Το απόλυτο ταξίδι αναζωογόνησης και ευεξίας #DivineYou

Thalassotherapy_Pool_Divani_Apollon_Spa5

Ένας ξεχωριστός κόσμος αναζωογόνησης, σε ένα από τα βραβευμένα, ως τα καλύτερα Spa της Ευρώπης.

Το Divani Athens Spa & Thalasso, βρίσκει τον απόλυτο εκφραστή της φιλοσοφίας του στα καινοτόμα προγράμματα #DivineYou και προσφέρει τις λύσεις στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου μέσα από την συνολική αντιμετώπιση του στόχου που επιθυμεί να κατακτήσει.

Με βάση την μοναδική τοποθεσία του Divani Apollon Palace & Thalasso δίπλα στη θάλασσα του Σαρωνικού, η εξειδικευμένη ομάδα του υπερσύγχρονου κέντρου ευεξίας του ξενοδοχείου, εμπνεύστηκε και δημιούργησε τα προγράμματα #DivineYou. Μελετώντας τον μοντέρνο τρόπο ζωής, προέκυψε η ανάγκη για πλήρως εξατομικευμένα προγράμματα που βοηθούν τον επισκέπτη να δει τον εαυτό του και τις συνήθειές του μέσα από ένα άλλο πρίσμα. Ανάλογα με τον στόχο του, είτε αφορά σε αποτοξίνωση, απώλεια βάρους, απομάκρυνση του στρες ή αναζωογόνηση, η προσέγγιση βρίσκεται στη συνολική αντιμετώπιση του προβλήματος.

Τα προγράμματα #DivineYou έχουν διαμορφωθεί έτσι ώστε να συμπεριλαμβάνουν tailor made διατροφικά προγράμματα, σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους, training sessions και σπα θεραπείες, με ειδικά πακέτα ανάλογα με τις ανάγκες του επισκέπτη. Η επιστημονική γνώση από το έμπειρο προσωπικό, δίνει αξία στη μοναδικότητα του κάθε επισκέπτη και τον βοηθά να κατακτήσει τον στόχο του υιοθετώντας ένα υγιεινό τρόπο ζωής και αντανακλώντας τον προς τα έξω.

Technology_Divani_Athens_Spa___Thalasso_Center_-_Spa_6


Θέτοντας σε προτεραιότητα τον παράγοντα της ισορροπημένης και σωστής διατροφής, το Divani Athens Spa & Thalasso πρωτοπορεί, φέρνοντας σε συνεργασία τον διατροφολόγο και τον σεφ του ξενοδοχείου. Με απόλυτο στόχο την απώλεια βάρους με υγιεινό τρόπο και χωρίς να στερείται ο επισκέπτης σε γεύση και ποιότητα, το εξατομικευμένο διατροφικό πρόγραμμα συνδυάζει την επιστημονική τεχνογνωσία του διατροφολόγου και την γαστρονομική υπεροχή του σεφ του ξενοδοχείου.

Πάντα πιστοί στη φιλοσοφία ενός ολοκληρωμένου προγράμματος για την κατάκτηση ενός ανάλαφρου εαυτού μακριά από το στρες και την τοξική καθημερινότητα, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η χρήση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας για γρήγορα και άμεσα αποτελέσματα.

Cover1_YogaDivaniApollonPalace

Η στρεσογόνος καθημερινότητα όλων μας, αποτελεί εμπόδιο στην γρήγορη και ομαλή απώλεια βάρους. Τα προγράμματα #DivineYou δίνουν την λύση στον επισκέπτη που θέλει να χαλαρώσει γρήγορα και αποτελεσματικά, ενισχύοντας τον μεταβολισμό του & διευκολύνοντας με αυτό τον τρόπο την απώλεια κιλών. Ένας πολυδιάστατος συνδυασμός θεραπειών σπα, διατροφής, training sessions, επισκέψεων στην πισίνα θαλασσοθεραπείας & μαθημάτων Yoga, που εφαρμόζονται στα ειδικά προγράμματα #DivineYou, λειτουργoύν άμεσα και συνεργατικά στον οργανισμό προσφέροντάς του σωματική αλλά και ψυχική ανάταση.

Η μαγευτική τοποθεσία του Divani Apollon Palace & Thalasso δεν θα μπορούσε παρά να είναι η καταλληλότερη τοποθεσία για τη διαμονή του επισκέπτη καθ’όλη τη διάρκεια του προγράμματος #DivineYou. Στο ξεχωριστό αυτό περιβάλλον με απέραντη θέα στη θάλασσα, ο επισκέπτης οραματίζεται έναν καλύτερο εαυτό επιτυγχάνοντας ακόμα πιο γρήγορα τον στόχο του. 
All_sea_view_suite
Thalassotherapy_Pool_Divani_Apollon_Spa5

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

decentralized01

120+ διεθνείς ομιλητές ανέλυσαν τα βήματα προς ένα «αποκεντρωμένο μέλλον» στο Κορυφαίο Συνέδριο Blockchain της Ευρώπης

auteco01

Τα ΙΚΤΕΟ Auteco, μέλος του ομίλου J&P αβαξ, στα πλαίσια του προγράμματος “Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη 2018” και σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, συμμετέχει στο Επιμορφωτικό Διήμερο Μηχανολόγων – Μηχανικών ΠαΔΑ, το οποίο θα λάβει χώρα στην Πανεπιστημιούπολη 2 (Π2 πρώην ΤΕΙ Πειραιά) στις 27 & 29/11/2018.

dasjfda

Πρόσφατα δημοσιεύθηκαν τα αποτελέσματα του προγράμματος «Αριστοτέλης» για την Αντιμετώπιση της Εξάπλωσης των HCV, HIV στους χρήστες ενδοφλέβιων ναρκωτικών στην Αθήνα. Από αυτά προέκυψε η ανάγκη δραστικών παρεμβάσεων αντιμετώπισης του φαινομένου της χρήσης ναρκωτικών και των συνεπειών τους, ώστε, αφενός να προστατευτεί η υγεία και η ασφάλεια των χρηστών και αφετέρου των κατοίκων της πρωτεύουσας.

opap_pao_advertorial_arthro

Ο ΟΠΑΠ και o Παναθηναϊκός Aθλητικός Όμιλος ανακοίνωσαν, την Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018, την έναρξη της χορηγικής τους συνεργασίας. Ο ΟΠΑΠ υποστηρίζει τις προσπάθειες των τμημάτων του ιστορικού συλλόγου, ο οποίος εφέτος συμπληρώνει 110 χρόνια από την ίδρυσή του και έχει ήδη κατακτήσει 1.500 ομαδικούς τίτλους.