Η ZeniΘ ανταποδίδει την εμπιστοσύνη που της δείχνετε με έναν νέο διαγωνισμό!

Η ZeniΘ ανταποδίδει την εμπιστοσύνη που της δείχνετε με έναν νέο διαγωνισμό!

Η καινοτομία, η εξέλιξη και η ανάπτυξη προϋποθέτουν τόλμη, στήριξη και, πάνω απ’ όλα, εμπιστοσύνη. Μια εταιρεία που έχει βάλει στόχο να αξιοποιήσει όλες τις δυνατότητές της για να φτάσει στην κορυφήξεχωρίζει, πραγματικά,μόνο όταν ανταποδίδει έμπρακτα την εμπιστοσύνη που της έδειξαν οι πελάτες της, αναγνωρίζοντας πως εκείνοι είναι που της έδωσαν την ενέργεια για να κάνει το επόμενο βήμα. 

Έτσι και η ΑΕΡΙΟ Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας, έχονταςκερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων πελατών από το 2000, κάνει τώρα το επόμενο βήμα της,μετονομάζεται σεZeniΘ,προμηθεύει πλέον και ηλεκτρικό ρεύμα και γίνεται ο 1οςπάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα. Μια πρωτοποριακή κίνηση, που σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την ενεργειακή αγορά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, βέβαια, πως πρόκειται και για την 1η εταιρεία του κλάδου με ολοκληρωμένη παρουσία σε όλα τα socialmedia, στοχεύοντας στο να διασφαλίζει συνεχώς μια άμεση και έγκυρη επικοινωνία με τους καταναλωτές.

Η νέα διαφημιστική καμπάνια της, λοιπόν, δεν θα μπορούσε παρά να βασίζεται επίσης στην εμπιστοσύνη και στη σχέση που έχει καλλιεργήσει με τους πελάτες της εδώ και 18 χρόνια. Το ίδιο, όμως, και ο νέος μεγάλος διαγωνισμός που διεξάγει στη σελίδα της στοFacebook, θέλοντας να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που της δείχνουν οι καταναλωτές και προσφέροντάς τους την ευκαιρία να κάνουν δικά τους tabletsτελευταίας τεχνολογίας. 

Μπείτε, λοιπόν, στο
https://www.facebook.com/zenith.greece/, εμπνευστείτε από το νέο της τηλεοπτικό σποτ και λάβετε μέρος στον διαγωνισμό!

Φυσικά, οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς στο ανανεωμένο siteτης εταιρείας www.zenith.gr μπορείτε να ανακαλύψετε πρώτοι όλες τις προσφορές σε προϊόντα φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματοςπου ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες. 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

acs_main01

Στηρίζοντας τις μεγάλες συναντήσεις της αγοράς του ηλεκτρονικού εμπορίου, η ACS θα δώσει το παρόν ως Main Sponsor στην τριήμερη έκθεση eShops Expo, που θα λάβει χώρο στο Μετρό Συντάγματος (Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων) στις 26-28 Απριλίου 2018, και στην οποία η εταιρεία θα συμμετέχει με εκθεσιακό περίπτερο για την ενημέρωση των επισκεπτών.

iek_alfa

Μια μείζονος σημασίας Εσπερίδα Ναυτιλιακών με θέμα «Ο ρόλος του λιμανιού στις τοπικές κοινωνίες» και ελεύθερη είσοδο, διοργανώνει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά, την Τρίτη 17 Απριλίου και ώρα 17.30, στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά (Λουδοβίκου 1).

ellinika-petrelaia_main01

Για δέκατη συνεχή χρονιά ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ απέδειξε εμπράκτως και εφέτος τη στήριξή του στους νέους,επιβραβεύοντας με επαίνους που συνοδεύονταν από χρηματικά έπαθλα περισσότερους από 240 Αριστούχους φοιτητές για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση κατά την Ακαδημαϊκή χρονιά 2017-2018.