Παγκόσμια βράβευση για την Δέσποινα Μοιραράκη

Παγκόσμια βράβευση για την Δέσποινα Μοιραράκη

Ο διεθνής οργανισμός Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards πραγματοποίησε στις 22 Νοεμβρίου 2022, την επετειακή τελετή απονομής των βραβείων, σε ένα φαντασμαγορικό show που έλαβε χώρα στην Κωνσταντινούπολη στο ξενοδοχείο Lazzoni με θέα στο Βόσπορο

moiraraki
Ανάμεσα σε άλλους επιχειρηματίες από ολο τον πλανήτη, έλαμψε η Δέσποινα Μοιραράκη η οποία βραβεύτηκε ως η καλύτερη ελληνίδα γυναίκα επιχειρηματίας της χρονιάς 2022 με τον διακριτικό τίτλο «SEVEN STARS GREEK BUSINESS WOMAN OF THE YEAR» για το custom made production μοντέρνων χειρ.χαλιών MIRARAKI CARPETS.

Το βραβείο της απονεμήθηκε δια χειρός του πρίγκιπα HSH Prince Massimiliano della Torre e Tasso αλλά και του Προέδρου και ιδρυτή των βραβείων Seven Stars Awards Khalil El-Muelhy.

Το outfit της Δέσποινας Μοιραρακη ήταν ένα βραδινο φόρεμα ( δαντέλα Damask) της δικής της collection ρούχων DESMIRA

Την τελετή παρουσίασε η διεθνούς φήμης Τουρκικής καταγωγής, Ece Vahapoglu.

APF_1142
IMG_9914
IMG_9887
IMG_9322


Κλείσιμο
Εκτός της Δέσποινας Μοιραράκη, βραβεύτηκαν τα καλύτερα Hotels, Spa, Villa’s, Restaurants και πολλά άλλα brands από την ελίτ της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας και επιχειρηματικότητας.

Στη συνέντευξη της, η Δέσποινα Μοιραρακη πολύ συγκινημένη, αφιέρωσε το βραβείο της, στον εκλιπόντα σύζυγο της Ναύαρχο Ε.Α Γιάννη Κοντούλη.

Την επιχειρηματία συνόδευσε στη Κων/πολη, ο καλος της φίλος Γιώργος Νταβλας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης