"Λάθος από την αρχή" – Το βιβλίο του Γιάννη Ζιώτη που κατακτά τις Ευρωπαϊκές βιβλιοθήκες…

vivlio_advertorial

«Όσο κι αν γυρεύει κανείς "λευκό καπνό" στις καπνοδόχους της Ιστορίας, μερικές φορές εκείνη γράφεται εκ των προτέρων...»

Ο Γιάννης Ζιώτης έχει χαρακτηρισθεί από καταξιωμένους ανθρώπους του πνεύματος και της δημοσιογραφίας ως «οδρομέας της ζωής με ήθος, απέναντι στις σύγχρονες δυσκολίες. Ένας αθλητής, που τον έχρισε πρώτος ο δάσκαλός του, ο Αντώνης Σαμαράκης. Η γραφή του έρχεται από πολύ μακριά και πηγαίνει ακόμα πιο μακριά. Μια ελληνική γραφή, που αποπνέει σεβασμό σε όλες τις στιγμές και τις αγωνίες του παρελθόντος και τραβά ίσια το μέτρο και τη μεσότητα του παππού Αριστοτέλη, του μακρινού μας παππού…».

Ο Γιάννης Ζιώτης, αποτελεί πνευματικό παιδί του Αντώνη Σαμαράκη. Ο ΑντώνηςΣαµαράκης, ήταν γι’ αυτόν ένας πολύτιμος φίλος,μοναδικός δάσκαλος, και του οφείλει τη συγγραφική του γέννηση.Μεταξύ τους δημιουργείται μια σχέση που αποτυπώνει τη βαριά της κληρονομιά στο νεαρό συγγραφέα, ο οποίοςξεκινά το συγγραφικό του ταξίδι από την Άνδρο και καταφέρνει σήμερανα είναι επίκαιρος, διαχρονικός, να μεταφράζεται και να καταξιώνεται διεθνώς, συνεχίζοντας αθόρυβα και ταπεινά υπέρ της συλλογικότητας απέναντι στο κυρίαρχο ρεύμα...

Ο Γιάννης Ζιώτης γεννήθηκε στην Άνδρο το 1976 από ανθρώπους του µόχθου. Είναι µεταφρασµένος στο εξωτερικό, βραβευµένος και θεωρείται ένας από τους καταξιωµένους συγγραφείς της γενιάς του. Σπούδασε δηµοσιογραφία και την υπηρέτησε µε συνέπεια και σεβασμό στην ενημέρωση του πολίτη.

Το βιβλίο «Λάθος απ’ την αρχή…» αποτελεί το έβδοµο συνολικά έργο του.Αντλεί την έμπνευσή του απ’ την καθημερινότητα. Είναι και ο ίδιος άλλωστε, αναπόσπαστο κοµµάτι του δρόμου. Μέσα από το έργο του έχει καταφέρει να συναντηθεί µε το ευρύ αναγνωστικό κοινό, ν’ αγαπηθεί και να συζητηθεί όσο λίγοι της γενιάς του.Ο ίδιος, άνθρωπος του μέτρου, είναι πεπεισμένος πως το "εργοστάσιο" που παρήγαγε προσωπικότητες έχει κλείσει οριστικά.

Γι' αυτό στο "εργαστήριο" της μνήμης, που έχει στήσει τα τελευταία είκοσι χρόνια στο μυαλό του εμπνέεται "ήρωες παλαιάς κοπής" με καθαρά χέρια, που αναλαμβάνουν το κόστος και βγαίνουν μπροστά την κρίσιμη ώρα, σηματοδοτώντας την στροφή προς το αληθινά καινούριο.

Άλλωστε στην Ιστορία του καθενός μας δεν εξηγούνται όλα με ένα γιατί...

Με το έβδομο βιβλίο του, που έχει τίτλο "Λάθος από την αρχή" συνεχίζει τη διεθνή του παρουσία, μέσα από μια μακρά, προσωπική έρημο με μεγάλες δυσκολίες.
Η παρουσίαση του έργου πραγματοποιήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 2017 στην Πρεσβεία της Κύπρου και πλέον κοσμεί τα ράφια των βιβλιοπωλείων της Ευρώπης και τις πλατφόρμες ηλεκτρονικών αγορών.

"A mistake from the very start..."
Διαθέσιμο στην Αγγλική γλώσσα στα: www.amazon.com&www.itunes.com
και στην Ελληνική γλώσσα, σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία
A_mistake_from_the_very_start_____111

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ σε ρυθμούς Παγκοσμίου Κυπέλλου, 100 ημέρες πριν από τη σέντρα

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει, κάθε μέρα, το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Από τις 11 Σεπτεμβρίου έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2018, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 13 εκατομμύρια ευρώ. 

konstantinidis_main01

Ενημερώνουμε τους αγαπητούς πελάτες μας ότι το κατάστημα - ζαχαροπλαστείο που έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του το τελευταίο διάστημα στην Νέα Ιωνία Αττικής, επί της οδού Κύμης αρ. 17, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την αλυσίδα καταστημάτων της εταιρείας μας.

germ7

Το νέο experiential κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην οδό Αγγέλου Μεταξά 13 στην περιοχή της Γλυφάδας είναι ένα πολύ διαφορετικό και ανανεωμένο κατάστημα της αλυσίδας, μέσα στο οποίο οπελάτης μπορεί να νιώσει ότι μπαίνει στην «Καρδιά της Τεχνολογίας»!

performe_adve

Το PerforMe Active Sitting System είναι μία νέα καρέκλα με παγκόσμια πατέντα, που στόχο έχει τη βελτίωση της στάσης του σώματος μας, ενώ καθόμαστε αρκετές ώρες στο γραφείο ή το σπίτι.

fot01

Τη βούληση του Ομίλου ΕΛΠΕ να συνεχίσει να στηρίζει με τρόπο ουσιαστικό και χρήσιμο τις προσπάθειες των Ελλήνων Παραολυμπιονικών προκειμένου να αφοσιωθούν στους στόχους τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, εξέφρασε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ κ. Ευστάθιος Τσοτσορός, ο οποίος υποδέχτηκε στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου τους Παραολυμπιονίκες και Παγκόσμιους Πρωταθλητές, Γρηγόρη Πολυχρονίδη και  Γεώργιο Σφαλτό.