Στο επίκεντρο των επενδύσεων και της ανάπτυξης η WIND στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Στο επίκεντρο των επενδύσεων και της ανάπτυξης η WIND στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Αθήνα 6 Μαρτίου 2018. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα 250 ομιλητές διεθνούς κύρους και επιρροής από 18 χώρες έδωσαν ραντεβού στους Δελφούς με στόχο την ανάλυση των τάσεων στην πολιτική, την οικονομία και την επιχειρηματικότητα.

Ονόματα όπως της προέδρου του Εποπτικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Daniele Nouy, της αναπληρωτή Γενικής Γραμματέως του ΝΑΤΟ Rose Gottemoeller, του επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Κλάους Ρέγκλινγκ και του Declan Costello της Κομισιόν, βρέθηκαν 1-4 Μαρτίου στο τρίτο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
.

H WIND στήριξε το θεσμό, συμμεριζόμενη το όραμα για έναν ειλικρινή, αποδοτικό διάλογο προκειμένου να ενεργοποιηθεί το διανοητικό κεφάλαιο εντός και εκτός της χώρας, να μετατραπεί η γνώση σε καινοτόμες και εξωστρεφείς δραστηριότητες και να ενισχυθεί η θέση της χώρας στο παγκόσμιο πολιτικό γίγνεσθαι.

Με την τεχνολογική της υποδομή, την άρτια τηλεπικοινωνιακή κάλυψη και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, η εταιρεία ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις της διοργάνωσης αλλά και των 1.500 και πλέον συνέδρων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Την έναρξη του φόρουμ κήρυξε o Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος ενώ τοποθετήσεις έκαναν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης και πολλές ακόμα προσωπικότητες της ελληνικής πολιτικής σκηνής, ακαδημαϊκοί, επιχειρηματίες, εκπρόσωποι των ΜΜΕ κ.α. 

Στο πλαίσιο του Φόρουμ, οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μια διαφορετική, δραστηριότητα, μια ενδιαφέρουσα πρωινή περιήγηση στα μονοπάτια των Δελφών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την συμμετοχή στο Delphi Economic Forum επισκεφθείτε www.delphiforum.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

PAN_5719

Λαμπρά εγκαίνια για την αίθουσα που θα φιλοξενήσει τον υπερσύγχρονο προσομοιωτή γέφυρας παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής, Φ. Κουβέλη

CU

Μεγάλη ποικιλία από φοιτητικά δώρα και προσφορές που συμπληρώνουν τα ειδικά διαμορφωμένα πακέτα του, παρουσιάζει και φέτος το CU, με στόχο να εξυπηρετήσει πλήρως τους φοιτητές και τις ιδιαίτερες ανάγκες τους.