Ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια βραβεύει για 10η χρονιά τη Νέα Γενιά

ellinika-petrelaia_main01

Για δέκατη συνεχή χρονιά ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ απέδειξε εμπράκτως και εφέτος τη στήριξή του στους νέους,επιβραβεύοντας με επαίνους που συνοδεύονταν από χρηματικά έπαθλα περισσότερους από 240 Αριστούχους φοιτητές για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση κατά την Ακαδημαϊκή χρονιά 2017-2018.

Συνολικά μέχρι σήμερα έχουν βραβευθεί 3.039 φοιτητές, σε ποσοστό 87% εισακτέοι σε ΑΕΙ και 13% σε ΤΕΙ. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έχει εξελιχθεί σε θεσμό και αποτελεί σημείο αναφοράς για τους νέους που κατοικούν στις
περιοχές του Θριασίου (Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Μάνδρα, Μαγούλα, Ν. Πέραμος, Μέγαρα) 
και της Δυτικής Θεσσαλονίκης (Δήμοι: Δέλτα και Κορδελιού -Ευόσμου).

Οι φετινές τελετές βράβευσης των Αριστούχων οι οποίοι εισήχθησαν στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας με εξαιρετικές επιδόσεις, πραγματοποιήθηκαν κατά το διήμερο 2 και 3 Απριλίου, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντιστοίχως.

Στις εκδηλώσεις απηύθυνε χαιρετισμούς η Διοίκηση της
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, που επανέλαβε τη βούλησή της για τη στήριξη των νέων, σε τομείς όπως η εκπαίδευση, η επαγγελματική κατάρτιση και η εργασιακή εμπειρία. Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των εργαζομένων,της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Πανεπιστημιακής κοινότητας, της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά και οι γονείς των βραβευθέντων.

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στηρίζει διαχρονικά τη νέα Γενιά που αποτελεί το μέλλον της χώρας μας, μέσα από μια σειρά δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στις οποίες περιλαμβάνονται -μεταξύ άλλων- οι υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές σε εγνωσμένου κύρους Πανεπιστήμια του εξωτερικού, οι στρατηγικές συνεργασίες με το Πολυτεχνείο Κρήτης, το Πανεπιστήμιο Πειραιά, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και άλλα Ιδρύματα για εξειδικευμένα μεταπτυχιακά προγράμματα που συνδέουν τις επιχειρήσεις με την ακαδημαϊκή κοινότητα, η συμμετοχή σε σεμινάρια για απόκτηση δεξιοτήτων σε συνεργασία με αναγνωρισμένους εκπαιδευτικούς φορείς, καθώς και η απασχόληση διακεκριμένων άριστων αποφοίτων στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ.

ellinika-petrelaia_01
ellinika-petrelaia_02
ellinika-petrelaia_03
ellinika-petrelaia_04

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ygfew

Πρόσφατα δημοσιεύθηκαν τα αποτελέσματα του προγράμματος «Αριστοτέλης» για την Αντιμετώπιση της Εξάπλωσης των HCV, HIV στους χρήστες ενδοφλέβιων ναρκωτικών στην Αθήνα. Από αυτά προέκυψε η ανάγκη δραστικών παρεμβάσεων αντιμετώπισης του φαινομένου της χρήσης ναρκωτικών και των συνεπειών τους, ώστε, αφενός να προστατευτεί η υγεία και η ασφάλεια των χρηστών και αφετέρου των κατοίκων της πρωτεύουσας.

opap_pao_advertorial_arthro

Ο ΟΠΑΠ και o Παναθηναϊκός Aθλητικός Όμιλος ανακοίνωσαν, την Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018, την έναρξη της χορηγικής τους συνεργασίας. Ο ΟΠΑΠ υποστηρίζει τις προσπάθειες των τμημάτων του ιστορικού συλλόγου, ο οποίος εφέτος συμπληρώνει 110 χρόνια από την ίδρυσή του και έχει ήδη κατακτήσει 1.500 ομαδικούς τίτλους.

yrygygyw

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 στην Κοπεγχάγη η συνεδρίαση του Δ.Σ. της IPC (International Post Corporation), με τη συμμετοχή των ΕΛΤΑ που εκπροσωπήθηκαν από τον Διευθύνοντα Σύμβουλό τους κ. Ηλία Αθανασίου. Στο Δ.Σ. της IPC συμμετέχουν επίσης Διευθύνοντες Σύμβουλοι αντίστοιχων εταιρειών από χώρες όπως η Γερμανία(Deutsche Post-DHL), Ολλανδία (NL Post), Γαλλία (La Poste), Σουηδία & Δανία (Nord Post), Νέα Ζηλανδία κ.α.

aquav_arthroo1

Η Aqua Vista Hotels συμμετείχε στο τέταρτο και άκρως επιτυχημένο Sales Seminar για επαγγελματίες του Τουρισμού που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2018 στη Ρόδο. Με κύριο θέμα την αύξηση των εσόδων και των κρατήσεων, εφαρμόζοντας ποικίλες νέες προσεγγίσεις και στρατηγικές, το σεμινάριο προσέλκυσε πλήθος συμμετεχόντων από διάφορους τομείς του κλάδου της φιλοξενίας.

lazarou_master_class_arthro

Ένα μοναδικό Μasterclass για ψάρια και θαλασσινά με τον Λευτέρη Λαζάρου πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Βαρούλκο. Ο σεφ άνοιξε την κουζίνα του και μοιράστηκε τη γνώση του για τα ψάρια και τη θαλασσινή κουζίνα και έδωσε μαγειρικά tips για αγαπημένα του πιάτα.