Χειμερινές εκπτώσεις από την MSI για επαγγελματίες και δημιουργούς

Χειμερινές εκπτώσεις από την MSI για επαγγελματίες και δημιουργούς

Η έναρξη του χειμώνα, σηματοδοτεί και μία μακρά εορταστική περίοδο που κορυφώνεται τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Είναι η εποχή όπου έχεις σταθεροποιηθεί επαγγελματικά, οι φοιτητές έχουν προσαρμοστεί στις απαιτήσεις των σχολών και οι μαθητές εντάσσονται πιο συγκεντρωμένα στη σχολική καθημερινότητα

modern_all__2_
Είναι όμως και οι εποχή που μένουμε περισσότερες ώρες στο σπίτι, διασκεδάζοντας παίζοντας παιχνίδια, ή βλέποντας ταινίες. Κάτι σημαντικό που δεν πρέπει να λείπει από κανένα backpack ή γραφείο, αλλά συχνά παραμερίζεται, είναι το laptop.

Το laptop είναι το πιο σημαντικό εργαλείο για την καθημερινότητά σου στη δουλειά, στο πανεπιστήμιο, στο σχολείο, στο σπίτι…οπουδήποτε. Για αυτό, η MSI έχει να σου προτείνει τα πιο hot μοντέλα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά και μάλιστα με εντυπωσιακές εκπτώσεις για να μην σκέφτεσαι καθόλου το κόστος!
Beige_Mousse__8_

Η σειρά Modern της MSI αποτελεί ένα ξεχωριστό δημιούργημα δεξιοτεχνίας και είναι το αξεσουάρ που χρειάζονται όλοι όσοι ακολουθούν τα trends για να συμβαδίζουν με το μοντέρνο lifestyle. Εξοπλισμένο με κάρτα γραφικών έως και NVIDIA® GeForce® MX450 και επεξεργαστές Intel Core ™ i7 11ης γενιάς, είναι το απόλυτο εργαλείο για παραγωγικότητα και δημιουργικότητα. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων και να απελευθερώσεις τον δημιουργό που κρύβεις μέσα σου.
FB_TW_IG_Business-Image-_1_
Κλείσιμο

Για τους εργαζόμενους ή τους φοιτητές που αναζητούν κάτι ισχυρό και αξιόπιστο, οι σειρές Prestige και Summit της MSI αποτελούν μια εξαιρετική λύση καθώς είναι ικανά να σταθούν επάξια καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Εξοπλίζονται με προηγμένους τετραπύρηνους επεξεργαστής Intel® Core™, οι οποίοι σε συνδυασμό με τα 16GB DDR4 μνήμης RAM και τα 512 GB SSD σκληρού δίσκου διεκπεραιώνουν ομαλά και τις πιο απαιτητικές εργασίες.
FB_TW_IG_LK_Performance-Image-_1_

Ταυτόχρονα, η κάρτα γραφικών Intel® Iris® Xe Graphics εγγυάται ικανοποιητική απόδοση γραφικών στις καθημερινές σου εργασίες. Ενσωματώνουν οθόνη 13 ή τις 14 ίντσες με ανάλυση FHD 1920x1080p με εκπληκτικές αντιθέσεις ανάμεσα στα πιο φωτεινά ανοιχτά χρώματα και στα πιο σκούρα μαύρα χρώματα. Ταυτόχρονα τα laptop της σειράς Summit διαθέτουν οθόνη αφής και convertible σχεδιασμό ώστε να μετατρέπονται σε tablet και να αυξάνουν την παραγωγικότητα.

Μπορείς και εσύ να επωφεληθείς από τα Winter Sales της MSI και να βρεις αυτό που ψάχνεις γρήγορα και απλά.

Δείτε τώρα όλες τις προσφορές εδώ: https://msi.gm/3c0Yg4S
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης