Η Frezyderm παρουσιάζει τη νέα σειρά make-up Velvet Colors

Η Frezyderm παρουσιάζει τη νέα σειρά make-up Velvet Colors

Η παρουσίαση της νέας σειράς make-up Velvet Colors από τη Frezyderm σε μια λαμπερή εκδήλωση για Beauty Lovers

BAB_9850
H Frezyderm, η κορυφαία ελληνική εταιρεία στον κλάδο της ομορφιάς, παρουσίασε τη νέα σειρά make-up Velvet Colors λανσάροντας μια τεχνολογική πατέντα που καλύπτει τις απαιτήσεις κάθε γυναίκας για ομοιόμορφη και αψεγάδιαστη όψη. Η εκδήλωση διεξήχθη στον χώρο The Project Gallery στις 29 Νοεμβρίου 2022.

Οι τρεις αποχρώσεις της σειράς Velvet Colors χάρη στην ειδική τεχνολογία ενσωμάτωσης χρωμάτων της FREZYDERM, προσαρμόζονται στον φυσικό τόνο κάθε επιδερμίδας, προσφέροντας αρμονικό αποτέλεσμα. Η σύνθεσή τους στηρίζεται στην αποκλειστική πατέντα VELVET SECOND SKIN TECHNOLOGY η οποία τους προσδίδει βελούδινη υφή και super ανάλαφρη αίσθηση που δεν φράσσει τους πόρους. Προσφέρουν ματ αποτέλεσμα και προσδίδουν μία εικόνα τέλειου ανάγλυφου, λείας επιδερμίδας και μοναδικής λάμψης, ενώ προσφέρουν εφέ λείανσης, γέμισμα ρυτίδων και υψηλή αντιοξειδωτική προστασία. Η σειρά ολοκληρώνεται με το Velvet Colors High Cover SPF50+ για πλήρη κάλυψη τατουάζ, λεύκης και δερματικών ατελειών.

BAB_9840


Η παρουσίαση της σειράς πραγματοποιήθηκε από την Quality & Training Μanager της FREZYDERM, Χρυσούλα Γκούσκου και στη συνέχεια, την επαγγελματική εφαρμογή ανέλαβε η γνωστή make-up artist Λεάνα Μάρκογλου στα μοντέλα Μαριάννα Παινέση και Ιωάννα Σαρρή. Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση διακεκριμένοι εκπρόσωποι του χώρου της ομορφιάς, editors, μοντέλα και λαμπεροί celebrities, όπως η Ραμόνα Βλαντή, η Πένυ Αγοραστού, κ.ά. για να παρακολουθήσουν την παρουσίαση στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της The Project Gallery και να δοκιμάσουν την απόχρωση που ταιριάζει στην επιδερμίδα τους και την αναδεικνύει μοναδικά.

BAB_1629
BAB_0761
Κλείσιμο


Η εκδήλωση υπενθύμισε στο κοινό ότι η Frezyderm ως εταιρεία με μέριμνα στην τεχνολογική εξέλιξη των προϊόντων της και προτεραιότητα τις ανάγκες των γυναικών, εμπλουτίζει διαρκώς τη γκάμα της με νέες σειρές, σύγχρονες φόρμουλες και συνθέσεις που το δέρμα θα λατρέψει. Ανακαλύψτε τη δική σας απόχρωση από τα νέα Velvet Colors της FREZYDERM. Μπείτε στην ιστοσελίδα frezyderm.gr για περισσότερες πληροφορίες ή επισκεφθείτε κάποιο συνεργαζόμενο φαρμακείο ή κατάστημα καλλυντικών για να κάνετε δική σας την απόχρωση που σας ταιριάζει.

Frezyderm.gr
@frezyderm
#frezyderm
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης