Η GARMIN ανακοινώνει το λανσάρισμα 2 νέων smartwatch: του Fēnix 7 και του epix

Η GARMIN ανακοινώνει το λανσάρισμα 2 νέων smartwatch: του Fēnix 7 και του epix

Τα δύο νέα smartwatch Fēnix 7 και epix της Garmin φέρνουν την επανάσταση στη ζωή των φίλων της περιπέτειας, των αθλητών και των φίλων της υπαίθρου σε όλο τον κόσμο.

drimon1
Στη φιλοσοφία της Garmin κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία για να καινοτομήσουμε και να νικήσουμε το χθες. Για τον λόγο αυτό αναπτύσσει προϊόντα και εργαλεία μέτρησης της κατάστασης της υγείας που θα βοηθήσουν τους ανθρώπους όλων των επιπέδων φυσικής κατάστασης να κάνουν πιο υγιεινές επιλογές ζωής.
Τώρα, η Garmin ανακοίνωσε δύο νέα smartwatch, τα Fēnix 7 και epix που φέρνουν την επανάσταση στη ζωή των φίλων της περιπέτειας, των αθλητών και των φίλων της υπαίθρου σε όλο τον κόσμο.

Η σειρά fēnix 7
Πρόκειται για την επόμενη γενιά του κορυφαίου της mulitisport GPS smartwatch με δυνατότητα ηλιακής φόρτισης, βελτιωμένη για να βοηθήσει τους αθλητές και τους λάτρεις της περιπέτειας να αποδώσουν στο μέγιστο. Σχεδιασμένη για να βελτιώνει την αθλητική απόδοση σε καθημερινό επίπεδο, η σειρά fēnix 7 ενισχύει την ήδη αξιόπιστη σχεδίαση 5 πλήκτρων με μία οθόνη αφής υψηλής απόκρισης, προσθέτει νέες καινοτόμες προπονητικές λειτουργίες, προσδιορισμό θέσης multi band σε ορισμένες εκδόσεις και παγκόσμια χαρτογράφηση, όλα ενσωματωμένα σε μία ανθεκτική κατασκευή με προστασία στα πλήκτρα και μεταλλικά ενισχυμένες προεξοχές. Με την εξελιγμένη ηλιακή φόρτιση για εκτεταμένη αυτονομία μπαταρίας, οι χρήστες θα μπορούν να απολαύσουν ακόμη περισσότερο χρόνο στις περιπέτειές τους ανάμεσα σε κάθε φόρτιση.

DSCF3526


Μια ταινία για το κορυφαίο Smartwatch της αγοράς
Ο Γιάννης Δρυμωνάκος πρωταγωνιστεί σε μια εντυπωσιακή ταινία που αναδεικνύει όλες τις πτυχές που κάνουν το Fēnix 7 να ξεχωρίζει. Ο πρωταθλητής κολύμβησης ακολουθεί ένα lifestyle γεμάτο αθλητική δράση και το ρολόι του γίνεται ο καλύτερος σύμμαχος όλες τις ημέρες της εβδομάδας! Κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, με τους παλμούς και την πίεση να χτυπούν «κόκκινο», αλλά και σε στιγμές χαλάρωσης, το Fēnix 7 αποδεικνύει πως αξίζει να βρίσκεται στον καρπό του 24/7!

Κλείσιμο
Introducing Fēnix® 7 | Performance Smartwatch | Garmin

«Είναι μεγάλη μου χαρά να είμαι μέρος αυτής της καμπάνιας, μιας και η σειρά Fēnix αντιπροσωπεύει απόλυτα τις ανάγκες της δικής μου καθημερινότητας!» δήλωσε ο πρωταθλητής κολύμβησης, Γιάννης Δρυμωνάκος.

DSC_7588

Εξελιγμένη προπόνηση
Πηγαίνετε την προπόνησή σας σε άλλο επίπεδο με αθλητικές εφαρμογές από bouldering και ορειβασία μέχρι ενδυνάμωση και ακόμα παραπέρα. Επιπρόσθετα εργαλεία για βέλτιστη απόδοση περιλαμβάνουν:
-Για να αποφύγετε την εξάντληση, το νέο εργαλείο Real-Time Stamina επιτρέπει στους αθλητές να παρακολουθούν και να καταγράφουν τα επίπεδα της κόπωσης κατά τη διάρκεια μίας δρομικής ή ποδηλατικής δραστηριότητας.
-Η νέα λειτουργία Visual Race Predictor λαμβάνει υπόψη το ιστορικό τρεξίματος και τη συνολική φυσική κατάσταση για να δώσει εκτιμήσεις αγώνα και πληροφορίες σχετικά με την πρόοδο της προπόνησης.
-Μετά την προπόνηση, ο Σύμβουλος αποκατάστασης λαμβάνει υπόψη του την ένταση της προπόνησης και άλλους παράγοντες όπως το στρες, την ημερήσια δραστηριότητα και τον ύπνο για να υπολογίσει σε ώρες την απαιτούμενη ξεκούραση για σωστή αποκατάσταση μέχρι την επόμενη προπόνηση αντίστοιχης έντασης.
-Οι Καθημερινές Προτάσεις Προπόνησης σας κάνουν μία δρομική ή ποδηλατική πρόταση με βάση το τρέχον προπονητικό φορτίο, την κατάσταση προπόνησης και τη συνολική φυσική σας κατάσταση.

DSC_7852

Καθημερινή χρησιμότητα
Σχεδιασμένη να φοριέται όλη μέρα, κάθε μέρα, η σειρά fēnix 7 διαθέτει εργαλεία υγείας και ευεξίας 24/7 που περιλαμβάνουν Pulse Ox, παλμούς από τον καρπό, καταγραφή αναπνοής και στρες και επιπλέον πληροφορίες ευεξίας από τη Garmin όπως το Body BatteryTM, την ηλικία φυσικής κατάστασης και τη βαθμολογία ύπνου με εξελιγμένη παρακολούθηση ύπνου. Οι λειτουργίες ασφάλειας και εντοπισμού σας δίνουν ηρεμία ενώ προπονείστε στην ύπαιθρο με την αυτόματη ανίχνευση συμβάντος και τη χειροκίνητη ενεργοποίηση ειδοποιήσεων βοήθειας, τα οποία και τα δυο αποστέλλουν ένα μήνυμα με την πραγματική τοποθεσία του χρήστη στις επαφές εκτάκτου ανάγκης. Οι χρήστες έχουν πρόσβαση στην ανέπαφη λύση πληρωμών Garmin Pay™ και απολαμβάνουν μουσική από υπηρεσίες streaming όπως τα Spotify®, Amazon Music and Deezer που είναι προφορτωμένα στην σειρά fēnix 7 μέσα από το νέο κατάστημα Connect IQ™ στην συσκευή. Η σειρά περιλαμβάνει τα μοντέλα fēnix 7S, fēnix 7 και fēnix 7X σε εκδόσεις standard, Solar και Sapphire Solar και η προτεινόμενη τιμή λιανικής ξεκινάει από 699,99€

key_v_epix

Epix
Πρόκειται για ένα κορυφαίο multisport smartwatch που διαθέτει φωτεινή οθόνη AMOLED. Κατασκευασμένο με φακό από ζαφείρι και στεφάνη από τιτάνιο, το epix δείχνει εξίσου καλό στην αίθουσα συνεδριάσεων όσο και στο γυμναστήριο. Και με μέχρι 16 μέρες αυτονομία μπαταρίας οι χρήστες μπορούν να βασίζονται στο epix όλη μέρα για να παρακολουθούν τον ύπνο και τα επίπεδα της ενέργειας τους, να βλέπουν πότε είναι έτοιμοι για ένα νέο ατομικό ρεκόρ ή να προπονηθούν για την επόμενη περιπέτεια τους. Διαθέτει λειτουργίες παρακολούθησης υγείας, καταγραφής δραστηριότητας και εξελιγμένες λειτουργίες προπόνησης, καθώς και έξυπνες ειδοποιήσεις, το epix βοηθάει τους αθλητές να εκμεταλλευτούν στο έπακρο κάθε στιγμή.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πρωταγωνιστεί παρέα με το epix
Σε μια ταινία που αναδεικνύει όλες εκείνες τις πτυχές που κάνουν το νέο epix της Garmin να ξεχωρίζει, πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Απόλυτα εναρμονισμένο με ένα τρόπο ζωής που συνδυάζει την έντονη δραστηριότητα με την απλή, καθημερινή χρήση και το εκλεπτυσμένο στυλ, το epix γίνεται ο καλύτερος σύμμαχος του Γιώργου, ο οποίος δήλωσε: «Είναι μια ξεχωριστή εμπειρία να έχεις ένα smartwatch σαν το epix γύρω από τον καρπό σου. Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά της δυνατότητες του. Όποιοι και αν είναι οι στόχοι σου, το μόνο σίγουρο είναι πως το epix θα ανταποκριθεί.»

Introducing epix | Premium Active Smartwatch | Garmin

Εκλεπτυσμένο στυλ και χρηστικότητα
Κατασκευασμένο για καθημερινή χρήση, το epix συνδυάζει τον ανθεκτικό σχεδιασμό και τα κορυφαία υλικά όπως το ζαφείρι και το τιτάνιο με μια όμορφη φωτεινή, πάντα ενεργή οθόνη AMOLED 1,3 ιντσών. Ο αξιόπιστος έλεγχος της συσκευής από τα πλήκτρα συμπληρώνεται από την οθόνη αφής για διπλή χρηστικότητα, βελτιώνοντας την καθημερινή διάδραση ως smartwatch και την πλοήγηση στον χάρτη. Μείνετε σε φόρμα και βελτιώστε την τεχνική σας με ασκήσεις με κινούμενα γραφικά που μπορείτε εύκολα να ακολουθήσετε για προπονήσεις ενδυνάμωσης, αερόβια και γιόγκα. Φεύγετε από την δουλεία για να πάτε να παίξετε τένις; Αλλάξτε γρήγορα τα λουράκια του epix με επιλογές από την σειρά QuickFit™ σε μπρασελέ, δέρμα, σουέτ και σιλικόνη.


Εξελιγμένη υγεία και ευεξία
Με το epix στον καρπό σας και το μεγαλύτερο εύρος λειτουργιών παρακολούθησης της υγείας από την Garmin, έχετε όλα τα εργαλεία που βοηθάνε τους χρήστες να έχουν μια βαθύτερη κατανόηση της συνολικής τους ευεξίας και περιλαμβάνει: καρδιακούς παλμούς από τον καρπό (με εξατομικευμένες ειδοποιήσεις χρήστη για χαμηλές ή υψηλές μετρήσεις1), αναπνοή και παρακολούθηση στρες, εξελιγμένη παρακολούθηση ύπνου με βαθμολογία και λεπτομέρειες και παρακολούθηση ενέργειας Body-Battery™. Το epix μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιοδήποτε δραστήριο τρόπο ζωής, όσο διαφορετικός και αν είναι, με μια πλειάδα αθλητικών εφαρμογών για προπονήσεις στο γυμναστήριο, το τένις, την αναρρίχηση, το bouldering, το γκολφ, το σερφ και το σκι, απλά για να σας αναφέρουμε μερικά.

DSCF4170

Καινοτόμα προπονητική και προπόνηση
Είτε προπονήστε για τα 5 χιλ. ή για κάτι μεγαλύτερο, το epix μπορεί να προετοιμάσει δρομείς για την μέρα του αγώνα με εξατομικευμένα προπονητικά σχέδια από το Garmin Coach, μαζί με ένα εικονικό προσωπικό προπονητή για επιπλέον κίνητρο. Για τους δρομείς μεγαλύτερων αποστάσεων το epix διαθέτει μεγάλο εύρος εξελιγμένων προπονητικών λειτουργιών όπως το PacePro™ - που κρατάει τη στρατηγική του ρυθμού με καθοδήγηση σύμφωνα με την κλίση- και το Real-Time Stamina για να καταγράφετε και να διαχειρίζεστε την κόπωση κατά την διάρκεια μιας δραστηρίοτητας ώστε να αποφύγετε την εξάντληση. Προπονηθείτε πιο έξυπνα με τις ημερήσιες προτάσεις ασκήσεων από το epix, βασισμένες στην φυσική κατάσταση του χρήστη, τις πρόσφατες προπονήσεις, το χρόνο αποκατάστασης, το ιστορικό προπονήσεων και βιομετρικά δεδομένα.


Έξυπνες λειτουργίες φιλικές προς τον χρήστη
Το epix παρέχει ολοήμερη σύνδεση και άνεση με πολλές έξυπνες λειτουργίες όπως:
-Έξυπνες ειδοποιήσεις: λαμβάνετε ειδοποιήσεις για εισερχόμενες κλήσεις, γραπτά μηνύματα, ενημερώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδοποιήσεις ημερολογίου και άλλα.
-Αποθήκευση μουσικής: κατεβάστε τραγούδια ή λίστες αναπαραγωγής, περιλαμβανομένων και αυτών από υπηρεσίες μουσικής τρίτων. Τα Spotify®, Amazon Music, και Deezer είναι προφορτωμένα μέσω του νέου καταστήματος Connect IQ™ στην συσκευή. Το Connect IQ™ στην συσκευή επιτρέπει στους χρήστες να ανακαλύπτουν εφαρμογές και να της εγκαθιστούν απευθείας στο ρολόι μέσω Wi-Fi . Δεν απαιτείται τηλέφωνο.
-Ασφάλεια και εντοπισμός: η ανίχνευση συμβάντος (κατά τη διάρκεια ορισμένων δραστηριοτήτων εξωτερικού χώρου) και η βοήθεια μπορούν να στείλουν ένα μήνυμα με την τοποθεσία σε πραγματικό χρόνο του χρήστη (αν είναι διαθέσιμη) σε επαφές εκτάκτου ανάγκης
-Garmin Pay™: Ανέπαφη λύση πληρωμών επιτρέπει στους χρήστες να αφήσουν τα μετρητά και τις κάρτες σπίτι τους για γρήγορες και ανέπαφες συναλλαγές.
-Εξατομίκευση: προσθέστε προσωπικότητα κατεβάζοντας εφαρμογές, widgets, εμφανίσεις ώρας και άλλα πολλά από το κατάστημα Connect IQ™, με επιπρόσθετη υποστήριξη εφαρμογών για τα for Garmin Golf, Explore και Garmin Connect Mobile

Τιμή και διαθεσιμότητα
Διαθέσιμο τώρα, το epix κυκλοφορεί σε εκδόσεις Slate Steel με στεφάνη από ανοξείδωτο ατσάλι και φακό από ενισχυμένο γυαλί, Black Titanium με φακό από ζαφείρι και White Titanium με φακό από ζαφείρι, Black/Carbon Gray DLC τιτάνιο με φακό από ζαφείρι και δερμάτινο λουράκι με προτεινόμενη λιανική τιμή από €899.99

DSCF4044
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης