Athens Coffee Festival 2022: 19.800 επισκέπτες στη μεγάλη γιορτή του καφέ!

Athens Coffee Festival 2022: 19.800 επισκέπτες στη μεγάλη γιορτή του καφέ!

Aπό τις 24 έως τις 26 Σεπτεμβρίου 19.800 επισκέπτες "αγκάλιασαν" το Athens Coffee Festival και 100 εκθέτες ετοίμασαν με μεράκι και χαμόγελο μοναδικές ποικιλίες καφέ

Coffee-Festival-9
Για τρείς ημέρες επαγγελματίες και coffee aficionados γνώρισαν από κοντά κορυφαία roasteries, ξανασυστήθηκαν με τα πιο σημαντικά coffee brands, ήπιαν εξαιρετικής ποιότητας espresso, cold brew, nitro, φίλτρου, capuccino, latte και coffee cocktails από έμπειρους και βραβευμένους baristas. Παράλληλα, ταξίδεψαν γευστικά σε Βιετνάμ, Ινδονησία, Παναμά, Βραζιλία, Ονδούρα, Γουατεμάλα, Κένυα, Αιθιοπία... Mα πάνω από όλα έγιναν και αυτοί μέρος της μεγαλύτερης γιορτής για τον καφέ στην πόλη!
Coffee-Festival-1
Coffee-Festival-2

Coffee Masterclasses: Έμπνευση & ενημέρωση

Η καινοτομία, η έμπνευση, η ενημέρωση κυριάρχησαν στα Coffee Masterclasses. 46 Έλληνες και ξένοι coffee experts παρουσίασαν μέσα από ομιλίες, παρουσιάσεις και πάνελ τις τάσεις της αγοράς του καφέ και αντάλλαξαν απόψεις για σημαντικά θέματα που απασχολούν το coffee industry και τους ανθρώπους του.
Coffee-Festival-3
Coffee-Festival-4

Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καφέ by SCA Greece

Κλείσιμο
Ταλαντούχοι και φιλόδοξοι baristas έδωσαν ραντεβού για τρείς ημέρες στο Athens Coffee Festival 2022 και αναμετρήθηκαν με στόχο την πρώτη θέση στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Roasting και Coffee in Good Spirits by SCA Greece. Συγκεκριμένα, μετά από δύο μέρες… ατελείωτου roasting οι νικητές για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Roasting 2023 είναι: Θανάσης Νικόλης (1η θέση), Αλέξανδρος Νεραντζής (2η θέση) και Τάσος Κοδέλας (3η θέση) ενώ όσον αφορά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Coffee in Good Spirits, την πρώτη θέση πήρε ο Χρήστος Κλουβάτος, την δεύτερη ο Παύλος Δεληγιάννης και την τρίτη ο Γιώργος Νικολόπουλος.
Coffee-Festival-5
Coffee-Festival-6

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Aeropress

Ο πιο fun διαγωνισμός καφέ έλαβε χώρα στο Athens Coffee Festival! Μέσα σε ένα άκρως διασκεδαστικό κλίμα αναδείχθηκαν οι τρείς πρώτοι νικητές, οι οποίοι είναι: Μάριος Μάκαρης (1η θέση), Γιαννάκης Γεώργιος (2η θέση) και Σπύρος Λάππας (3η θέση). Ο πρώτος νικητής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Aeropress, που θα εκπροσωπήσει τη χώρας μας στο Παγκόσμιο στο Βανκούβερ του Καναδά.
Coffee-Festival-7
Coffee-Festival-8

Συναυλίες και πλούσια δώρα στην κεντρική σκηνή

Xορός, πλούσια δώρα, μουσική, χαμόγελα, happenings κυριάρχησαν στην κεντρική σκηνή του φεστιβάλ. Η hostess Κατερίνα Ψιμοπούλου έδινε τον ρυθμό και μας κράταγε συντροφιά, ενώ τα συγκροτήματα 48 Ώρες και The Wedding Singers ξεσήκωσαν τους επισκέπτες.
Coffee-Festival-10

Fb: https://www.facebook.com/athenscoffeefestival/
Instagram: https://www.instagram.com/athenscoffeefestival/
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης