Διεκδίκηση Αδίκως Καταλογισθέντων ΕΝΦΙΑ 2017

Διεκδίκηση Αδίκως Καταλογισθέντων ΕΝΦΙΑ 2017

Ο «ΕΝΦΙΑ» αποτελεί μείζον πρόβλημα άδικης και καταπιεστικής κρατικής πολιτικής.

Οι δικηγορικές εταιρείες «Οικονομόπουλος και Συνεργάτες» (ΑΜ ΔΣΑ 80137, www.ikonomopoulos.gr
) και «Φλογαΐτης – Σιούτη και Συνεργάτες» (ΑΜ ΔΣΑ 80517, www.flogaitissioutis.com
), με αίσθημα ευθύνης,σε συνεργασία με έμπειρους φοροτεχνικούς συμβούλους και δικηγόρους από όλη την Ελλάδα, δίνουν την ευκαιρία στους υπόχρεους ΕΝΦΙΑνα καταβάλλουν τον τρέχοντα ΕΝΦΙΑ «με επιφύλαξη» και να διεκδικήσουν την επιστροφή του.

Σύμφωνα με την υπάρχουσα σχετική νομολογία του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣΤΕ), το οποίο αποφάνθηκε σε ανάλογες περιπτώσεις με τις αποφάσεις 2334 και 2337 του 2016, όσοι συμπολίτες φορολογούμενοι πιστεύουν ότι ο ΕΝΦΙΑ που τους έχει καταλογιστεί είναι άδικος και δεν έχει καμία σχέση με την σημερινή πραγματική αξία των ακινήτων τους, όσοι έχουν ακίνητα σε περιοχές που οι αντικειμενικές αξίες δεν έχουν αναπροσαρμοστεί, όπως θα έπρεπε, τα τελευταία δύο χρόνια ή αναπροσαρμόσθηκαν λανθασμένα έχουν την ευκαιρία να προχωρήσουν στη δίκαιη διεκδίκησή τους.

Παρότι ο ΕΝΦΙΑ 2017 έχει υπολογισθεί παράνομα και λάθος για όλους τους φορολογούμενους, ακόμα και για όσους οι τιμές ζώνης φέρεται να έχουν αναπροσαρμοστεί, δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι καταθέσουν μέχρι 30 Σεπτεμβρίου ατομικές ενδικοφανείς προσφυγές στις Δ.Ο.Υ που υπάγονται. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν πανελλαδικά στην πρώτη σχετική εξατομικευμένη αλλά και ομαδική, απλή νομική διαδικασία μπορούν να ενημερωθούν από το www.enfiaprosfigi.gr και να συμμετάσχουν στέλνοντας τη σχετική απόδειξη στο entoli@enfiaprosfigi.gr.

Παράλληλα επειδή το πρόβλημα αφορά περισσότερους από 7.000.000  Έλληνες, απευθύνεται πρόσκληση σε δικηγόρους απ’ολη την Ελλάδα ποθ θα ήθελαν να συνεργαστούν ώστε να εξυπηρετηθούν οι πολίτες σε όλα τα σημεία της χώρας. Οι ενδιαφερόμενοι δικηγόροι απ΄όλη την Ελλάδα μπορούν να επικοινωνούν στο diktyo@enfiaprosfigi.gr.
  


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

israel-innovation_main01

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε προχθές, Τρίτη, ο τελικός του διαγωνισμού “Israel at 70: Innovation at its Best 2018” για νεοφυείς επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Ο τελικός έλαβε χώρα στο κέντρο της Αθήνας, στο χώρο του Invent ICT, όπου οι 5 φιναλίστ ομάδες, παρουσίασαν τις ιδέες τους σε 5 διακεκριμένους Έλληνες και Ισραηλινούς κριτές, παρουσία της Πρέσβεως του Ισραήλ στην Ελλάδα, Ιρίτ Μπέν –‘Αμπα, του Μιχάλη Στάγκου, συνιδρυτή των Industry Disruptors Game Changers (ID-GC) και πλήθους φίλων της Ελληνικής startup σκήνης.

yacht-show_main01

Διοργανώνεται στις 4 - 8 Μαΐου 2019 στο λιμάνι του Ναυπλίου και η διάρκεια της εκδήλωσης επεκτείνεται κατά μια ημέρα προκειμένου να ικανοποιηθεί ο μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων σκαφών και yacht brokers