Μπαμ!!!!! Τράκαρες. Και τώρα;!

Μπαμ!!!!! Τράκαρες. Και τώρα;!

Τρακάρεις. Μάλλον είναι η πρώτη σου φορά. Σύμφωνα με δικά μας στοιχεία, στις 13.050 από τις 16.271 περιπτώσεις, οι εμπλεκόμενοι στο ατύχημα ήταν «πρωτάρηδες»

Δεν έχεις ιδέα τι πρέπει να κάνεις. Πρέπει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να χωνέψεις ότι έτυχε σε σένα. Δύο στους 10 τρακάρουν
. Και εσύ είσαι ένας από τους 2. Πρέπει να πάρεις γρήγορα αποφάσεις. Αλλά έχεις τόσες ερωτήσεις! Μπορείς να μετακινήσεις το αυτοκίνητο; Μπορείς να φύγεις; Τι πρέπει να κάνεις και -ακόμη σημαντικότερο- τι δεν πρέπει να κάνεις;

Λυπούμαστε εκ μέρους όλης της ασφαλιστικής αγοράς, αλλά μέχρι σήμερα, όλες αυτές τις απορίες έπρεπε να τις αντιμετωπίσεις μόνος σου. Μιλούσες με την Οδική Βοήθεια, όχι την ασφαλιστική σου, και περίμενες 45 λεπτά στον δρόμο -αυτός είναι ο μέσος χρόνος άφιξης της Φροντίδας σε ολη την Ελλαδα. Ποια φροντίδα; Τι νομίζεις ότι έκανε αυτός ο άνθρωπος; Σου ζητούσε το όνομά σου, δεκάδες στοιχεία -που θα έπρεπε να γνωρίζει ήδη- και έβγαζε φωτογραφίες. 

Για πρώτη φορά, θα μιλήσεις με εμάς, την ασφαλιστική σου, τη στιγμή του ατυχήματος. Πριν σκεφτείς οτιδήποτε, θα μας καλέσεις στο 212 222 9900, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Θα μιλήσεις με έναν δικό μας άνθρωπο. Ξέρει το όνομά σου. Είναι εκπαιδευμένος, έχει εμπειρία, έχει αντιμετωπίσει κάθε επείγουσα και μη κατάσταση.

Θα σου πει αν πρέπει να μείνεις ή να φύγεις, αν μπορείς να κινήσεις το αυτοκίνητό σου ή όχι και τι πρέπει να (μην) κάνεις. Μέσα από τη βάση δεδομένων της Υ.Σ.Α.Ε. μαθαίνει επί τόπου αν αυτός με τον οποίο τράκαρες είναι ασφαλισμένος (και σε ποια εταιρία). Μέσω του κέντρου Πληροφοριών HIC μπορεί να το διπλοτσεκάρει. Και από την εμπειρία του, ξέρει πόσο συνεργάσιμη θα είναι η ασφαλιστική τουκαι τι ακριβώς πρέπει να κάνει για να γίνουν όλα άμεσα.

Από το πρώτο λεπτό θα κρίνει αν πρέπει να στείλει κάποιον εκεί. Σε 9 στις 10 περιπτώσεις, δε χρειάζεται. Τι σημαίνει αυτό; Ότι τη 1 αυτή φορά, ο κατάλληλος άνθρωπος θα φτάσει δίπλα σου πολύ πιο γρήγορα.

Εμείς αναλαμβάνουμε τα πάντα από τη στιγμή του ατυχήματος για να γλιτώσεις εσύ τη γραφειοκρατία. Μέσα σε 10 λεπτά μπορείς να φύγεις. Και έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία της αποζημίωσης!

Θέλουμε να γνωρίζουμε από την πρώτη στιγμή τι έχει συμβεί, ώστε να καταγράψουμε σωστά όλες τις λεπτομέρειες, να εκμηδενίσουμε τις πιθανότητες απάτης, και, κυρίως, να επισκευάσεις το αυτοκίνητό σου το συντομότερο, ακόμη και την ίδια μέρα! 

Σκέψου να αποζημιωθείς τη στιγμή του ατυχήματος! Αυτός είναι ο στόχος μας. 

Γι’ αυτό μιλάς με εμάς -όχι με μεσάζοντες- κάθε φορά που μας χρειάζεσαι.

Για να ξέρεις από τη στιγμή του ατυχήματος ποια είναι τα επόμενα βήματα.

Για να αποζημιωθείς όχι μέσα σε μερικές εβδομάδες αλλά μέσα στο πρώτο 24ωρο

Υ.Γ. Καθένας από τους 16.271 πελάτες που έχουμε αποζημιώσει τα τελευταία 5 χρόνια, μας έδωσε ένα μάθημα. Κάθε υπόθεση μας βοήθησε να αναθεωρήσουμε όλη τη διαδικασία για τη φροντίδα ατυχήματος και να την αλλάξουμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ.ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

eurwpaiko_panep_kuprou

Διεθνής ομάδα αστρονόμων στην οποία συμμετέχει ο Καθ. Αντρέας Ευσταθίου, Αντιπρύτανης Έρευνας και Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου ανακοίνωσε στο  διεθνούς κύρους επιστημονικό περιοδικό Science την ανακάλυψη μιας μακρινής έκρηξης η οποία προκλήθηκε από την καταστροφή ενός αστεριού από μία υπερμεγέθη μαύρη τρύπα.

apofoitisi

Σε μια μεγαλειώδη τελετή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Ιουνίου, η 46 η Αποφοίτηση του BCA College. 280 φοιτητές επιχειρησιακών, ναυτιλιακών, ξενοδοχειακών και χρηματοοικονομικών σπουδών πήραν στα χέρια τους ένα σημαντικό εφόδιο για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία: το Bachelorʼs Degree ενός από τα σπουδαιότερα Πανεπιστήμια της Βρετανίας, του Plymouth University. Το Πανεπιστήμιο του Πλύμουθ συνεργάζεται στην Ελλάδα με το BCA College, παρέχοντας εκπαίδευση και πτυχία ισότιμα με τις σπουδές στη Μεγ. Βρετανία.

18_Protagonistes_Award_DeltioTypou_GR-01

Δυο ακόμη σημαντικές βραβεύσεις κατέκτησε η ΜΕΓΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. αυτή τη φορά στο πλαίσιο των φετινών βραβείων «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2018. Στην κατάμεστη αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, παρουσία περίπου 600 υψηλόβαθμων στελεχών, επιβραβεύθηκαν επιχειρήσεις που πρωταγωνιστούν στο πεδίο της πραγματικής οικονομίας, κατορθώνοντας συνεχώς να αναπτύσσονται και να ξεπερνούν τις προκλήσεις του δύσκολου γενικού περιβάλλοντος.