Και αυτό το Πάσχα, στον ΚΡΗΤΙΚΟ είμαστε κάθε μέρα δίπλα σας με τις καλύτερες επιλογές!

Και αυτό το Πάσχα, στον ΚΡΗΤΙΚΟ είμαστε κάθε μέρα δίπλα σας με τις καλύτερες επιλογές!

Το Πάσχα, στον ΚΡΗΤΙΚΟ φροντίζουμε και φέτος το τραπέζι σας να είναι γεμάτο από τις καλύτερες επιλογές παραδοσιακών, αυθεντικών προϊόντων του τόπου μας, στις καλύτερες τιμές. Για να μοιραστείτε με τους ανθρώπους σας τις γιορτές όπως ακριβώς επιθυμείτε: με τις παραδόσεις μας κάθε μέρα δίπλα σας.

kritikos1
Το Πάσχα, η μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης είναι η απόλυτη αφορμή για να έρθουμε πιο κοντά με τις ρίζες μας, τα έθιμα μας, τις παραδόσεις του τόπου μας και τις γεύσεις του. Είναι η αφορμή να φέρουμε το φως της Ανάστασης στα σπίτια μας, στις καρδιές μας και στη ζωή μας. Πρόκειται για μία «αναγέννηση» που βιώνει ο καθένας μας ξεχωριστά με χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον.
BANNER_trapezi_1360Χ764

Καθώς οι μέρες που μας χωρίζουν από το πασχαλινό τραπέζι είναι λίγες, οι ετοιμασίες κορυφώνονται. Άλλωστε, αρκετοί από εμάς περιμένουνε με λαχτάρα τα πλούσια εδέσματα μετά τη μεγάλη νηστεία και θέλουμε να προσφέρουμε το καλύτερο στους δικούς μας. Για να είναι όλα όπως θέλουμε αρκεί μια βόλτα στα  Supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ που φροντίζουν ώστε και φέτος το τραπέζι μας να είναι γεμάτο από τις καλύτερες επιλογές παραδοσιακών, αυθεντικών προϊόντων του τόπου μας, στις καλύτερες τιμές.

Το πασχαλινό τραπέζι μπορεί να διαφέρει από περιοχή σε περιοχή, αλλά περιέχει σημαντικά στοιχεία ενότητας, και αυτά είναι η ιστορία μας και η ταυτότητά μας. Για τα Supermarket KΡΗΤΙΚΟΣ, το τραπέζι της Λαμπρής σημαίνει ποικιλία, ποιότητα και οικονομία, σημαίνει αυθεντικά προϊόντα απ’ τον τόπο μας, παραδοσιακές γεύσεις και μυρωδιές που μας «ταξιδεύουν» σε όλες τις γειτονιές της Ελλάδας.
BANNER_egg_1360Χ764
Κλείσιμο

Τα πάντα για το Πασχαλινό Τραπέζι
Με γιορτινή διάθεση, τα Supermarket KΡΗΤΙΚΟΣ, υπόσχονται να μεταδώσουν τη χαρά του Πάσχα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας! Από κόκκινα αυγά μέχρι αρνάκι και κατσικάκι και από τυροκομικά μέχρι πασχαλινά τσουρέκια, στα Supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ θα βρούμε αυθεντικά και παραδοσιακά προϊόντα άριστης ποιότητας από έλληνες παραγωγούς στις καλύτερες τιμές!
BANNER_kreas_1360Χ764

Στο επίκεντρο του γιορτινού τραπεζιού βρίσκεται το κρέας
Αρνάκι γάλακτος από επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς Κρήτης, Νάξου, Λήμνου, Ελασσώνας, Ιωαννίνων, Ελληνικό κατσικάκι, Ελληνικό Χοιρινό Μοσχοχωρίου Δ. Κιλελέρ από τους «Θησαυρούς της Ελλάδας», παραδοσιακό κοκορέτσι και κοντοσούβλι, με την εγγύηση ποιότητας και την φροντίδα των Supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ.

Τα τυριά πρωταγωνιστούν στο λαμπριάτικο κάλεσμα
Φέτα βαρελίσια, κατσικίσιο τυρί, γραβιέρες, κασέρι, ανθότυρος, γαλομυζήθρα, γαλένι, κρασοτύρι από τη Κω, σφέλα κ.ά.

Οργανώνουμε την κάβα για τη γιορτή
Εκλεκτά κρασιά, μπίρες, τσίπουρα και ούζα σε μεγάλη ποικιλία

BANNER_tsoureki_1360Χ764

Τα πιο  γιορτινά γλυκά

Ποικιλία σοκολατένιων αυγών, πασχαλινά κουλουράκια, τσουρέκι και όλα τα υλικά για τα πασχαλινά γλυκά.

Φρούτα και λαχανικά
Όλα όσα χρειαζόμαστε για το γιορτινό τραπέζι και τις συνταγές που θα ετοιμάσουμε
BANNER_mageiritsa_1360Χ764


Σε κάθε γωνιά της χώρας μας βρίσκουμε μοναδικά έθιμα ανάλογα με τη γεωγραφία, τη φύση, και την ιστορία της κάθε περιοχής. Αυτά, μαζί με τους ανθρώπους, είναι που κάνουν τον τόπο μας τόσο ξεχωριστό, και εμείς τιμάμε τις παραδόσεις μας και προετοιμάζουμε το πασχαλινό τραπέζι με τις καλύτερες συνταγές από όλη την Ελλάδα, που θα βρούμε στο www.kritikos-sm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης