Οι πιο συναρπαστικές Playmobil FUN ιστορίες στην Αθήνα

Οι πιο συναρπαστικές Playmobil FUN ιστορίες στην Αθήνα

Από τις 25 Μαΐου έως 3 Ιουλίου ,ζωντανεύουν στο ATHENS METRO MALL

play
Περισσότερος από ένας μήνας γεμάτος παιχνίδι σας περιμένει στο ATHENS METRO MALL από τις 25 Μαΐου έως τις 3 Ιουλίου! Το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων μετατρέπεται σε έναν φανταστικό προορισμό, όπου ο μαγικός κόσμος των Playmobil ζωντανεύει και καλεί μικρούς και μεγάλους να γίνουν μέρος της ελληνικής μυθολογίας!

Η αργοναυτική εκστρατεία, ο Οδυσσέας με τον Κύκλωπα και το παλάτι των Θεών, σας περιμένουν καθημερινά για να χαρίσουν σε όλη την οικογένεια άφθονο… Playmobil FUN! Σε κάθε όροφο του εμπορικού κέντρου θα συναντήσετε συναρπαστικά εκθέματα και διασκεδαστικές δραστηριότητες που δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για ατελείωτο παιχνίδι! Εξοπλιστείτε με φαντασία και ανακαλύψτε τα όλα στο ATHENS METRO MALL, από τις 25 Μαΐου έως τις 3 Ιουλίου.

Φανταστική κλήρωση Playmobil από το ATHENS METRO MALL
Είστε έτοιμοι για μία οικογενειακή βόλτα, η οποία θα σας χαρίσει αγαπημένα δώρα Playmobil; Με αγορές 20€ και άνω, συνολικά 5 τυχεροί θα κερδίσουν μοναδικά δώρα Playmobil!*

Οι δραστηριότητες Playmobil FUN θα λειτουργούν από Δευτέρα έως Παρασκευή 16.00-20.00 και Σάββατο/Κυριακή 12.00-19.00, με ελεύθερη είσοδο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.athensmetromall.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης