"Λάθος από την αρχή" – Το βιβλίο του Γιάννη Ζιώτη που κατακτά τις Ευρωπαϊκές βιβλιοθήκες…

vivlio_advertorial

«Όσο κι αν γυρεύει κανείς "λευκό καπνό" στις καπνοδόχους της Ιστορίας, μερικές φορές εκείνη γράφεται εκ των προτέρων...»

Ο Γιάννης Ζιώτης έχει χαρακτηρισθεί από καταξιωμένους ανθρώπους του πνεύματος και της δημοσιογραφίας ως «οδρομέας της ζωής με ήθος, απέναντι στις σύγχρονες δυσκολίες. Ένας αθλητής, που τον έχρισε πρώτος ο δάσκαλός του, ο Αντώνης Σαμαράκης. Η γραφή του έρχεται από πολύ μακριά και πηγαίνει ακόμα πιο μακριά. Μια ελληνική γραφή, που αποπνέει σεβασμό σε όλες τις στιγμές και τις αγωνίες του παρελθόντος και τραβά ίσια το μέτρο και τη μεσότητα του παππού Αριστοτέλη, του μακρινού μας παππού…».

Ο Γιάννης Ζιώτης, αποτελεί πνευματικό παιδί του Αντώνη Σαμαράκη. Ο ΑντώνηςΣαµαράκης, ήταν γι’ αυτόν ένας πολύτιμος φίλος,μοναδικός δάσκαλος, και του οφείλει τη συγγραφική του γέννηση.Μεταξύ τους δημιουργείται μια σχέση που αποτυπώνει τη βαριά της κληρονομιά στο νεαρό συγγραφέα, ο οποίοςξεκινά το συγγραφικό του ταξίδι από την Άνδρο και καταφέρνει σήμερανα είναι επίκαιρος, διαχρονικός, να μεταφράζεται και να καταξιώνεται διεθνώς, συνεχίζοντας αθόρυβα και ταπεινά υπέρ της συλλογικότητας απέναντι στο κυρίαρχο ρεύμα...

Ο Γιάννης Ζιώτης γεννήθηκε στην Άνδρο το 1976 από ανθρώπους του µόχθου. Είναι µεταφρασµένος στο εξωτερικό, βραβευµένος και θεωρείται ένας από τους καταξιωµένους συγγραφείς της γενιάς του. Σπούδασε δηµοσιογραφία και την υπηρέτησε µε συνέπεια και σεβασμό στην ενημέρωση του πολίτη.

Το βιβλίο «Λάθος απ’ την αρχή…» αποτελεί το έβδοµο συνολικά έργο του.Αντλεί την έμπνευσή του απ’ την καθημερινότητα. Είναι και ο ίδιος άλλωστε, αναπόσπαστο κοµµάτι του δρόμου. Μέσα από το έργο του έχει καταφέρει να συναντηθεί µε το ευρύ αναγνωστικό κοινό, ν’ αγαπηθεί και να συζητηθεί όσο λίγοι της γενιάς του.Ο ίδιος, άνθρωπος του μέτρου, είναι πεπεισμένος πως το "εργοστάσιο" που παρήγαγε προσωπικότητες έχει κλείσει οριστικά.

Γι' αυτό στο "εργαστήριο" της μνήμης, που έχει στήσει τα τελευταία είκοσι χρόνια στο μυαλό του εμπνέεται "ήρωες παλαιάς κοπής" με καθαρά χέρια, που αναλαμβάνουν το κόστος και βγαίνουν μπροστά την κρίσιμη ώρα, σηματοδοτώντας την στροφή προς το αληθινά καινούριο.

Άλλωστε στην Ιστορία του καθενός μας δεν εξηγούνται όλα με ένα γιατί...

Με το έβδομο βιβλίο του, που έχει τίτλο "Λάθος από την αρχή" συνεχίζει τη διεθνή του παρουσία, μέσα από μια μακρά, προσωπική έρημο με μεγάλες δυσκολίες.
Η παρουσίαση του έργου πραγματοποιήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 2017 στην Πρεσβεία της Κύπρου και πλέον κοσμεί τα ράφια των βιβλιοπωλείων της Ευρώπης και τις πλατφόρμες ηλεκτρονικών αγορών.

"A mistake from the very start..."
Διαθέσιμο στην Αγγλική γλώσσα στα: www.amazon.com&www.itunes.com
και στην Ελληνική γλώσσα, σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία
A_mistake_from_the_very_start_____111

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ygfew

Πρόσφατα δημοσιεύθηκαν τα αποτελέσματα του προγράμματος «Αριστοτέλης» για την Αντιμετώπιση της Εξάπλωσης των HCV, HIV στους χρήστες ενδοφλέβιων ναρκωτικών στην Αθήνα. Από αυτά προέκυψε η ανάγκη δραστικών παρεμβάσεων αντιμετώπισης του φαινομένου της χρήσης ναρκωτικών και των συνεπειών τους, ώστε, αφενός να προστατευτεί η υγεία και η ασφάλεια των χρηστών και αφετέρου των κατοίκων της πρωτεύουσας.

opap_pao_advertorial_arthro

Ο ΟΠΑΠ και o Παναθηναϊκός Aθλητικός Όμιλος ανακοίνωσαν, την Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018, την έναρξη της χορηγικής τους συνεργασίας. Ο ΟΠΑΠ υποστηρίζει τις προσπάθειες των τμημάτων του ιστορικού συλλόγου, ο οποίος εφέτος συμπληρώνει 110 χρόνια από την ίδρυσή του και έχει ήδη κατακτήσει 1.500 ομαδικούς τίτλους.

yrygygyw

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 στην Κοπεγχάγη η συνεδρίαση του Δ.Σ. της IPC (International Post Corporation), με τη συμμετοχή των ΕΛΤΑ που εκπροσωπήθηκαν από τον Διευθύνοντα Σύμβουλό τους κ. Ηλία Αθανασίου. Στο Δ.Σ. της IPC συμμετέχουν επίσης Διευθύνοντες Σύμβουλοι αντίστοιχων εταιρειών από χώρες όπως η Γερμανία(Deutsche Post-DHL), Ολλανδία (NL Post), Γαλλία (La Poste), Σουηδία & Δανία (Nord Post), Νέα Ζηλανδία κ.α.

aquav_arthroo1

Η Aqua Vista Hotels συμμετείχε στο τέταρτο και άκρως επιτυχημένο Sales Seminar για επαγγελματίες του Τουρισμού που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2018 στη Ρόδο. Με κύριο θέμα την αύξηση των εσόδων και των κρατήσεων, εφαρμόζοντας ποικίλες νέες προσεγγίσεις και στρατηγικές, το σεμινάριο προσέλκυσε πλήθος συμμετεχόντων από διάφορους τομείς του κλάδου της φιλοξενίας.