Στο επίκεντρο των επενδύσεων και της ανάπτυξης η WIND στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Στο επίκεντρο των επενδύσεων και της ανάπτυξης η WIND στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Αθήνα 6 Μαρτίου 2018. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα 250 ομιλητές διεθνούς κύρους και επιρροής από 18 χώρες έδωσαν ραντεβού στους Δελφούς με στόχο την ανάλυση των τάσεων στην πολιτική, την οικονομία και την επιχειρηματικότητα.

Ονόματα όπως της προέδρου του Εποπτικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Daniele Nouy, της αναπληρωτή Γενικής Γραμματέως του ΝΑΤΟ Rose Gottemoeller, του επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Κλάους Ρέγκλινγκ και του Declan Costello της Κομισιόν, βρέθηκαν 1-4 Μαρτίου στο τρίτο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
.

H WIND στήριξε το θεσμό, συμμεριζόμενη το όραμα για έναν ειλικρινή, αποδοτικό διάλογο προκειμένου να ενεργοποιηθεί το διανοητικό κεφάλαιο εντός και εκτός της χώρας, να μετατραπεί η γνώση σε καινοτόμες και εξωστρεφείς δραστηριότητες και να ενισχυθεί η θέση της χώρας στο παγκόσμιο πολιτικό γίγνεσθαι.

Με την τεχνολογική της υποδομή, την άρτια τηλεπικοινωνιακή κάλυψη και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, η εταιρεία ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις της διοργάνωσης αλλά και των 1.500 και πλέον συνέδρων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Την έναρξη του φόρουμ κήρυξε o Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος ενώ τοποθετήσεις έκαναν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης και πολλές ακόμα προσωπικότητες της ελληνικής πολιτικής σκηνής, ακαδημαϊκοί, επιχειρηματίες, εκπρόσωποι των ΜΜΕ κ.α. 

Στο πλαίσιο του Φόρουμ, οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μια διαφορετική, δραστηριότητα, μια ενδιαφέρουσα πρωινή περιήγηση στα μονοπάτια των Δελφών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την συμμετοχή στο Delphi Economic Forum επισκεφθείτε www.delphiforum.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

decentralized01

120+ διεθνείς ομιλητές ανέλυσαν τα βήματα προς ένα «αποκεντρωμένο μέλλον» στο Κορυφαίο Συνέδριο Blockchain της Ευρώπης

auteco01

Τα ΙΚΤΕΟ Auteco, μέλος του ομίλου J&P αβαξ, στα πλαίσια του προγράμματος “Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη 2018” και σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, συμμετέχει στο Επιμορφωτικό Διήμερο Μηχανολόγων – Μηχανικών ΠαΔΑ, το οποίο θα λάβει χώρα στην Πανεπιστημιούπολη 2 (Π2 πρώην ΤΕΙ Πειραιά) στις 27 & 29/11/2018.

dasjfda

Πρόσφατα δημοσιεύθηκαν τα αποτελέσματα του προγράμματος «Αριστοτέλης» για την Αντιμετώπιση της Εξάπλωσης των HCV, HIV στους χρήστες ενδοφλέβιων ναρκωτικών στην Αθήνα. Από αυτά προέκυψε η ανάγκη δραστικών παρεμβάσεων αντιμετώπισης του φαινομένου της χρήσης ναρκωτικών και των συνεπειών τους, ώστε, αφενός να προστατευτεί η υγεία και η ασφάλεια των χρηστών και αφετέρου των κατοίκων της πρωτεύουσας.

opap_pao_advertorial_arthro

Ο ΟΠΑΠ και o Παναθηναϊκός Aθλητικός Όμιλος ανακοίνωσαν, την Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018, την έναρξη της χορηγικής τους συνεργασίας. Ο ΟΠΑΠ υποστηρίζει τις προσπάθειες των τμημάτων του ιστορικού συλλόγου, ο οποίος εφέτος συμπληρώνει 110 χρόνια από την ίδρυσή του και έχει ήδη κατακτήσει 1.500 ομαδικούς τίτλους.