Επιστροφή στις ζωντανές δημοπρασίες για την Kapopoulos Auction House

Επιστροφή στις ζωντανές δημοπρασίες για την Kapopoulos Auction House

dimoprasia
Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου ώρα έναρξης 21:30
Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου ώρα έναρξης 21:30
Κυριακή 12 Δεκεμβρίου ώρα έναρξης 13:30


Στη διοργάνωση ζωντανών δημοπρασιών με την παρουσία κοινού, επιστρέφει ο Οίκος Δημοπρασιών Kapopoulos, ύστερα από την περίοδο της πανδημίας. Η τριήμερη δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή 10, 11, 12 Δεκεμβρίου στο Main Store του οίκου στη Λεωφόρο Ευελπίδων 94 και θα είναι ανοικτή στο κοινό.

Την πρώτη ημέρα θα δημοπρατηθούν, εκτός των άλλων έργων με σημαντικές εκπλήξεις και τα πενήντα έργα του καταλόγου, που φιλοτέχνησαν κορυφαίοι Έλληνες και διεθνείς δημιουργοί, έργα των οποίων φιγουράρισαν στην πρόσφατη Art Fair στο Μαϊάμι. ‘Όπως επισημαίνει ο Βαγγέλης Καπόπουλος είναι πάγια τακτική του οίκου και ο πρώτος που το εφάρμοσε στη χώρα μας, η συνύπαρξη της ελληνικής και διεθνούς σύγχρονης ζωγραφικής, μέσα από κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας εικαστικής σκηνής.

Οι φιλότεχνοι μπορούν να δουν τα έργα στον κατάλογο της έκθεσης που είναι αναρτημένος στο site (www.kapopoulosart.gr). Η δημοπρασία των 50 έργων του καταλόγου θα μεταδίδεται σε live streaming, ώστε το κοινό να μπορεί να συμμετέχει με γραπτές και τηλεφωνικές προσφορές (έναρξη Παρασκευή 22.00). Συνολικά, στο τριήμερο θα δημοπρατηθούν 150 έργα.
Κλείσιμο
ΜΑΡΙΟΣ-ΠΡΑΣΙΝΟΣ
ΝΙΚΟΣ-ΚΕΣΣΑΝΛΗΣ

Στα κορυφαία lots του καταλόγου, που θα δημοπρατηθούν την Παρασκευή, το έργο του Mr Brainwash με τίτλο «Τσάπλιν» με τιμή εκκίνησης 22.000 ευρώ, ο εντυπωσιακός μπλε γλυπτός γορίλας του Richard Orlinski με τίτλο «Blue Mick Resin Wild» με τιμή εκκίνησης 16.500 ευρώ, ένα έργο μικτής τεχνικής του Cedric Bouteiller με τιμή εκκίνησης 4.000 ευρώ.

Από ελληνικής πλευράς ξεχωρίζουν το έργο του Κωνσταντίνου Βολανάκη με τιμή εκκίνησης 18.000 ευρώ, το γλυπτό του Γιώργου Λάππα με τιμή εκκίνησης 11.000 ευρώ. To έργο του Μάριου Πράσινου “Theodora & Sa Cour”, με τιμή εκκίνησης 9.500 ευρώ, ένα έργο του 1957 του Νίκου Κεσσανλή στα 9.000 ευρώ, το έργο του Σπύρου Βασιλείου με τίτλο «Αθήνα» στην τιμή των 8.000 ευρώ, το έργο του Αλέξη Ακριθάκη με τίτλο «Τσίρκο» στην τιμή των 5.000 ευρώ.

Η ζωντανή δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί με όλα τα μέτρα κατά του κορωνοϊού και με σεβασμό στις ειδικές υγειονομικές συνθήκες. Γι’ αυτό πρόσβαση στον χώρο θα έχουν μόνον οι κάτοχοι πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης.
CEDRIC-BOUTELLIER
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΒΟΛΑΝΑΚΗΣ
ΑΛΕΞΗΣ-ΑΚΡΙΘΑΚΗΣ-ΤΣΙΡΚΟ
MR-BRAINWASH-ΤΣΑΠΛΙΝ-


Γραπτές προσφορές: info@kapopoulosart.gr

Main Store: Λεωφ.Ευελπίδων 94 (πρώην Λ. Βάρης - Κορωπίου)

Κορωπί, 194 00 Αθήνα, τηλ. 210 8974 441, www.kapopoulosart.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης