H bwin σου χαρίζει διπλό εισιτήριο διαρκείας για το ΣΕΦ!

H bwin σου χαρίζει διπλό εισιτήριο διαρκείας για το ΣΕΦ!

Η bwin, Μεγάλος Χορηγός της ΚΑΕ Ολυμπιακός, σου κλείνει θέση στο ΣΕΦ για όλους τους εντός έδρας αγώνες των νταμπλούχων Ελλάδας! 

kd_2022-23_final
Η επιστροφή του Ολυμπιακού στην κορυφή είναι γεγονός! Δυνατός, αποφασισμένος, με μια ομάδα που εντυπωσίασε με τη σταθερότητά της σε όλη τη διάρκεια της περσινής σεζόν και με χιλιάδες φιλάθλους στο πλευρό του. Η παρουσία στο Final 4 και η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου στην Ελλάδα, πιστοποίησε τη δυναμική της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Στο ΣΕΦ με τη bwin

Η νέα σεζόν προμηνύεται πιο «καυτή», ο Ολυμπιακός ξέρει το δρόμο της επιτυχίας και οι μεταγραφικές κινήσεις ενθουσίασαν τους Πειραιώτες. Η bwin, Μεγάλος Χορηγός των «ερυθρόλευκων» είναι εκεί και σας καλωσορίζει με… διπλό εισιτήριο διαρκείας! Σε αυτή την πολλά υποσχόμενη χρονιά, κανείς δεν πρέπει να λείψει από το Φαληρικό Στάδιο και το κορυφαίο στοιχηματικό brand, σου προσφέρει δύο θέσεις δίπλα στην αγαπημένη σου ομάδα. Διεκδίκησε το σούπερ δώρο και δες μέσα από κοντά τις προσπάθειες της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και EuroLeague! Το «χτίσιμο» της νέας ομάδας άρχισε, ο μαραθώνιος εντός κι εκτός συνόρων δεν αργεί και οι φίλοι του Ολυμπιακού ανυπομονούν για τις νέες «ερυθρόλευκες» παραστάσεις.

Μπες στις σελίδες της bwin στο Facebook & στο Instagram και ακολούθησε τις οδηγίες στα posts του απίθανου διαγωνισμού των εισιτηρίων διαρκείας 2022-23. Δικαίωμα συμμετοχής στους διαγωνισμούς έχουν μόνο άτομα άνω των 21 ετών.

Προσθήκες για το βήμα παραπάνω

Μετά τη φανέλα με το «7» κι εκείνη με το «15», δεν θα υπάρχουν στα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια, όμως οι Πειραιώτες φροντίζουν να κάνουν το επόμενο βήμα. Αν η παραμονή του Σάσα Βεζένκοφ, σκόρπισε ενθουσιασμό, καθώς πρόκειται για ένα από τα κορυφαία «4αρια» της Ευρώπης, οι προσθήκες των Κάνααν, Πίτερς, Μπολομπόι και Μπλακ δείχνουν ικανές, για να γίνει το απαιτούμενο... upgrade στο ρόστερ των νταμπλούχων! Πρώτο και κύριο συστατικό της φετινής «συνταγής» του Γιώργου Μπαρτζώκα, αποτελεί ο κορμός που χτίστηκε τα προηγούμενα χρόνια και αποτελούν σημείο αναφοράς της ομάδας!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης