Hyatt Regency Thessaloniki: Καθαρά Δευτέρα

Hyatt Regency Thessaloniki: Καθαρά Δευτέρα

Το Hyatt Regency Thessaloniki γιορτάζει με ξεχωριστό στυλ τις Απόκριες και ετοιμάζει ένα πλούσιο σαρακοστιανό buffet για την ημέρα της Καθαρής Δευτέρας.

Ο Απόστολος Αλτανης και η ομάδα του στρώνει το Σαρακοστιανό τραπέζι στην καλύτερή του εκδοχή, στο ιδιαίτερο περιβάλλον του εστιατορίου Αμβροσία.

Παραδοσιακή χειροποίητη λαγάνα, μύδια αχνιστά , παραδοσιακά ντολμαδάκια γιαλαντζί, σουπιές με σπανάκι, χταπόδι γιουβέτσι με τσίλι και μάραθο, καλαμαράκια και αλλά πολλά...

Σας περιμένουμε!



ΜΕΝΟΥ Κ. ΔΕΥΤΕΡΑ - 19/02/18

Καλωσόρισμα
Παντζάροσαλάτα με σκόρδο, βαλσάμικο ξύδι και καρύδια
Χούμους με κρεμμύδι και λεμόνι
Ντίπ από ελιές Καλαμάτας, με κάπαρη, λεμόνι και θυμάρι
Φάβα παντρεμένη

Σαλάτες & Ορεκτικά
Ποικιλία από φρέσκα λαχανικά
Παραδοσιακή σκορδαλιά
Παραδοσιακά ντολμαδάκια γιαλαντζί με ρύζι και άνηθο
Βραστό κουνουπίδι με λαδολέμονο
Σαλάτα από βραστά κολοκυθάκια με νηστήσιμο τυρί και πέστο βασιλικού
Ταμπουλέ σαλάτα με γαρίδες και πλιγούρι
Ανάμεικτη σαλάτα λαχανικών με λιαστή ντομάτα, ξύδι βαλσάμικο και ελαιόλαδο
Πατατοσαλάτα χωριάτικη με κρεμμυδάκι φρέσκο και ελιές
Σαρακοστιανή μελιτζανοσαλάτα με πιπεριές Φλωρίνης, μαϊντανό και ταχίνι
Ταραμοσαλάτα
Ρόκα με ψητά μανιτάρια και φρέσκο θυμάρι
Ψητές πιπεριές με ξύδι και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Ποικιλία από τουρσί
Σαλάτα πιάζ με μαυρομάτικα φασόλια, κρεμμυδάκι και λεμόνι
Πολίτικη σαλάτα με λάχανο, καρότο, σέλερι και μπούκοβο

Παραδοσιακή λαγάνα
Ποικιλία από μικρά ψωμάκια, πολύσπορο, ολικής και καλαμποκίσιο
Πατατόπιτα 
Ταχινοπιτάκια

Σαρακοστιανά φαγητά

Ζωντανή παρουσίαση
Μύδια σαγανάκι
Τηγανιτά καλαμαράκια
Χταπόδι γιουβέτσι με τσίλι και μάραθο
Σουπιές στιφάδο με πέρλες κρεμμυδιού
Παραδοσιακό πιλάφι θαλασσινών
Ιμάμ μπαϊλντί με κρεμμύδι καραμελωμένο και πιπεριά Φλωρίνης 
Φασόλια γίγαντες φούρνου με ντομάτα και ρίγανη
Μεσογειακά λαχανικά με αρωματικά βότανα
 Ψητές πατάτες με δενδρολίβανο
Ζυμαρικά με σάλτσα ντομάτας

Επιδόρπια
Ποικιλία από νηστήσιμα Ελληνικά γλυκά
Σιμιγδαλένιος χαλβάς
Φρέσκα φρούτα εποχής, καθαρισμένα και κομμένα
 Μακεδονικός χαλβάς
Παραδοσιακή μηλόπιτα με κανέλλα σταφίδες και δαμάσκηνα
Μεθυσμένα 

Τιμή ανα άτομο 39€

Πληροφορίες 
Τηλέφωνο: +30 2310 401295
Fax: +30 2310 401100 
E-mail: dine.hrthessaloniki@hyatt.com 
thessaloniki.regency.hyatt.com 



ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

gods_of_olympus

Πώς διοικούσε ο παντοδύναμος Δίας Θεούς και ανθρώπους; Γιατί η Θεά Δήμητρα αναγκαζόταν να αποχαιρετήσει την κόρη της μία φορά το χρόνο; Πώς αντιμετώπιζαν οι άλλοι Θεοί τον πολεμοχαρή Άρη; Τι παράξενο είχε η γέννηση της Θεάς Αθηνάς;

ote_sustainability_art

-Μιχάλης Τσαμάζ: «Αν θέλουμε να κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας έναν κόσμο καλύτερο για όλους, πρέπει να αναλάβουμε όλοι δράση»
-Δημοσιεύτηκε ο Απολογισμός Βιώσιμης Ανάπτυξης για το 2018, που αποτυπώνει τη συνεισφορά του Ομίλου ΟΤΕ στην οικονομία, την κοινωνία & το περιβάλλον

- Επενδύσεις 2 δις ευρώ σε δίκτυα νέας γενιάς έως το 2022
- Συμμετοχή σε 6 διεθνείς δείκτες κοινωνικά υπεύθυνων επενδύσεων: FTSE4Good, Vigeo Eiris Best Emerging Markets Performers, ISS-oekom κ.ά.
- 4 εκατ. ευρώ κοινωνική συνεισφορά με 1 εκατ. επωφελούμενους
- Ανακύκλωση 5.500 τόνων απορριμμάτων
- Πάνω από 26.500 συμμετοχές εργαζομένων σε προγράμματα εκπαίδευσης

gstr02_2

Το Σάββατο 3 Αυγούστου, το Mylos Bar Restaurant και ο resident chef Σταύρος Υφαντίδης θα έχουν την τιμή και τη χαρά να φιλοξενήσουν στην κουζίνα τους τον sous chef του θρυλικού «The Fat Duck», Ollie Bridgwater.

uniiii

Χάρη σε μια πρωτοβουλία της Knorr στην Ελλάδα, ασυνόδευτα προσφυγόπουλα αποκτούν δεξιότητες στην κηπουρική και τη μαγειρική, προσαρμόζονται στη νέα τους ζωή και κατακτούν μία δίκαιη ευκαιρία για ένα καλύτερο μέλλον.