Επιλέγοντας σίγουρη αντιβακτηριδιακή προστασία για τα χέρια!

Επιλέγοντας σίγουρη αντιβακτηριδιακή προστασία για τα χέρια!

Wet Hankies Antibacterial Extra Safe. Αποδεδειγμένη αντιβακτηριδιακή προστασία υψηλών απαιτήσεων

Hankies-1
Η έλευση της πανδημίας του COVID-19 δημιούργησε νέα δεδομένα στην ατομική υγιεινή.

Οι αυξημένες ανάγκες για σίγουρη και αποτελεσματική αντιμικροβιακή προστασία τα τελευταία χρόνια είχαν ως αποτέλεσμα οι καταναλωτές να γίνουν πολύ πιο ευαισθητοποιημένοι σε θέματα ατομικής προστασίας και ειδικότερα σε θέματα υγιεινής των χεριών, η οποία άλλωστε αναδείχθηκε, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, σε βασικό σύμμαχο αντιμικροβιακής προστασίας.

Έτσι, καθώς διανύουμε τον χειμώνα και οι ειδικοί προειδοποιούν για αυξημένες ανάγκες αντιβακτηριδιακής προστασίας λόγω συνύπαρξης του κορωνοϊού SARS-CoV-2 με τους ιούς της γρίπης Η1Ν1 και Η3Ν2, η επιλογή ενός προϊόντος που εξασφαλίζει αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα ενάντια σε ένα ευρύ φάσμα βακτηρίων και ιών, κατόπιν ελέγχων σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα, αποκτά ιδιαίτερη σημασία!

Η σημασία των Ευρωπαϊκών Προτύπων

Καθοριστικός παράγοντας για την επιλογή ενός αντιβακτηριδιακού προϊόντος είναι βέβαια η σύνθεση, κυρίως όμως είναι η αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα σε ένα όσο το δυνατόν μεγαλύτερο πλήθος βακτηρίων και ιών.

Για τον σκοπό αυτό, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Τυποποίησης (CEN), προκειμένου να προστατέψει τον καταναλωτή και να συμβάλει στην προάσπιση της Δημόσιας Υγείας, έχει θεσπίσει τα πρωτόκολλα δοκιμών ΕΝ τα οποία οφείλουν να ακολουθούν όλα τα Ευρωπαϊκά Κράτη. Τα συγκεκριμένα πρωτόκολλα καθορίζουν τις απαιτήσεις που πρέπει να πληροί ένα προϊόν υπό πρακτικές συνθήκες χρήσης, επαληθεύοντας με αυτόν τον τρόπο την αποτελεσματικότητα των απολυμαντικών.

Wet Hankies Antibacterial Extra Safe. Αποδεδειγμένη αντιβακτηριδιακή προστασία υψηλών απαιτήσεων!

Τα Wet Hankies Antibacterial Extra Safe είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν που προσφέρει αντιβακτηριδιακή προστασία υψηλών απαιτήσεων, χάρη στον συνδυασμό καινοτομίας 4 σημείων:

1. Σύνθεση ενισχυμένης δράσης, με ισχυρό ποσοστό οινοπνεύματος και επιπλέον αντισηπτικό παράγοντα, που εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηρίων και τους ιούς της γρίπης Η1Ν1, Η3Ν2, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα ΕΝ1276, ΕΝ1500, ΕΝ 1650, ΕΝ14476.
Κλείσιμο
Hankies-2

2. Επιστημονικά αποδεδειγμένη δράση ειδικά κατά του κορωνοϊού SARS-CoV-2. Το προϊόν ελέγχθηκε σε εξειδικευμένο εργαστήριο του εξωτερικού και για την αποτελεσματικότητά του ειδικά κατά του κορωνοϊού SARS-CoV-2 (και όχι γενικά κατά των κορωνοϊών ή των ιών με περίβλημα) και ήταν τα 1α αντιβακτηριδιακά μαντήλια στην Ελλάδα που εξασφάλισαν εργαστηριακά αποδεδειγμένη προστασία κατά του SARS-CoV-2 (βάσει του ενδεδειγμένου Ευρωπαϊκού Προτύπου ΕΝ14476). Η δράση αυτή πιστοποιείται και από τη σχετική έγκριση του Ε.Ο.Φ.

3. Ειδικά μελετημένη συσκευασία με επένδυση από φύλλο αλουμινίου, η οποία, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του προϊόντος σε οινόπνευμα, είναι απαραίτητη για βέλτιστη διατήρηση του εμποτισμού του προϊόντος, μέχρι το τελευταίο μαντήλι.

4. Διαθέσιμα και σε μέγεθος XL, με έως και 35% μεγαλύτερη επιφάνεια σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα αντισηπτικά μαντήλια, εξασφαλίζοντας έτσι ακόμα πιο αποτελεσματικό καθαρισμό και αντισηπτική προστασία, αφού καλύπτει πιο γρήγορα μεγαλύτερη επιφάνεια.

Αναδείχθηκαν «Προϊόν της Χρονιάς 2022» στην κατηγορία των αντιβακτηριδιακών μαντηλιών, μετά από ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την IRI σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η σχολαστική υγιεινή των χεριών με προϊόντα που εξασφαλίζουν αποδεδειγμένη αντιβακτηριδιακή δράση αποτελεί ένα από τα αποτελεσματικότερα μέτρα πρόληψης διασποράς μικροβίων και ιών, αλλά και μία πράξη ευθύνης, αφού κάθε φορά που την εφαρμόζουμε, προστατεύουμε όχι μόνο τον εαυτό μας, αλλά και τους γύρω μας.

Τα υγρά αντιβακτηριδιακά μαντήλια Wet Hankies Antibacterial Extra Safe αποτελούν μία πρόταση ασφαλούς προστασίας, αφού χάρη στον καινοτόμο προϊοντικό σχεδιασμό τους ανταποκρίνονται άριστα στις απαιτήσεις των καιρών για αυξημένη αντιβακτηριδιακή προστασία, εξασφαλίζοντας αποδεδειγμένη δράση!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης