Ποια παραδοσιακά προϊόντα από την ελληνική γη βραβεύτηκαν για την ποιότητά τους στα World Quality Awards 2022;

Ποια παραδοσιακά προϊόντα από την ελληνική γη βραβεύτηκαν για την ποιότητά τους στα World Quality Awards 2022;

Πέντε εκλεκτά και αυθεντικά ελληνικά προϊόντα της σειράς «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη», από τα Κύθηρα, την Κρήτη, την Κοζάνη και τα Φάρσαλα, που αναδεικνύουν τις γεύσεις και τις παραδόσεις του τόπου μας, διακρίθηκαν για την εξαιρετική τους ποιότητα από το Διεθνές Ινστιτούτο Ποιότητας, Monde Selection, και τον διαγωνισμό World Quality Awards 2022

World-Quality-Awards-2022_Key-visual
Συγκεκριμένα, η κριτική επιτροπή των φετινών World Quality Awards 2022 απένειμε Χρυσό Βραβείο Ποιότητας για τα Παξιμάδια Λαδιού Κυθήρων και για τα Σταρένια Παξιμάδια Ολικής Άλεσης και Σίκαλης Κυθήρων που παρασκευάζονται στο χωριό Καραβάς ακολουθώντας την τοπική παραδοσιακή συνταγή. Το Χρυσό «σήκωσαν» και τα Κριθαρένια Ντακάκια Πετρόμυλου Ολικής Άλεσης από την Ασή Γωνιά Xανίων Κρήτης, που φτιάχνονται όπως τα παλιά τα χρόνια, με αλεύρι κριθαρένιο ολικής άλεσης, αλεσμένο σε παραδοσιακό πετρόμυλο με ελαιόλαδο και προζύμι. Χρυσές αναδείχθηκαν και οι Φακές ψιλές Κοζάνης, το καλύτερο υλικό για την αγαπημένη μας σούπα ή και σαλάτα! Τα Φασόλια μέτρια Φαρσάλων, βασικό στοιχείο της Μεσογειακής διατροφής, βραβεύτηκαν με Ασημένιο Βραβείο Ποιότητας.

Τέσσερις χρυσές και μία ασημένια διάκριση που συμπληρώνουν τις περισσότερες από 20 διεθνείς βραβεύσεις που έχει λάβει η σειρά προϊόντων «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» για την εξαιρετική ποιότητα και την ανώτερη γεύση των προϊόντων της. Προϊόντα, τα οποία η ΑΒ Βασιλόπουλος φέρνει με φροντίδα και μεράκι σε κάθε σπίτι, από όλες τις γωνιές της Ελλάδας.

AB Βασιλόπουλος. Για όλα όσα νοιάζεσαι.

Σχετικά με την ΑΒ Βασιλόπουλος

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος έχουμε επάξια κατακτήσει μια θέση στο τραπέζι κάθε ελληνικού νοικοκυριού, μέσα από την αδιαπραγμάτευτη ποιότητά μας, τη μοναδική μας εξυπηρέτηση και την ξεχωριστή ποικιλία μας. Με οδηγό το σκοπό μας να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων, είμαστε πάντα δίπλα στους 2,2 εκατομμύρια πελάτες μας με θάρρος, ακεραιότητα, ομαδικότητα, φροντίδα και χιούμορ. Πάντα δίπλα σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά μας μέσα από το δίκτυό μας που ξεπερνάει τα 600 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Εκεί όπου οι άνθρωποί μας γίνονται οι δικοί σας άνθρωποι, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν με χαρά και μεράκι και να προσφέρουν μια μοναδική αγοραστική εμπειρία σε όλους και σε καθέναν ξεχωριστά.

Σχετικά με τη σειρά «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη»

Η σειρά «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» φέρνει σε κάθε τραπέζι προϊόντα που έχουν παρασκευασθεί από Έλληνες παραγωγούς με μεράκι αλλά και την καθοδήγηση και τα εφόδια που τους προσφέρει η ΑΒ Βασιλόπουλος. Μία σειρά προϊόντων με την εγγυημένη ποιότητα της ΑΒ, που μας ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, για να γνωρίσουμε και να γευτούμε τις παραδόσεις του τόπου μας μέσα από εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα από την Κρήτη και την Καλαμάτα, φασόλια από την Μακεδονία, αλεύρι από την Δράμα, χυλοπίτες από το Μέτσοβο, παξιμάδια από τα Κύθηρα, ξηρούς καρπούς, αφεψήματα, μέλι, ελιές και πολλά άλλα, όλα ελληνικής παραγωγής.

Σχετικά με τα World Quality Awards 2022

Tα World Quality Awards είναι ένας διαγωνισμός ανωτέρου επιπέδου που διεξάγεται στις Βρυξέλλες aπό τη Monde Selection, ένα πρωτοπόρο Διεθνές Ινστιτούτο Ποιότητας. To Ινστιτούτο Monde Selection αξιολογεί και επιβραβεύει την ποιότητα καταναλωτικών προϊόντων από όλο τον κόσμο. Με περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας, ειδικεύεται στην αξιολόγηση ποιότητας των προϊόντων με βάση οργανοληπτικές και επιστημονικές παραμέτρους. Το Ινστιτούτο στοχεύει να υποστηρίξει παραγωγούς και εταιρείες από όλο τον κόσμο προωθώντας την ποιότητα των προϊόντων τους χάρη στα υψηλού κύρους Βραβεία Ποιότητας.​ Το επίπεδο ποιότητας κάθε εγγεγραμμένου προϊόντος αξιολογείται και πιστοποιείται από ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες, όλοι εκτός του οργανισμού και επιλέγονται με βάση τα επαγγελματικά τους προσόντα,​ την ικανότητα, την εμπειρία και την ακεραιότητά τους. Η διαδικασία αξιολόγησης λαμβάνει υπόψη χαρακτηριστικά όπως:​ συσκευασία, όψη, οσμή, γεύση και αρώματα, επίγευση, υφή και αίσθηση στο στόμα και παγκόσμια κρίση. ​Ταυτόχρονα λαμβάνει υπόψη και άλλες σημαντικές παραμέτρους για τον καταναλωτή όπως συστατικά που χρησιμοποιούνται, σαφήνεια πληροφοριών σχετικά με τη σύνθεση του προϊόντος, τη συσκευασία, τη φιλικότητα προς το χρήστη για την προετοιμασία του, φύλλα οδηγιών, κλπ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης