NOVA: Ήρθε το νέο καρτοκινητό FREE2GO

NOVA: Ήρθε το νέο καρτοκινητό FREE2GO

Αποτελεί την ιδανική επιλογή με ανανέωση από €8 και χρέωση ανά δευτερόλεπτο

NovaFREE2GO
Το νέο FREE2GO από τη Nova ήρθε για να προσφέρει την ιδανική επιλογή στους καταναλωτές καρτοκινητής που ζητούν έλεγχο κόστους με εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής.


H Nova, για ακόμα μία φορά, ανατρέπει τα δεδομένα της αγοράς και σηματοδοτεί την αρχή μίας νέας εποχής και στην καρτοκινητή. Πιο συγκεκριμένα:


#1: Καρτοκινητή ακόμα πιο προσιτή σε όλους: Tο νέο FREE2GO εξασφαλίζει τη χαμηλότερη τιμή ανανέωσης στην αγορά, από μόλις €8


#2: Ξεκάθαρες χρεώσεις σε κάθε συνδρομητή: η χρέωση ομιλίας είναι ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο, χωρίς ελάχιστη διάρκεια κλήσης


#3: Με την ανανεωμένη υπηρεσία Rollover, ο συνδρομητής βγαίνει πάντα κερδισμένος αφού μπορεί να μεταφέρει στην επόμενη χρήση του τα λεπτά ομιλίας, sms και MBs που δεν κατανάλωσε

#4: Απλή διαδικασία ενεργοποίησης: O συνδρομητής απλά επιλέγει το συνδυασμό ομιλίας, sms και MBs που του ταιριάζει και η ενεργοποίηση γίνεται αυτόματα με τη διαδικασία ανανέωσης


Κλείσιμο
#5: Νέα ψηφιακή εμπειρία στην ενεργοποίηση, την ανανέωση και την εξυπηρέτηση


Νέα σειρά αυτόματων πακέτων FREE2GO με κάρτα ανανέωσης από €8
Η νέα βελτιωμένη σειρά αυτόματων πακέτων του FREE2GO έρχεται να καλύψει κάθε ανάγκη σε χρόνο ομιλίας, sms και δεδομένων. Τα νέα πακέτα παρέχουν εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής για κάθε πελάτη καρτοκινητής, αποκτώντας ακόμα περισσότερα, από μόλις €8. Αναλυτικά τα πακέτα:


Αυτόματα με κάρτα ανανέωσης €8 400 λεπτά + 40 SMS προς όλα τα δίκτυα και 400 MB


Αυτόματα με κάρτα ανανέωσης €12 1000 λεπτά + 100 SMS προς όλα τα δίκτυα και 1 GB


Αυτόματα με κάρτα ανανέωσης €15 Απεριόριστα λεπτά + 500 SMS προς όλα τα δίκτυα και 2 GB

Στη Nova ότι ισχύει για τους νέους πελάτες, ισχύει και για τους υφιστάμενους. Τα νέα πακέτα FREE2GO ισχύουν για νέους και υφιστάμενους πελάτες, εφόσον αιτηθούν αλλαγή προγράμματος μέσω της ανανεωμένης εφαρμογής FREE2GO.

To Νέο FREE2GO το βρίσκεις παντού
Η Nova όταν λέει παντού εννοεί πραγματικά παντού. Οι πελάτες μπορούν να βρουν το νέο FREE2GO σε όλα τα καταστήματα Nova, Online στο f2g.gr, σε επιλεγμένα περίπτερα και σημεία λιανικής ή στις outdoor oμάδες πωλήσεων.

Νέα ψηφιακή εμπειρία στην ενεργοποίηση, την ανανέωση και την εξυπηρέτηση
Το FREE2GO διαθέτει δυναμικό digital χαρακτήρα καθώς ο πελάτης, από όπου κι αν προμηθευτεί νέο αριθμό FREE2GO και πακέτο σύνδεσης, μπορεί μόνος του, εύκολα και γρήγορα, απλά με μία selfie και φωτογραφία της ταυτότητάς του, να ενεργοποιήσει την sim του οnline εδώ. Επιπλέον, και η επικοινωνία με το εξυπηρέτηση πελατών στην ανανεωμένη εφαρμογή FREE2GO είναι προσβάσιμη οποιαδήποτε στιγμή με ένα κλικ στο εικονίδιο του chat.

Ο Μιχάλης Αναγνωστάκος, Chief Marketing Officer της Nova, αναφέρει: «Στη Nova, συνεχίζουμε δυναμικά να αναπτύσσουμε καινοτόμες προτάσεις με τον πελάτη στο επίκεντρο. Η νέα σειρά αυτόματων πακέτων FREE2GO καλύπτει κάθε ανάγκη σε χρόνο ομιλίας, sms και data με πακέτα που ξεκινούν από μόλις €8 και χρέωση ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο. Με το νέο FREE2GO, η Nova φέρνει και στην καρτοκινητή, μία πρωτοποριακή και προσιτή πρόταση επικοινωνίας».

Το δίκτυο κινητής της Nova αναβαθμίζεται και διευρύνεται συνεχώς
Η Nova μεγαλώνει συνεχώς τη γεωγραφική και πληθυσμιακή κάλυψη των δικτύων της 4G+ και 5G ώστε να εκπληρώνει τις πραγματικές ανάγκες επικοινωνίας των πελατών της. Με το επενδυτικό της σχέδιο, ύψους 2 δισ. ευρώ έως το 2027, για τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα, αναπτύσσει το δικό της ιδιόκτητο σύγχρονο δίκτυο οπτικών ινών, ενώ συνεχίζει να επενδύει σε δίκτυα 4G+ και 5G, δίνοντας στη χώρα τη δυνατότητα να γεφυρώσει το χάσμα των ψηφιακών υποδομών με τους Ευρωπαίους εταίρους της.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το f2g.gr ή να κατεβάσουν την εφαρμογή FREE2GO. Νέα και ειδήσεις για το νέο καρτοκινητό FREE2GO από τη Nova μπορείτε να μαθαίνετε και από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης σε Facebook και Instagram.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης