Διεθνής Ημέρα Εθελοντή: Οι Δράσεις των Θυγατρικών του Ομίλου Motor Oil

Διεθνής Ημέρα Εθελοντή: Οι Δράσεις των Θυγατρικών του Ομίλου Motor Oil

Η σημερινή μέρα, 5 Δεκεμβρίου, έχει καθιερωθεί από τον ΟΗΕ ως Διεθνής Ημέρα Εθελοντή για να τιμήσει όλους του εθελοντές σε όλο τον κόσμο, που είναι ταγμένοι στην υπηρεσία του ανθρώπου, βοηθώντας εκείνους που έχουν ανάγκη με μόνο αντάλλαγμα την αλληλεγγύη και την ευγνωμοσύνη

motor_oil
Τον Νοέμβριο, ενόψει της Διεθνούς Ημέρας Εθελοντή, οι θυγατρικές εμπορικές εταιρείες του Ομίλου Motor Oil διοργάνωσαν δράσεις εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς, υποστηρίζοντας η κάθε εταιρεία και από έναν διαφορετικό σκοπό.

Οι εργαζόμενοι των Avin, Coral, Coral Gas, lpc και nrg, συνείσφεραν με αίσθημα αλληλεγγύης, συμβάλλοντας με εθελοντική εργασία και προσφορά, εστιάζοντας σε συνανθρώπους μας που έχουν βασικές ανάγκες με τη συνεργασία φορέων που υλοποιούν δράσεις σταθερά και με αξία.

Πιο συγκεκριμένα:

• Οι εργαζόμενοι της Avin προσέφεραν «μια ζεστή αγκαλιά» όλο το Νοέμβριο στους ωφελούμενους της Ithaca που επισκέφθηκαν το κινητό πλυντήριο ρούχων.
• Οι εργαζόμενοι της Coral ετοίμασαν και μοίρασαν ένα γεύμα αγάπης στους συνανθρώπους μας, με το Love Van.
• Οι εργαζόμενοι της Coral Gas συνεισέφεραν στην κοινωνικόποιηση των σκύλων – οδηγών της Οργάνωσης Liberty Guide Dogs ενδυναμώνοντας την ανάγκη των συνανθρώπων μας με προβλήματα όρασης.
• Οι εργαζόμενοι της nrg ετοίμασαν τα δώρα των εορτών μαζί με παιδιά που φιλοξενούνται σε δομές φροντίδας, και
• Oι εργαζόμενοι της lpc πρόσφεραν τρόφιμα και ετοίμασαν το γεύμα για τους ανθρώπους στο Δήμο Ασπροπύργου σε συνεργασία με τις Κοινωνικές δομές του Δήμου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Βοήθεια στο σπίτι, με το μήνυμα: «Δίπλα σας Σταθερά».

Δείτε παρακάτω ένα video με αποσπάσματα από όλες τις δράσεις των θυγατρικών εμπορικών εταιρειών του Ομίλου Motor Oil:

Κλείσιμο
Διεθνής Ημέρα Εθελοντή 2022: Οι δράσεις των Θυγατρικών του Ομίλου Motor Oil
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης