Ο Ματθαίος Γιωσαφάτ εγκαινιάζει την Έκθεση Φωτογραφίας «#PsyToGraphy: Άνθρωποι και Συναισθήματα» στο AegeanCollege

Ο Ματθαίος Γιωσαφάτ εγκαινιάζει την Έκθεση Φωτογραφίας «#PsyToGraphy: Άνθρωποι και Συναισθήματα» στο AegeanCollege
Από τις 19 Σεπτεμβρίου 2017 στις εγκαταστάσεις του Aegean College
(Πανεπιστημίου 17, Αθήνα) φιλοξενείται η Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο: «#PsyToGraphy: Άνθρωποι και Συναισθήματα»
που διοργανώνεται από τον Τομέα Ψυχολογίας της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του Κολλεγίου. 

Πρόκειται για δράση που έχει στόχο να γεφυρώσει τον ορθολογισμό της επιστήμης με το ανθρώπινο πηγαίο συναίσθημα, μέσα από τα μάτια του παρατηρητή και του φακού του. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στην αγάπη, την απώλεια, την οργή, τη χαρά, τη μελαγχολία, αλλά και τη φροντίδα.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα: 19.00. Την έκθεση θα εγκαινιάσει ο Ματθαίος Γιωσαφάτ, Ψυχίατρος-Νευρολόγος, Παιδοψυχίατρος-Ψυχαναλυτής, ο οποίος στη συνέχεια θα απευθύνει σύντομη ομιλία, με τησυνδιοργάνωση των Εκδόσεων Αρμός. 

Την ίδια ημέρα το Aegean College συμμετέχει (21.00-23.00) στη δράση Art Night Athens των Atenistas, ανάμεσα σε πλήθος οργανισμών τέχνης και πολιτισμού, υποδεχόμενο τους Αθηναίους. 
Η έκθεση διαρκεί έως τις 13Οκτωβρίου, με ελεύθερη είσοδο.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
Τομέας Ψυχολογίας


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

israel-innovation_main01

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε προχθές, Τρίτη, ο τελικός του διαγωνισμού “Israel at 70: Innovation at its Best 2018” για νεοφυείς επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Ο τελικός έλαβε χώρα στο κέντρο της Αθήνας, στο χώρο του Invent ICT, όπου οι 5 φιναλίστ ομάδες, παρουσίασαν τις ιδέες τους σε 5 διακεκριμένους Έλληνες και Ισραηλινούς κριτές, παρουσία της Πρέσβεως του Ισραήλ στην Ελλάδα, Ιρίτ Μπέν –‘Αμπα, του Μιχάλη Στάγκου, συνιδρυτή των Industry Disruptors Game Changers (ID-GC) και πλήθους φίλων της Ελληνικής startup σκήνης.

yacht-show_main01

Διοργανώνεται στις 4 - 8 Μαΐου 2019 στο λιμάνι του Ναυπλίου και η διάρκεια της εκδήλωσης επεκτείνεται κατά μια ημέρα προκειμένου να ικανοποιηθεί ο μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων σκαφών και yacht brokers