Γιάννης, 9 ετών… Εύχομαι να γνωρίσω τον Κώστα Μήτρογλου!

Γιάννης, 9 ετών… Εύχομαι να γνωρίσω τον Κώστα Μήτρογλου!

"Περίμενε πώς και πώς να έρθει η στιγμή που θα τον συναντήσει από κοντά... Μας έλεγε νωρίτερα όλα όσα ήθελε να του πει και σαν έφτασε η ώρα εκείνη έμεινε άφωνος από την χαρά και τον ενθουσιασμό του...", αυτά ήταν τα λόγια της εθελόντριας που περιγράφει τη στιγμή συνάντησης.

H ΜΕΓΑ Α.Ε. προχώρησε στην Υιοθεσία της Ευχής του μικρού Γιάννη,που εκπληρώθηκε από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), καλύπτοντας όλα τα απαραίτητα έξοδα για να μπορέσει να πραγματοποιήσει ο μικρός το όνειρό του, χαρίζοντάς του την πεποίθηση ότι ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ. Η οικογένεια ταξίδεψεαπό την Κρήτη, και ο μικρός Γιάννης συνάντησε τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Απόλαυσε την προπόνηση και στη «λήξη» οι δύο αθλητές «αντάλλαξαν φανέλες» και αυτόγραφα. Τα κόλπα όμως που έμαθε ο Μήτρογλου στον μικρό Γιάννη είναι το μυστικό τους…

"Όσα έζησα σήμερα θα μείνουν βαθιά χαραγμένα στην καρδιά μου. Το χαμόγελο και η χαρά του Γιαννάκη είναι μία ανταμοιβή ανεκτίμητης αξίας.Γιατί όπως είχε πει ένα από τα παιδιά που πραγματοποιήθηκε η ευχή του, «Αν ένα απίστευτο όνειρό σου έγινε πραγματικότητα, τότε και το όνειρό σου να ξαναγίνεις καλά, έρχεται πιο κοντά». Τέτοιες δράσεις είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά και μας κάνουν περήφανους.”αυτά ήταν τα λόγια μέλους της ομάδας εθελοντών από την ΜΕΓΑ, που περιγράφει την εκπλήρωση της ευχής.

Μία ακόμη Πράξη Φροντίδας από την 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

ρομά

το παπί που το είχε παρκάρει ο γαύρος?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

eurwpaiko_panep_kuprou

Διεθνής ομάδα αστρονόμων στην οποία συμμετέχει ο Καθ. Αντρέας Ευσταθίου, Αντιπρύτανης Έρευνας και Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου ανακοίνωσε στο  διεθνούς κύρους επιστημονικό περιοδικό Science την ανακάλυψη μιας μακρινής έκρηξης η οποία προκλήθηκε από την καταστροφή ενός αστεριού από μία υπερμεγέθη μαύρη τρύπα.

apofoitisi

Σε μια μεγαλειώδη τελετή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Ιουνίου, η 46 η Αποφοίτηση του BCA College. 280 φοιτητές επιχειρησιακών, ναυτιλιακών, ξενοδοχειακών και χρηματοοικονομικών σπουδών πήραν στα χέρια τους ένα σημαντικό εφόδιο για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία: το Bachelorʼs Degree ενός από τα σπουδαιότερα Πανεπιστήμια της Βρετανίας, του Plymouth University. Το Πανεπιστήμιο του Πλύμουθ συνεργάζεται στην Ελλάδα με το BCA College, παρέχοντας εκπαίδευση και πτυχία ισότιμα με τις σπουδές στη Μεγ. Βρετανία.

18_Protagonistes_Award_DeltioTypou_GR-01

Δυο ακόμη σημαντικές βραβεύσεις κατέκτησε η ΜΕΓΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. αυτή τη φορά στο πλαίσιο των φετινών βραβείων «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2018. Στην κατάμεστη αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, παρουσία περίπου 600 υψηλόβαθμων στελεχών, επιβραβεύθηκαν επιχειρήσεις που πρωταγωνιστούν στο πεδίο της πραγματικής οικονομίας, κατορθώνοντας συνεχώς να αναπτύσσονται και να ξεπερνούν τις προκλήσεις του δύσκολου γενικού περιβάλλοντος.