Το Violife επίσημος χορηγός του Veganuary για τρίτη χρονιά!

Το Violife επίσημος χορηγός του Veganuary για τρίτη χρονιά!

Το Violife, ως επίσημος χορηγός του κινήματος Veganuary για 3η χρονιά, έχει σκοπό να παρακινεί όλο και περισσότερους ανθρώπους να υιοθετήσουν μια πιο φυτική διατροφή η οποία, όπως δείχνουν οι έρευνες, είναι καλύτερη και για την υγεία μας, αλλά και για τον πλανήτη

Violife
Στην Ελλάδα, σύμφωνα με έρευνα* που πραγματοποιήθηκε το 2022 στη χώρα μας από το Σύλλογο Ελλήνων Χορτοφάγων (HellasVeg), το 24% του πληθυσμού είναι flexitarians και μόνο το 2% δηλώνουν vegan ή vegetarian, με την τάση για υιοθέτηση μιας χορτοφαγικής διατροφής να είναι πιο έντονη στα άτομα ηλικίας 18 έως 25 ετών.

To Violife, στο πλαίσιο του Veganuary, είχε ξεκινήσει την καμπάνια «Άλλαξε το τυρί σου, άλλαξε τον πλανήτη μας»**. Είτε είσαι vegan ή flexitarian, είτε θέλεις να δοκιμάσεις τη φυτική διατροφή ή απλά αγαπάς τα νόστιμα φυτικά γεύματα, κάθε φορά που κάνεις αυτή την επιλογή, κάνεις κάτι παραπάνω για να βοηθήσεις τον πλανήτη! Διότι τα προϊόντα Violife έχουν το μισό κλιματικό αποτύπωμα και χρησιμοποιούν λιγότερο από το 1/3 της έκτασης γης, σε σύγκριση με ίσης ποσότητας γαλακτοκομικά τυριά.

Ο Veganuary ήταν η αφορμή για να στραφούμε σε μια πιο φυτική διατροφή. Η υιοθέτησή της γίνεται πιο εύκολη με τις συνταγές του Violife: απλές, εύκολες και απολαυστικές για όλους: vegans, vegetarians, flexiterians & όλη την οικογένεια!

https://violifefoods.com/el/vegan-syntages/
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης