα, καθώς και το Apple Watch Series 4, θα είναι διαθέσιμα από το δίκτυο των καταστημάτων της Vodafone & το vodafone.gr  από 28/9. Το νέο  iPhone XR, εξοπλισμένο με τις hi-end τεχνολογίες της Apple, θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, στις 26 Οκτωβρίου.

1