Διάκριση της Recipe για το project Beegin της Endless EC στα PR Awards 2023

Διάκριση της Recipe για το project Beegin της Endless EC στα PR Awards 2023

Συγκεκριμένα, η Endless EC απέσπασε το Bronze βραβείο στην κατηγορία Καλύτερης Επικοινωνίας για CSR δράση

Endless_EC_PRAwards2023
Μια ακόμα διάκριση έλαβε η εταιρία επικοινωνίας Recipe για την Endless EC και το Beegin στα PR Awards 2023, στην κατηγορία Καλύτερη Επικοινωνία για CSR δράση. Μέσα από τον θεσμό των PR Awards που διοργανώνεται σε ετήσια βάση, αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται εξαιρετικά επιτεύγματα και αποτελεσματικές πρωτοβουλίες σε επίπεδο επικοινωνίας.

Συγκεκριμένα, η Endless EC απέσπασε το Bronze βραβείο στην κατηγορία Καλύτερης Επικοινωνίας για CSR δράση, αποδεικνύοντας πως το Beegin αναγνωρίζεται για την καινοτομία και τα σημαντικά αποτελέσματά του, έχοντας ήδη αποσπάσει αρκετές τιμητικές διακρίσεις. Ως μια πρωτότυπη δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, συμβάλλει στην προστασία του οικοσυστήματος και στην ανάκαμψη της Βόρειας Εύβοιας και καλεί άτομα και εταιρείες να συμμετέχουν μαζί σε αυτή την προσπάθεια.

Η αξία του σκοπού της δράσης είναι μεγάλη. Ξεκίνησε ως μια ενέργεια της Endless EC, με σκοπό την έμπρακτη υποστήριξη των ανθρώπων της Βόρειας Εύβοιας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού του 2021 και κατ’ επέκταση την προστασία της μέλισσας, του οικοσυστήματος και του ανθρώπου. Ωστόσο εξελίχθηκε σε μία δράση ανοιχτή σε πρωτοβουλίες, ώστε όλοι να γίνουν κοινωνοί στην προσπάθεια στήριξης της Βόρειας Εύβοιας. Η συγκεκριμένη ενέργεια συνάδει με την φιλοσοφία της Endless EC, η οποία παραμένει πιστή στο όραμά της για την προστασία του περιβάλλοντος και την υποστήριξη της κοινωνίας.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023, στο ξενοδοχείο Athens Marriott Hotel, σε μια εντυπωσιακή βραδιά που διοργανώθηκε από την εταιρεία Boussias.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης