Το Πλαίσιο σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Prolepsis δίπλα στα παιδιά!

Το Πλαίσιο σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Prolepsis δίπλα στα παιδιά!

Η ομάδα εθελοντών του Πλαισίου «Πλάι σου» σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Prolepsis, θα μοιράσει σε μαθητές σχολείων ευπαθών περιοχών της Ελλάδας 5.000 σχολικές τσάντες και γεύματα

Το Πλαίσιο είναι πάντα κοντά σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Έτσι για δεύτερη χρονιά, η ομάδα εθελοντών του Πλαισίου  ‘Πλάι σου’ σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Prolepsis, θα βρεθεί δίπλα σε παιδιά -μαθητές σχολείων ευπαθών περιοχών της Ελλάδας, μοιράζοντάς τους 5.000 σχολικές τσάντες και γεύματα. 

Στην πρωτοβουλία αυτή, μπορούμε να συμμετέχουμε όλοι, αφού με την αγορά μιας τσάντας από 29,90€, το Πλαίσιο θα προσφέρει ακόμα μία δώρο σε κάποιο παιδί που την έχει πραγματικά ανάγκη. 

Εκτός από τους εθελοντές εργαζομένους του Πλαισίου, τη δράση αυτή αγκαλιάζουν και υποστηρίζουν οι Φαίη Σκορδά, Σάκης Τανιμανίδης & Χριστίνα Μπόμπα που μαζί με την ομάδα Πλάι σου και το Ινστιτούτο Prolepsis θα βοηθήσουν τις επόμενες μέρες να φτάσουν οι σχολικές μας τσάντες σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Μοιράζουμε 5000 τσάντες. Μοιράζουμε 5.000 παιδικά χαμόγελα.
ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

filis_main01

Η ΦΙΛΗΣ Glass και η Apeiron Insurance Project - αποκλειστικός Αντιπρόσωπος της κορυφαίας Ασφαλιστικής Εταιρίας Triglav d.d, από την Σλοβενία στην Ελλάδα - ανακοινώνουν την επίσημη συνεργασία τους, η οποία ξεκίνησε με την έναρξη των εργασιών της δεύτερης στην Ελλάδα.

axeeeee

Το AXE Gold Body spray ήταν χορηγός της ενότητας του Final Four της EuroLeague στο Novasports.gr, δίνοντας συνεχώς τον παλμό καθ’ όλη την διάρκεια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο χώρο του μπάσκετ που θα συνεχίσει να προβάλλεται αποκλειστικά από τα αθλητικά κανάλια της Nova μέχρι το 2020.