Η Camila Cabello είναι το πρόσωπο της Skechers για την νεανική lifestyle συλογή Hi Lites

Η Camila Cabello είναι το πρόσωπο της Skechers για την νεανική lifestyle συλογή Hi Lites

Η 20χρονη πολυπλατινένια, κορυφαία στα chats CAMILLA CABELLO, είναι το νέο παγκόσμιο πρόσωπο της SKECHERS για την συλλογή γυναίκειων υποδημάτων HI LITES

camila_11
Η CAMILA CABELLO δεν είναι άλλη από την τραγουδίστρια που ερμηνεύει το “HAVANA” το απόλυτο No 1 hit αυτής της περιόδου που παίζει non stop στο ραδιόφωνο και στα clubs σε όλο τον κόσμο.

"Αυτό το έτος είναι η αρχή ενός εντελώς καινούργιου κεφαλαίου για μένα, τόσο στη μουσική μου όσο και στην προοπτική μου για τη ζωή - και είμαι ενθουσιασμένη που η SKECHERS είναι μέρος αυτού του ταξιδιού", δήλωσε η Camila Cabello. "Εκτός από το ύφος και την άνεση των παπουτσιών SKECHERS, λατρεύω τις φιλανθρωπικές προσπάθειές τους. Η SKECHERS κάνει τη διαφορά - είτε δίνοντας νέα παπούτσια σε εκατομμύρια παιδιά είτε σώζοντας ζωές αδέσποτων ζώων . Λατρεύω αυτό το πνεύμα γενναιοδωρίας - και ανυπομονώ να μοιραστώ αυτά τα θετικά μηνύματα με τον κόσμο ως η νέα ambassador της SKECHERS ».


Skechers Hi Lites Cabello GR 3


"Η Camila έχει ήδη αγαπηθεί από εκατομμύρια, και είναι αυτή που θα παρακολουθούμε φέτος και μετέπειτα ", πρόσθεσε ο Michael Greenberg, πρόεδρος της SKECHERS. "Ήταν μια από τις 25 έφηβους με τη μεγαλύτερη επιρροή τον περασμένο χρόνο , έχει ερμηνεύσει τραγούδια επιτυχίες τόσο στα αγγλικά όσο και στα ισπανικά και έχει φανατικούς οπαδούς της νεανικής γενιάς και αποτελεί ένα εξαιρετικό παγκόσμιο πρότυπο για την εταιρία μας. "

Κλείσιμο
Η Camila Cabello έχει γεννηθεί στην Κούβα και έχει ξεκινήσει την επίσημη σόλο σταδιοδρομία της με το συγκρότημα FIFTH HARMONY. Η Cabello έχει ήδη λάβει 5 υποψηφιότητες για το βραβείο Teen Choice Awards φέτος και κέρδισε ένα chart-topping με το συγκρότημα MGK για το πρόσφατο διπλό πλατινένιο hit "Bad Things" το οποίο είχε πάνω από 270 εκατομμύρια Spotify streams το οποίο και καθιέρωσε τη Cabello ως την πρώτη γυναίκα καλλιτέχνη που έφτασε το # 1 στο Top 40 Radio εντος και εκτος group.

Οι celebrities πρεσβευτές των συλλογών της SKECHERS είναι μεταξύ άλλων η η πολύ-πλατινένια καλλιτέχνιδα Meghan Trainor, ο ηθοποιός Rob Lowe, το μοντέλο και ηθοποιός Kelly Brook, η προσωπικότητα της τηλεόρασης Brooke Burke-Charvet και οι αθλητές “ θρύλοι” όπως ο David Ortiz, ο Joe Montana, ο Sugar Ray Leonard και ο Howie Long μαζί με τους elite ambassadors Meb Keflezighi και Kara Goucher για την συλλογή Skechers Performance Division.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Skechers στην Eλλάδα είναι η εταιρεία Top Trends SA, Λεωφόρος Βουλιαγμένης 54, Βούλα ,τηλ .210.9689120, info@toptrends.gr

Τη συλλογή Camila Cabello θα την βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, στο αποκλειστικό κατάστημα SKECHERS Εθνικής Αντιστάσεως 69, Περιστέρι, στο e-shop www.skechers.gr και σύντομα στα μέσα Μαίου στο νέο κατάστημα αποκλειστικό κατάστημα SKECHERS στην Νέα Ερυθραία.

ddd_1
ddd_2
ddd_3
ddd_4

Για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθήστε μας στο Facebook https://www.facebook.com/SkechersGreece
https://www.facebook.com/pages/Skechers-Performance- Division-Greece/,Τwitter: https://twitter.com/SkechersGR
Ιnstagram: https://instagram.com/skechersgr/,Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCTmJEE8mnBz79FUVf
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης