Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής στηρίζοντας την «Κιβωτό του Κόσμου»

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής στηρίζοντας την «Κιβωτό του Κόσμου»

Υπογραμμίζοντας το νόημα της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής (16 Οκτωβρίου), η εταιρεία ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ προσέφερε 3.000 μερίδες Μακεδονικού Χαλβά και Μακεδονικό Ταχίνι στα παιδιά της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου», αναδεικνύοντας έμπρακτα τη σημασία της πρόσβασης όλων σε θρεπτικά και ποιοτικά τρόφιμα.

 Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ  γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής  στηρίζοντας την «Κιβωτό του Κόσμου»


Σε μία εκδήλωση που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις της «Κιβωτού του Κόσμου» στον Κολωνό, τα μεγαλύτερα παιδιά συμμετείχαν σε ένα δημιουργικό εργαστήρι ζαχαροπλαστικής και δημιούργησαν, με τη βοήθεια της γνωστής food blogger Εύας Μονοχάρη (FunkyCook.gr), τρουφάκια με Μακεδονικό Χαλβά και Μακεδονικό Ταχίνι που απόλαυσαν όλα τα παιδιά μετά το μεσημεριανό τους. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι της εταιρείας, οι δημοσιογράφοι Μυρτώ Κάζη, Τζένη Μελιτά και Σοφία Τουντούρη, που είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εκπροσώπους της «Κιβωτού του Κόσμου», να ενημερωθούν για το σημαντικό της έργο και να πάρουν μέρος, μαζί με τα παιδιά, σε πρωτότυπα παιχνίδια και ασκήσεις που διοργάνωσαν οι παιδαγωγοί του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης “My Playce”.
Με ιστορία 90 και πλέον ετών, η εταιρεία ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ θα συνεχίσει να προσφέρει βοήθεια και αλληλεγγύη στις κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη.

Κλείσιμο



Λίγα λόγια για την εταιρεία ΑΦΟΙ Χαΐτογλου 
Από το 1924 η ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ, συνδυάζοντας τις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής με τον σύγχρονο εξοπλισμό και την τεχνολογία παράγει παραδοσιακά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας με βάση το σουσάμι, απόλυτα ενταγμένα στη μεσογειακή διατροφή.
Για περισσότερα από 90 χρόνια η ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ απευθύνεται στους καταναλωτές της με τον ίδιο σεβασμό και αγάπη, αναπτύσσοντας μαζί τους μια σχέση εμπιστοσύνης που περιλαμβάνει όλα τα προϊόντα της, αφού παράλληλα με τα προϊόντα σουσαμιού, παράγει και εμπορεύεται και άλλα προϊόντα διατροφής με γνώμονα πάντα τη σταθερή ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα.




κ. Απόστολος Μακρής, Υπεύθυνος Παιδαγωγικού Τμήματος «Κιβωτός του Κόσμου», κ. Κατερίνα Μακρίδου-Ωραιοπούλου, Marketing Communications

Λίγα λόγια για τη ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»
Η «Κιβωτός του Κόσμου» είναι Εθελοντικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, που δραστηριοποιείται πάνω στη μέριμνα παιδιών που ζούσαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης, χωρίς ιατρική φροντίδα, χωρίς μέλλον, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, και πολλά χωρίς γονείς. Η «Κιβωτός του Κόσμου» ιδρύθηκε το 1998 από έναν εικοσιεξάχρονο ιερέα, τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου με όπλα την αγάπη του για τα παιδιά και την επιθυμία του για τη δημιουργία μιας φωλιάς στοργής και φροντίδας για τα παιδιά αυτά της «άλλης» Αθήνας.



κ. Εύα Μονοχάρη, Food Blogger, κ. Τζένη Μελιτά, Δημοσιογράφος, κ. Σοφία Τουντούρη, Δημοσιογράφος, κ. Απόστολος Μακρής, Υπεύθυνος Παιδαγωγικού Τμήματος, «Κιβωτός του Κόσμου», κ. Μυρτώ Κάζη, Δημοσιογράφος, κ. Κατερίνα Μακρίδου-Ωραιοπούλου, Marketing Communications Manager «Μακεδονικός Χαλβάς»

Μαζί με μια ομάδα εθελοντών που πλαισιώνουν ανιδιοτελώς τον πατέρα Αντώνιο και τα παιδιά με διάθεση προσφοράς και αγάπης, η «Κιβωτός του Κόσμου» συγκεντρώνει σήμερα περίπου 600 παιδιά, από βρέφη έως 18 ετών, σχηματίζοντας έτσι μια κοινότητα ανθρωπιάς και αγάπης που ανθεί και μεγαλουργεί σε όλη την Ελλάδα, στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στην ακριτική Πωγωνιανή, στην Κόνιτσα, όπου επιτελείται και εθνικό έργο, στον Βόλο και τη Χίο.











κ. Εύα Μονοχάρη, Food Blogger
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης