One-stop shop banking: Πώς η τράπεζά σου μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις οικονομία

One-stop shop banking: Πώς η τράπεζά σου μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις οικονομία

Ολοένα και περισσότερες υπηρεσίες είναι διαθέσιμες από την τράπεζα που συνεργάζεσαι. Η αλλαγή του ρόλου των τραπεζών σού προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα και τρόπους εξοικονόμησης

eurob1

Sponsored Content

Τα τελευταία χρόνια, οι τράπεζες επενδύουν στην ψηφιακή τους αναβάθμιση και ήδη έχουν μετασχηματιστεί σημαντικά, ως αποτέλεσμα των τεχνολογικών εξελίξεων, των αλλαγών, αλλά και του νέου ρόλου που έχουν αποκτήσει στη σχέση τους με τον πελάτη, εξυπηρετώντας πλέον τις πολλές διαφορετικές και συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες του. Νέου τύπου καταστήματα, μεγάλη έμφαση στα ψηφιακά δίκτυα, αλλά και πληθώρα καινούριων υπηρεσιών, αλλάζουν ό,τι γνώριζες γι’ αυτά που σου προσφέρει η τράπεζά σου. Πλέον, είναι ένα one-stop shop που παρέχει πρόσβαση σε πολλά περισσότερα από τραπεζικές συναλλαγές, καθώς και πολλές δυνατότητες να επωφεληθείς από νέες υπηρεσίες, πολλές εκ των οποίων συνοδεύονται και από σημαντικά προνόμια. Πρόκειται για μία αλλαγή πολύ σημαντική, που σου προσφέρει τη δυνατότητα να έχεις έναν σταθερό συνεργάτη, ο οποίος μπορεί να βρίσκεται δίπλα σου, να καλύπτει ολοένα και περισσότερες ανάγκες σου, να διευκολύνει την καθημερινότητά σου, αλλά και να σου προσφέρει λύσεις σε μία περίοδο κατά την οποία η σωστή διαχείριση των οικονομικών σου αποτελεί προτεραιότητα.

153681920_m_normal_none

Ο νέος ρόλος των τραπεζών σήμερα
Αν κάποτε σκεφτόσουν την τράπεζα που συνεργάζεσαι ως ένα σημείο κατάθεσης και ανάληψης χρημάτων ή απλών πληρωμών, όπως π.χ. του ενοικίου σου ή ενός λογαριασμού πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει. Οι ανάγκες των ανθρώπων και η εκτεταμένη χρήση της τεχνολογίας από τους πολίτες, οδήγησαν και τις επιχειρήσεις συμπεριλαμβανομένων των τραπεζών, στην ανάγκη εμπλουτισμού και αναβάθμισης των ψηφιακών υπηρεσιών τους. Ο νέος ρόλος των τραπεζών προσφέρει πολλά περισσότερα και είναι πολύ πιο διευρυμένος από ένα σημείο συναλλαγών. Με ανθρωποκεντρική πάντα προτεραιότητα και σύμμαχο την τεράστια αύξηση των ψηφιακών υπηρεσιών, η τράπεζα έχει ως στόχο να ικανοποιήσει τις ανάγκες σου “από το α έως το ω” και όχι απλά να σου προσφέρει χρήματα γι’ αυτές. Μια σημαντική παράμετρος των αλλαγών που έχουν συντελεστεί, είναι πως η τράπεζα έχει αποκτήσει έναν νέο συμβουλευτικό ρόλο για εσένα και όλα εκείνα που χρειάζεσαι. Για παράδειγμα, σε μία αγορά σπιτιού, θα αναλάβει να είναι δίπλα σου ουσιαστικά σε όλη τη διαδικασία, να σε ενημερώσει για τις επιλογές σου στο κομμάτι των χρημάτων, για το τι είναι εκείνο που σε συμφέρει περισσότερο στο πλάνο αποπληρωμών, αλλά και για όλα εκείνα που χρειάζεται να διεκπεραιώσεις. Ακόμη, σε περίπτωση που δικαιούσαι κάποια επιδότηση για ενεργειακή αναβάθμιση σπιτιού ή αντίστοιχη δράση, λειτουργεί ως σύμβουλος, καθοδηγητής αλλά και μεσολαβητής για να καταθέσεις σωστά την αίτησή σου.


Περισσότερες υπηρεσίες, μεγαλύτερη αξία στις συναλλαγές σου
Οι τράπεζες διαθέτουν, πλέον, μεγαλύτερο οικοσύστημα υπηρεσιών, προσφέροντας είτε σε ιδιώτες είτε σε επιχειρήσεις δυνατότητες περαιτέρω επιλογών, όπως π.χ. στον τομέα των επενδύσεων ή την αγορά ασφαλιστικών προϊόντων. Μέσα από σημαντικές συνεργασίες, έχουν ξεκινήσει τη διάθεση υπηρεσιών τρίτων μέσα από τα δίκτυά τους, φυσικά και ψηφιακά, ενώ μπορούν να προσφέρουν πρόσβαση σε προνόμια σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, όπως εκπτώσεις σε αγορά υπηρεσιών, προϊόντων, επισκευές κ.ά. Πολύ σημαντικό, βέβαια, είναι το ότι μέσα από υπηρεσίες, όπως τα προγράμματα επιβράβευσης καρτών, δίνουν μεγαλύτερη αξία στις συναλλαγές σου, ενώ, παράλληλα, διαθέτουν πλήθος υπηρεσιών και εφαρμογών που σε διευκολύνουν στην καθημερινότητά σου. Πλέον, οι πελάτες μίας τράπεζας έχουν στη διάθεσή τους υπηρεσίες και εφαρμογές που τους βοηθούν να εξορθολογήσουν τα έξοδά τους, να γνωρίζουν ακριβώς τι πληρώνουν κάθε μήνα για τις συναλλαγές τους, να διαμορφώνουν το κόστος προμηθειών ανάλογα με τις ανάγκες τους, αλλά και να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες cards control, account aggregation κ.ά.

167146003_m_normal_none

My Advantage Banking: Διπλό πλεονέκτημα στις συναλλαγές σου
Κλείσιμο
Η Eurobank, φροντίζοντας να προσφέρει πάντα επιλογές που συμφέρουν τους πελάτες της, εγκαινιάζει το νέο πρόγραμμα συναλλαγών και προνομίων My Advantage Banking που προσθέτει αξία στις συναλλαγές σου και, παράλληλα, σε διευκολύνει στην καθημερινότητά σου. Το πρόγραμμα αποτελείται από συγκεκριμένα πακέτα, που το καθένα περιλαμβάνει διαφορετικό εύρος τραπεζικών υπηρεσιών και προϊόντων, όπως πληρωμές λογαριασμών τακτικών υποχρεώσεων (τηλεφωνία, ύδρευση, ενέργεια), εξόφληση παγίων εντολών, εμβάσματα για κάλυψη μηνιαίων υποχρεώσεων π.χ. ενοίκιο, δίδακτρα κ.λπ. Επιλέγοντας το πακέτο που εξυπηρετεί καλύτερα τις δικές σου ανάγκες και συνδέοντάς το με τον λογαριασμό σου, εξοικονομείς χρήματα, κάνεις πιο απλή την καθημερινότητά σου και ελέγχεις καλύτερα τα οικονομικά σου. Κάθε πακέτο έχει μηνιαίο κόστος το οποίο είναι χαμηλότερο σε σύγκριση με το συνολικό που θα πλήρωνες μεμονωμένα για τις συναλλαγές που κάνεις στη διάρκεια ενός μήνα, προσφέροντάς σου μετρήσιμο και ξεκάθαρο οικονομικό όφελος. H τράπεζα προσφέρει εκπτώσεις στους πελάτες που διατηρούν τη μισθοδοσία ή τη σύνταξή τους στην Eurobank, είναι Personal ή Private Banking ή κάνουν συναλλαγές αποκλειστικά μέσω υπολογιστή (e-banking) ή κινητού (mobile) ή από τα μηχανήματα συναλλαγών. Συνεπώς, όσο περισσότερο συνεργάζεσαι με την τράπεζα, τόσο μεγαλύτερο όφελος έχεις. Επιπλέον, η ένταξη σε ένα πακέτο εξασφαλίζει πρόσβαση σε μία σειρά προνομίων σε μεγάλες επιχειρήσεις που σχετίζονται με καθημερινές σου ανάγκες, όπως εκπτώσεις σε προγράμματα κινητής τηλεφωνίας, προνόμια στην παροχή ρεύματος, στην επισκευή κινητού / laptop, συντήρηση κλιματιστικών κ.ά. Μπορείς να αποκτήσεις το πακέτο που επιθυμείς στα κανάλια E-Banking, Eurobank Mobile App, τα καταστήματα και το Europhone Banking.

Η ενδυνάμωση της σχέσης σου, σήμερα, με την τράπεζά σου μπορεί να σου προσφέρει μεγαλύτερο οικονομικό όφελος. Γνωρίζοντας και χρησιμοποιώντας νέες υπηρεσίες και διαθέσιμα προγράμματα όπως το My Advantage Banking της Eurobank μπορείς να έχεις τον απόλυτο έλεγχο των οικονομικών σου, να έχεις πρόσβαση σε πακέτα υπηρεσιών που σου μειώνουν τα πάγια έξοδα κάθε μήνα και, τελικά, σου γλιτώνουν χρήματα σε μία αρκετά δύσκολη συγκυρία. Έχεις όμως και πολλά περισσότερα πλεονεκτήματα, καθώς γλιτώνεις χρόνο και απολαμβάνεις προνόμια που αφορούν καθημερινές σου ανάγκες. Ένα πακέτο υπηρεσιών με σημαντικά οφέλη που έχει αρχίσει να εφαρμόζεται στην Ευρώπη είναι πλέον διαθέσιμο από την Eurobank και στη χώρα μας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης