Το νερό ΔΙΩΝΗ της RAINBOW WATERS ανάμεσα στα 5 καλύτερα εμφιαλωμένα νερά του κόσμου!

Vraveia_Apr_2018

Το νερό που πηγάζει και εμφιαλώνεται σε Προστατευμένη Περιοχή στα ορεινά της Ηπείρου, βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου!

Κάθε χρόνο, η ελίτ του νερού παγκοσμίως συγκεντρώνεται στο Berkeley Springs της Αμερικής για να συμμετάσχει στο μεγαλύτερο διεθνή Διαγωνισμό Γευσιγνωσίας Νερού όπου βραβεύονται τα κορυφαία νερά του πλανήτη (28th Annual Berkeley Springs International Water Tasting).

Στους φετινούς «Ολυμπιακούς του νερού», όπως αλλιώς ονομάζονται, αξιολογήθηκαν περισσότερα από 100 νερά από 12 πιστοποιημένους κριτές. Το ΔΙΩΝΗ τηςRAINBOW WATERS ήταν το μοναδικό ελληνικό νερό που βραβεύτηκε, κατακτώντας την 5η θέση παγκοσμίως στην κατηγορία «Καλύτερο Εμφιαλωμένο Νερό 2018».

Λίγες ημέρες αργότερα, το ΔΙΩΝΗ έλαβε επίσης,από το Διεθνή Οργανισμό Ποιότητας Monde Selection,την ανώτατη διάκριση «Grand Gold Quality Award» η οποία απονέμεται στα προϊόντα που συγκεντρώνουν ποσοστό αξιολόγησης μεταξύ 90% - 100%. Περίπου 3.000 προϊόντα από 89 χώρες δοκιμάστηκαν από ανεξάρτητη κριτική επιτροπή και αξιολογήθηκαν σύμφωνα με τα αυστηρότερα κριτήρια παγκοσμίως. Το ΔΙΩΝΗξεχώρισε και βραβεύτηκε για τηνποιότητά του γιατρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Η ανωτερότητα του νερού ΔΙΩΝΗ επιβραβεύεται διαρκώς από ανεξάρτητους, επίσημους φορείς, επιβεβαιώνοντας ότι είναι ένα από τα κορυφαία νερά του κόσμου.

ΣΧΟΛΙΑ (9)

Τρελός επιστήμονας

Έχει λέει μισό ηλεκτρόνιο παραπάνω από το κοινό Η2Ο!

@Τρελός επιστήμονας

Άμα εσύ είσαι "επιστήμονας" εγώ είμαι ο Χίγκς...

Αγύριγο κεφάλι

Το ΚΑΛΥΤΕΡΟ Νερό είναι αυτό το τρεχούμενο της ΒΡΥΣΗΣ!__________Μόρνος!________Ποιός να συγκριθεί μαζί του;

....

πόσο μίζερη πρέπει αλήθεια να είναι η ύπαρξη σου για να σχολιάζεις όλα τα άρθρα και να λες αποκλειστικά και μόνον κοτσάνες, ασυναρτησίες η να υπερασπίζεσαι τα φασισταριά που εξουσιάζουν. Πόσο λίγη και χωρίς νόημα πρέπει να είναι η καθημερινότητα σου αλήθεια;

????

Άλλαξε όνομα και να το κάνεις "αγύριστο κεφάλι"

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

voda223

Το Vodafone Business παρουσιάζει τη νέα υπηρεσία Vodafone IoT Smart Track, που φέρνει εξοικονόμηση κόστους, εύκολη παρακολούθηση της θέσης του στόλου οχημάτων και καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών κάθε επιχείρησης

oly3

Η Ολυμπία Οδός διακρίθηκε ως National Winner στα «Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων 2019», έναν από τους μεγαλύτερους και πιο μακροχρόνιους επιχειρηματικούς διαγωνισμούς στον κόσμο

Public_HR_Excellence_Awards

Τρία βραβεία στο Public για τη Διαχείριση ταλέντου, την Καινοτόμα χρήση της τεχνολογίας για το Ανθρώπινο Δυναμικό και την Team building πρωτοβουλία που διοργάνωσε για τους εργαζομένους του.

photo-2

Τα παιδιά θα έχουν την τιμητική τους αυτή την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, στο Markopoulo Park όπου θα τους περιμένουν διασκεδαστικά παιχνίδια, πρωτότυπες κατασκευές και πολλές δραστηριότητες. Στο πλαίσιο του 73ου Ελληνικού Ντέρμπι ΟΠΑΠ, οι εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου θα μετατραπούν σε ένα πάρκο ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια.

opap-mini-festival

Οι Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ έζησαν για πέμπτη συνεχή χρονιά στο ρυθμό της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού #ΒeActive. Συνολικά 10.000 παιδιά και γονείς/κηδεμόνες από τις ακαδημίες του προγράμματος σε όλη την Ελλάδα συμμετείχαν σε δράσεις στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού.Οι Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ έζησαν για πέμπτη συνεχή χρονιά στο ρυθμό της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού #ΒeActive. Συνολικά 10.000 παιδιά και γονείς/κηδεμόνες από τις ακαδημίες του προγράμματος σε όλη την Ελλάδα συμμετείχαν σε δράσεις στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού.