O Σάσα Βεζένκοφ είναι ο bwin MVP του Δεκεμβρίου! (vid)

O Σάσα Βεζένκοφ είναι ο bwin MVP του Δεκεμβρίου! (vid)

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, με νέες εξαιρετικές εμφανίσεις στη EuroLeague και το πρωτάθλημα, είναι ο «bwin MVP» του Δεκεμβρίου και μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της bwin

bwin-MVP-2021-native-1920x1080
Η bwin, Μεγάλος Χορηγός της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αναδεικνύει κάθε μήνα τον πολυτιμότερο παίκτη της ομάδας, με βάση τους πόντους που μάζεψε στο ranking, στις υποχρεώσεις των Πειραιωτών στη EuroLeague και στο ελληνικό πρωτάθλημα! 

Ο Σάσα Βεζένκοφ, όπως και τον Νοέμβριο, συνέχισε τις υψηλές πτήσεις και αποτύπωσε στο παρκέ το εξαιρετικό μομέντουμ στο οποίο βρίσκεται. Ο 26χρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού, μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του κορυφαίου στοιχηματικού brand! 

bwin MVP | Δεκέμβριος 2021 | Σάσα Βεζένκοφ


Ο Δεκέμβριος για τον Σάσα Βεζένκοφ άρχισε εντυπωσιακά! Κατάφερε να «γράψει» 36 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης της EuroLeague στην αναμέτρηση της Ρωσίας με τη Ούνιξ.

Σε υψηλά στάνταρ απόδοσης κυμάνθηκε όλος ο μήνας για τον 26χρονο φόργουορντ! Σε πέντε αγώνες του Δεκεμβρίου ο Βεζένκοφ είχε διψήφιο αριθμό πόντων και ranking.  

Κλείσιμο
Το παιχνίδι που είχε τις περισσότερες μονάδες στο ranking, ήταν ο αγώνας στο Καζάν. Απέναντι στην Ούνιξ ο Ολυμπιακός πέτυχε μεγάλη νίκη και ο Βούλγαρος διεθνής απέδειξε και πάλι, γιατί αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα «γρανάζια» της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα. Με 22 πόντους, έχοντας 3/3 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 7/7 ελεύθερες βολές και 7 ριμπάουντ, είδε το σύστημα αξιολόγησης να «γράφει» 36 μονάδες! 

Ωστόσο και στις λιγοστές εντός συνόρων υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, είχε διψήφιο αριθμό στο ranking. Στα παιχνίδια με Λάρισα και Απόλλων Πατρών μέτρησε 20 και 10 μονάδες αντίστοιχα.  

Δείτε τις αποκλειστικές δηλώσεις του Σάσα Βεζένκοφ στην κάμερα της bwin, για την ανάδειξη του σε «bwin MVP», τον τίτλο που δεν… αποδέχεται, την περιπέτεια με τον Covid και την υπόσχεση που έδωσε στoυς φιλάθλους του Ολυμπιακού ενόψει της δύσκολης συνέχειας! 



21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης