Info Quest Technologies: Με προσήλωση στον εκσυγχρονισμό και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ελληνικής αγοράς

Info Quest Technologies: Με προσήλωση στον εκσυγχρονισμό και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ελληνικής αγοράς

Με την κατάλληλη χρήση των ψηφιακών τεχνολογιών ενισχύονται και διευρύνονται οι δυνατότητές μας ώστε να αντιμετωπισθούν οι τεράστιες προκλήσεις, όπως οι πανδημίες, η κλιματική κρίση, το Cybersecurity, αλλά και να αξιοποιηθούν ευκαιρίες, για βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη, και κοινωνική ευημερία

tapintothefuture0
Διανύουμε μια εποχή εκπληκτικών αλλαγών, αλλεπάλληλων κρίσεων και πρωτοφανών προκλήσεων. Στο συνεχώς μεταβαλλόμενο αυτό περιβάλλον, η συμμετοχή στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση που έχει ξεκινήσει και η κατανόηση, αφομοίωση και η αξιοποίηση των τεχνολογικών εξελίξεων από κάθε μονάδα της κοινωνίας – τους πολίτες, τις επιχειρήσεις, το κράτος – δεν αποτελεί πλέον επιλογή, αλλά μία ουσιαστική συνθήκη επιβίωσης.

Η Info Quest Technologies, μέλος του Ομίλου Quest, συμβάλλει ενεργά για περισσότερα από 40 χρόνια στον εκσυγχρονισμό και στον ψηφιακό μετασχηματισμό της ελληνικής αγοράς. Έχει θεμελιώσει τη διαδρομή της και υπηρετεί διαχρονικά το όραμά της για συνεχή δημιουργία αξίας μέσω της αξιοποίησης της τεχνολογίας, όπως αυτή διαμορφώνεται. Σήμερα, αντιλαμβανόμαστε τον ρόλο μας ως μία «πλατφόρμα» που εξελίσσεται διαρκώς, τόσο σε συνεργασίες, όσο και σε επιχειρηματικές δραστηριότητες, έτσι ώστε να είναι ο καταλύτης αξιοποίησης των ψηφιακών τεχνολογιών, δημιουργώντας και συντονίζοντας ένα δυναμικό οικοσύστημα διεθνών παραγωγών τεχνολογίας μεταπωλητών, πελατών, συνεργατών, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και πολιτείας.

Διαβάστε περισσότερα: https://www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης