ΙΕΚ ΑΛΦΑ: Εγγραφές στα Νέα Τμήματα Φεβρουαρίου

ΙΕΚ ΑΛΦΑ: Εγγραφές στα Νέα Τμήματα Φεβρουαρίου

Προνομιακά δίδακτρα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα & Θεσσαλονίκη, γιατί…Γεννήθηκες για να Πετύχεις!

alfa32

Νέα χρονιά ξεκίνησε και στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ έχουν αρχίσει οι εγγραφές στα νέα τμήματα Φεβρουαρίου, για ποιοτικές σπουδές, με ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και άμεση επαγγελματική αποκατάσταση στο δίκτυο 4.000 συνεργαζόμενων επιχειρήσεων του κορυφαίου εκπαιδευτικού φορέα  σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα & Θεσσαλονίκη!

Η επαγγελματική αποκατάσταση και επιτυχία των αποφοίτων του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, καθώς και η πρακτική άσκηση των σπουδαστών του στις μεγαλύτερες εταιρείες της αγοράς, σε συνδυασμό φυσικά με την παροχή υψηλά ποιοτικής κατάρτισης, αποτελούν πρωτεύοντες στόχους του επιτυχημένου εκπαιδευτικού μοντέλου που ακολουθεί το μεγαλύτερο ΙΕΚ της χώρας!

Σε αυτήν την κατεύθυνση, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ εφοδιάζει τους σπουδαστές του με ισχυρά «όπλα» για την αγορά εργασίας, παρέχοντάς τους:

  • -το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα διαβάθμισης του πτυχίου τους, με κορυφαίες βρετανικές πιστοποιήσεις που αναγνωρίζονται παγκοσμίως, όπως η διεθνής πιστοποίηση ABC Certa Awards
  • -τη συνεπή στήριξη του Γραφείου Εργασίας (Job Center) του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, μέσω του οποίου έχουν τη δυνατότητα να απορροφηθούν σε ένα ευρύ και ισχυρό δίκτυο 4.000 -και πλέον- συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, με τις καλύτερες προϋποθέσεις


Εξάλλου, η συνέπεια στην παροχή ποιοτικών προγραμμάτων σπουδών για 95 περιζήτητες ειδικότητες, με καθηγητές-καταξιωμένους επαγγελματίες στην αγορά εργασίας, σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμένα εργαστήρια υψηλών προδιαγραφών, καθιστούν την παρουσία του ΙΕΚ ΑΛΦΑ δυναμική, μείζονος σημασίας και πρότυπη στον χώρο της σύγχρονης ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Απόλυτα εναρμονισμένο με τις τελευταίες εκπαιδευτικές τάσεις, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ προσφέρει στους σπουδαστές του μια μοναδική  εμπειρία εκπαίδευσης –εφαρμόζοντας το Ολιστικό Μοντέλο- για τις 95 ειδικότητες που παρέχει!

Στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ, θέτουμε γερά θεμέλια για το επαγγελματικό μέλλον των σπουδαστών μας, γιατί για όλους εμάς το μέλλον των νέων που μας επιλέγουν για τις σπουδές τους είναι αδιαπραγμάτευτη αξία και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ!

Για Εργοθεραπεία ή Μουσική Τεχνολογία, Αισθητική ή Υποκριτική, Ναυτιλιακά ή Μάρκετινγκ, Πληροφορική ή Παιδαγωγικά, Νοσηλευτική ή Κομμωτική, Ξενοδοχειακά ή Μηχανοτρονική, Γραφιστική ή Αυτοματισμό, Μαγειρική ή Ζαχαροπλαστική, Φυσικοθεραπεία ή Προπονητική...

…η επαγγελματική σταδιοδρομία ξεκινά από το…  ΙΕΚ ΑΛΦΑ!

Μην περιμένεις τον Σεπτέμβρη! Ξέρει τι ζητάς! Κάνε ΣΗΜΕΡΑ την εγγραφή σου στα Νέα Τμήματα Φεβρουαρίου, με προνομιακά δίδακτρα!

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406
https://iekalfa.gr/
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης