Δύο απίστευτες ιστορίες, με δύο λαχειοπώλες

Δύο απίστευτες ιστορίες, με δύο λαχειοπώλες

Δύο παίκτες του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου εμπιστεύτηκαν το ένστικτο των λαχειοπωλών τους και βρέθηκαν με κέρδη 250.000 ευρώ και 50.000 ευρώ, αντίστοιχα, χωρίς να το περιμένουν!


Ο τυχερός λαχνός των 250.000 ευρώ


Ένας παίκτης του Εθνικού Λαχείου από την Αιτωλοακαρνανία αποφάσισε αυτά τα Χριστούγεννα να δοκιμάσει για πρώτη φορά την τύχη του στο Λαϊκό Λαχείο. Ο λαχνός που αγόρασε κέρδισε 5 ευρώ και ο τυχερός απευθύνθηκε στον λαχειοπώλη του, από τον οποίο αγόραζε για χρόνια τα λαχεία του, για να εισπράξει το ποσό.

Ο λαχειοπώλης με τη σειρά του, είχε μια φαεινή, όπως αποδείχθηκε, ιδέα: Αντί για το ποσό των 5 ευρώ, πρότεινε στο φίλο του ένα Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο και, μάλιστα, έσπευσε να διαλέξει ο ίδιος ένα.  Αρκετές μέρες μετά την κλήρωση, συνάντησε τον λαχειοπώλη ο οποίος του θύμισε το λαχείο που είχε αγοράσει. Όταν το έλεγξαν μαζί, διαπίστωσαν ότι κέρδιζε  το ποσό των 250.000 ευρώ!

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι η οικογένεια του τυχερού δεν τον πίστεψε αμέσως, καθώς, εκτός από την αφηρημάδα του, φημίζεται και για τις πλάκες που σκαρώνει συνεχώς.
 

Κέρδη 50.000 ευρώ χάρη στον «επίμονο» λαχειοπώλη


Ο δεύτερος τυχερός παίκτης από την περιοχή της Θεσσαλίας συνήθιζε, επίσης,  να αγοράζει για πολλά χρόνια Εθνικό Λαχείο. Ωστόσο, εφέτος, αποφάσισε κι αυτός να αγοράσει κι ένα Λαϊκό Λαχείο. Πλησίασε, λοιπόν, έναν λαχειοπώλη ο οποίος, με πολύ πειθώ και πείσμα, τον συμβούλευσε να αγοράσει κι ένα Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο, επειδή είναι το «τυχερό» του. Ο παίκτης με «βαριά καρδιά» έκανε το χατίρι στον λαχειοπώλη, αγόρασε ένα λαχείο και το ξέχασε.
 

Κοιτώντας, όμως, τα αποτελέσματα της κλήρωσης για το Λαϊκό Λαχείο, θυμήθηκε το περιστατικό με τον επίμονο λαχειοπώλη και το Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο. Όταν κοίταξε να δει αν κέρδισε κάτι, δεν πίστευε στα μάτια του! Η επιμονή του λαχειοπώλη του είχε χαρίσει 50.000 ευρώ.Ο τυχερός λαχνός των 50.000 ευρώ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

acs_main01

Στηρίζοντας τις μεγάλες συναντήσεις της αγοράς του ηλεκτρονικού εμπορίου, η ACS θα δώσει το παρόν ως Main Sponsor στην τριήμερη έκθεση eShops Expo, που θα λάβει χώρο στο Μετρό Συντάγματος (Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων) στις 26-28 Απριλίου 2018, και στην οποία η εταιρεία θα συμμετέχει με εκθεσιακό περίπτερο για την ενημέρωση των επισκεπτών.

iek_alfa

Μια μείζονος σημασίας Εσπερίδα Ναυτιλιακών με θέμα «Ο ρόλος του λιμανιού στις τοπικές κοινωνίες» και ελεύθερη είσοδο, διοργανώνει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά, την Τρίτη 17 Απριλίου και ώρα 17.30, στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά (Λουδοβίκου 1).

ellinika-petrelaia_main01

Για δέκατη συνεχή χρονιά ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ απέδειξε εμπράκτως και εφέτος τη στήριξή του στους νέους,επιβραβεύοντας με επαίνους που συνοδεύονταν από χρηματικά έπαθλα περισσότερους από 240 Αριστούχους φοιτητές για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση κατά την Ακαδημαϊκή χρονιά 2017-2018.