Στα Public ζεις το σπίτι με τον δικό σου τρόπο!

Στα Public ζεις το σπίτι με τον δικό σου τρόπο!

Τώρα οι οικιακές συσκευές ήρθαν στα Public: Διάλεξε από τις αμέτρητες επιλογές #PublicHome σε επιλεγμένα φυσικά καταστήματα και στο Public.gr και ζήσε όπως εσύ θες!

PublicHome1
Όταν ακούς δυνατά μουσική με φίλους και χορεύετε ασταμάτητα στο μπαλκόνι, κάθε φορά που πειραματίζεσαι στην κουζίνα, όταν ανακαλύπτεις τις ασύλληπτες δυνατότητες του νέου σου smartphone, όταν απολαμβάνεις το αγαπημένο σου βιβλίο στη μπανιέρα ή τις δύσκολες ώρες που κοιμίζεις το μωρό πάνω στο στεγνωτήριο, τα Public είναι εκεί, με τις οικιακές συσκευές που έφεραν για σένα, για να σε βοηθήσουν να ζεις το σπίτι με τον δικό σου τρόπο!
PublicHome2
Η νέα εποχή #PublicHome έφτασε στα Public, που σου φέρνουν ακόμη περισσότερα για το σπίτι, με αμέτρητες επιλογές από οικιακές συσκευές, μικροσυσκευές, προϊόντα τεχνολογίας και είδη σπιτιού για κάθε στιγμή, ώστε να βρεις ακριβώς αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σου και στον δικό σου τρόπο ζωής.
PublicHome4
Στην Αττική, μπορείς να γνωρίσεις τη μεγάλη γκάμα μεγάλων οικιακών συσκευών στο «Νέας Γενιάς» Public Γέρακα, αλλά και στα καταστήματα Public Golden Hall και The Mall Athens, ενώ στη Θεσσαλονίκη θα τα βρεις στα καταστήματα Public Τσιμισκή και Πυλαίας. Παράλληλα, στα παραπάνω καταστήματα καθώς και στα Public Συντάγματος, Γλυφάδας, Aγ. Δημητρίου, Καλαμάτας, Κατερίνης, Άργους, Κορίνθου, Ρεθύμνου, Χανίων, Ηρακλείου και Λαμίας θα βρεις μια τεράστια γκάμα από μικροσυσκευές και είδη σπιτιού, που θα σου λύσουν τα χέρια!
PublicHome5
Κλείσιμο
Για περισσότερες συμβουλές από τους Public Experts, χρήσιμους οδηγούς αγοράς, ενημέρωση για τις υπηρεσίες που σου προσφέρουν τα Public αναβαθμίζοντας την καθημερινότητά σου στο σπίτι αλλά και για τις πιο νόστιμες συνταγές, δεν έχεις παρά να επισκεφτείς το microsite https://www.public.gr/page/oikiakes-syskeues
PublicHome6
Αν θες ν’ απολαύσεις τη νέα, πολύχρωμη καμπάνια των Public για το #PublicHome με την υπογραφή της 4 Wise Monkeys, σε παραγωγή της STEFI Productions και σκηνοθεσία Luciano Ruiz, κάνε κλικ εδώ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης