Το eKiosky’s έρχεται στη Λάρισα!

Το eKiosky’s έρχεται στη Λάρισα!

Το ekiosky’s, η πρώτη και μεγαλύτερη ηλεκτρονική πλατφόρμα για τα καθημερινά μας μικρο-ψώνια, επεκτείνεται στη Θεσσαλία και από τον Μάιο του 2022 εξυπηρετεί παραγγελίες στη Λάρισα.

LARISA_NEW_EKIOKSYS_PROTO_THEMA
Έτσι, όσοι βρίσκονται στη Λάρισα μπορούν πλέον να μπαίνουν στο www.ekioskys.gr ή στο ekiosky’s app και να παραγγέλνουν καφέ, είδη περιπτέρου, βασικά είδη διατροφής μέχρι καθαριστικά και προϊόντα προσωπικής περιποίησης και μάλιστα σε ώρες και ημέρες που τα φυσικά καταστήματα είναι κλειστά.

Το ekiosky’s ξεκίνησε τη λειτουργία του στις αρχές του 2020 από τον όμιλο Μούχαλη, με στόχο να εξυπηρετήσει τις μικρές και μεγάλες καθημερινές ανάγκες, τα ψώνια της τελευταίας στιγμής, τις αυθόρμητες επιθυμίες των καταναλωτών, άμεσα όπου κι αν βρίσκονται, από το κινητό ή και τον υπολογιστή τους. Πρόκειται για την πρώτη και μεγαλύτερη πλατφόρμα με προϊόντα Mini market στην Ελλάδα που είναι παράλληλα διαθέσιμη σε app για όλα τα λειτουργικά συστήματα: στο App store για iOS, στο Play για Android και στο AppGallery για Huawei. Πλέον εκτός από την Αττική, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και σε 6 ακόμα πόλεις της Ελλάδας: Πάτρα, Λαμία, Σύρο, Πύργο, Δράμα και τώρα και στη Λάρισα.

Το ekiosky’s εξυπηρετεί καθημερινά σε ολόκληρη τη Λάρισα από Δευτέρα έως Κυριακή από τις 8:30 το πρωί έως τις 10:30 το βράδυ 365 ημέρες τον χρόνο, μέσα από το www.ekioskys.gr ή μέσω του ekiosky’s app. Προσφέρει άμεση και δωρεάν παράδοση, με ελάχιστη παραγγελία 5€ εκτός καπνικών.

Ekiosky’s, ο από μηχανάκι θεός που σε σώζει και στη Λάρισα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης