Το νερό ΔΙΩΝΗ της RAINBOW WATERS ανάμεσα στα 5 καλύτερα εμφιαλωμένα νερά του κόσμου!

Vraveia_Apr_2018

Το νερό που πηγάζει και εμφιαλώνεται σε Προστατευμένη Περιοχή στα ορεινά της Ηπείρου, βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου!

Κάθε χρόνο, η ελίτ του νερού παγκοσμίως συγκεντρώνεται στο Berkeley Springs της Αμερικής για να συμμετάσχει στο μεγαλύτερο διεθνή Διαγωνισμό Γευσιγνωσίας Νερού όπου βραβεύονται τα κορυφαία νερά του πλανήτη (28th Annual Berkeley Springs International Water Tasting).

Στους φετινούς «Ολυμπιακούς του νερού», όπως αλλιώς ονομάζονται, αξιολογήθηκαν περισσότερα από 100 νερά από 12 πιστοποιημένους κριτές. Το ΔΙΩΝΗ τηςRAINBOW WATERS ήταν το μοναδικό ελληνικό νερό που βραβεύτηκε, κατακτώντας την 5η θέση παγκοσμίως στην κατηγορία «Καλύτερο Εμφιαλωμένο Νερό 2018».

Λίγες ημέρες αργότερα, το ΔΙΩΝΗ έλαβε επίσης,από το Διεθνή Οργανισμό Ποιότητας Monde Selection,την ανώτατη διάκριση «Grand Gold Quality Award» η οποία απονέμεται στα προϊόντα που συγκεντρώνουν ποσοστό αξιολόγησης μεταξύ 90% - 100%. Περίπου 3.000 προϊόντα από 89 χώρες δοκιμάστηκαν από ανεξάρτητη κριτική επιτροπή και αξιολογήθηκαν σύμφωνα με τα αυστηρότερα κριτήρια παγκοσμίως. Το ΔΙΩΝΗξεχώρισε και βραβεύτηκε για τηνποιότητά του γιατρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Η ανωτερότητα του νερού ΔΙΩΝΗ επιβραβεύεται διαρκώς από ανεξάρτητους, επίσημους φορείς, επιβεβαιώνοντας ότι είναι ένα από τα κορυφαία νερά του κόσμου.

ΣΧΟΛΙΑ (9)

Τρελός επιστήμονας

Έχει λέει μισό ηλεκτρόνιο παραπάνω από το κοινό Η2Ο!

@Τρελός επιστήμονας

Άμα εσύ είσαι "επιστήμονας" εγώ είμαι ο Χίγκς...

Αγύριγο κεφάλι

Το ΚΑΛΥΤΕΡΟ Νερό είναι αυτό το τρεχούμενο της ΒΡΥΣΗΣ!__________Μόρνος!________Ποιός να συγκριθεί μαζί του;

....

πόσο μίζερη πρέπει αλήθεια να είναι η ύπαρξη σου για να σχολιάζεις όλα τα άρθρα και να λες αποκλειστικά και μόνον κοτσάνες, ασυναρτησίες η να υπερασπίζεσαι τα φασισταριά που εξουσιάζουν. Πόσο λίγη και χωρίς νόημα πρέπει να είναι η καθημερινότητα σου αλήθεια;

Αγύριγο κεφάλι

Ρε Ποντικέ - ΝΑΖΙ!___________Μιά χαρά είμαι και ζω εγώ!_________Και κάνω Σχόλια με μόνιμο ψευδώνυμο!_______Εσύ (ο ανύπαρκτος) ..."ΠΟΙΌΣ" είσαι;_________Και ποιά "σχόλια" έχεις κάνει ποτέ;__________Μη με ΖΗΛΕΥΕΙΣ, γιατί με κάνεις και ...ντρέπομαι, κομπλεξικέ!..___________Κρύψου τώρα!..

Σε λυπάμαι...

Είσαι "άνθρωπος" χωρίς οικογένεια, χωρίς παιδιά, χωρις φίλους, χωρίς γκομενα, χωρίς ενδιαφέρον για την ζωή και δεν πίνεις νερό Διώνη, δηλαδή ένα τίποτα. Κρίμα...

Αγυριγε....

Πλάκα κάνω, δεν πιστεύω να στεναχωρεθηκες;;;

????

Άλλαξε όνομα και να το κάνεις "αγύριστο κεφάλι"

Θειά Ολίβα

Εγώ τον συμβουλεύω να αλλάξει το "Αγύριγο Κεφάλι" και να το κάνει Ανύπαρκτο Μυαλό...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

EUC-01-_Large_

Η Σύγκλητος του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου αναγνωρίζοντας το παγκοσμίου εμβέλειας έργο και την εξέχουσα προσωπικότητα του Λοράν Φαμπιούς (Laurent Fabius) τον αναγόρευσε σε Επίτιμο Διδάκτορα της Νομικής Σχολής.

tep2

Δύο Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στην Κρήτη αναβάθμισε με νέο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, ο φορέας «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος», με τη χρηματοδότηση του Ομίλου ΟΤΕ. Τα δύο ΤΕΠ στεγάζονται στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος» και το Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου και έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν φροντίδα σε περίπου 20 χιλιάδες παιδιά τον χρόνο.