Η MIELE ασημένιoς χορηγός στην ημερίδα ΕΣΩ

Η MIELE ασημένιoς  χορηγός στην ημερίδα ΕΣΩ


Η Miele, κορυφαία εταιρεία στον κλάδο των οικιακών και επαγγελματικών συσκευών είναι ο ασημένιος χορηγός στην ημερίδα ΕΣΩ στηρίζοντας το θεσμό και  παρουσιάζοντας ολοκληρωμένες προτάσεις για τον εξοπλισμό κάθε σύγχρονης κατοικίας με τεχνολογία αιχμής και κορυφαίο design διαχρονικής κομψότητας.

To ΕΣΩ
θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 1η Μαρτίου 2018, στις 17:00 για 7η συνεχόμενη φορά στη μεγάλη σκηνή της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση με σημαντικούς ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η ημερίδα ΕΣΩ συγκεντρώνει κάθε χρόνο τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελληνικής δημιουργικής σκηνής, και έχει καθιερωθεί ως ο κορυφαίος θεσμός προβολής στην Ελλάδα για τις τέχνες του σχεδιασμού

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία στο 2ο όροφο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών να περιηγηθούν στο Miele lounge που θα έχει στηθεί ειδικά για την συγκεκριμένη ημερίδα, να γνωρίσουν τις νέες συσκευές της εταιρείας, να δουν ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε σύγχρονη κατοικία και να μιλήσουν με τους εξειδικευμένους σύμβουλους της εταιρείας για τις προτάσεις που ανταποκρίνονται στις δικές τους ανάγκες. Θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον καφέ τους από τις μηχανές καφέ της Miele ενώ στο κεντρικό break του συνεδρίου, στις 19.30 στο Miele lounge ο Στέλιος Παρλιάρος θα δημιουργεί live για τους συμμετέχοντες μοναδικές γεύσεις.
ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

opap_advertorial_geniko

Κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει καθημερινά το ΣΚΡΑΤΣ. Την προηγούμενη εβδομάδα, από τις 11 έως και τις 17 Ιουνίου 2018, το ΣΚΡΑΤΣ μοίρασε συνολικά 2.950.933 ευρώ. Μεταξύ των νικητών ήταν και τρεις τυχεροί παίκτες που κέρδισαν από 10.000 ευρώ ο καθένας, στα παιχνίδια «Τύχη Βροχή», «Κέρδη Χ5» και Καρό της Τύχης».

eurwpaiko_panep_kuprou

Διεθνής ομάδα αστρονόμων στην οποία συμμετέχει ο Καθ. Αντρέας Ευσταθίου, Αντιπρύτανης Έρευνας και Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου ανακοίνωσε στο  διεθνούς κύρους επιστημονικό περιοδικό Science την ανακάλυψη μιας μακρινής έκρηξης η οποία προκλήθηκε από την καταστροφή ενός αστεριού από μία υπερμεγέθη μαύρη τρύπα.

apofoitisi

Σε μια μεγαλειώδη τελετή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Ιουνίου, η 46 η Αποφοίτηση του BCA College. 280 φοιτητές επιχειρησιακών, ναυτιλιακών, ξενοδοχειακών και χρηματοοικονομικών σπουδών πήραν στα χέρια τους ένα σημαντικό εφόδιο για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία: το Bachelorʼs Degree ενός από τα σπουδαιότερα Πανεπιστήμια της Βρετανίας, του Plymouth University. Το Πανεπιστήμιο του Πλύμουθ συνεργάζεται στην Ελλάδα με το BCA College, παρέχοντας εκπαίδευση και πτυχία ισότιμα με τις σπουδές στη Μεγ. Βρετανία.