Ο ψηφιακός μετασχηματισμός ως προϋπόθεση επιβίωσης των επιχειρήσεων και των οργανισμών

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός ως προϋπόθεση επιβίωσης των επιχειρήσεων και των οργανισμών

Ο Στράτος Χατζηπαυλής, Business & Technology Tribe Leader της Interamerican, μας μιλά για όλα όσα οδηγούν μια από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στη νέα εποχή

digitaltransformation0
Στην εποχή μας, η τεχνολογική εξέλιξη έχει αλλάξει ριζικά τον τρόπο που λειτουργούν οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί σε όλους τους τομείς. Οι εμπειρίες που αναζητούν οι καταναλωτές γίνονται ολοένα πιο απλές, γρήγορες και εξατομικευμένες. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός, δηλαδή η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και ψηφιακών μέσων, βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο όλο και περισσότερων οργανισμών. Για το πόσο απαραίτητος είναι στην εποχή μας ο ψηφιακός μετασχηματισμός, πόσο σημαντική είναι η αλλαγή κουλτούρας στις εταιρείες και ποια είναι τα εμπόδια που ενδεχομένως να προκύψουν κατά τη διαδικασία της μετάβασης, μας μίλησε ο Στράτος Χατζηπαυλής, Business & Technology Tribe Leader της Interamerican.

xatzipavlis0


Πιστεύετε ότι ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός είναι απαραίτητος για τους σημερινούς οργανισμούς;
Τα τελευταία χρόνια σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί εκπονούν προγράμματα ψηφιακού μετασχηματισμού καθώς αναγνωρίζουν πως είναι απαραίτητα ώστε να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα και την ανταγωνιστικότητά τους. Παρόλο που ο ασφαλιστικός κλάδος καθυστέρησε αρκετά, σήμερα έχει θέσει ως προτεραιότητα τον ψηφιακό μετασχηματισμό, επενδύοντας σημαντικά σε υποδομές και ανθρώπινο δυναμικό. Πρόκειται σίγουρα για μία συνεχή διαδικασία η οποία βρίσκεται ακόμα στην αρχή.

Διαβάστε περισσότερα:  https://www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης