Imperial Tobacco: Ενισχύει την παρουσία της στα προϊόντα νέας γενιάς με το PULZE

Imperial Tobacco: Ενισχύει την παρουσία της στα προϊόντα νέας γενιάς με το PULZE

Η Imperial Tobaccο, πιστή στο όραμά της για ένα μέλλον με περισσότερες επιλογές, επέλεξε την Ελλάδα ως μία από τις πρώτες χώρες στον κόσμο που κυκλοφορεί τη νέα συσκευή PULZE, για τους απαιτητικούς ενήλικες καταναλωτές

PULZE_ID-_1_
Το καινοτόμο αυτό προϊόν νέας γενιάς είναι αποτέλεσμα μακράς έρευνας και πολυετών δοκιμών από εξειδικευμένους επιστήμονες που έχουν τεκμηριώσει ότι τα προϊόντα θερμαινόμενου καπνού έχουν δυνητικά μειωμένο κίνδυνο για τους καπνιστές, σε σύγκριση με τα συμβατικά προϊόντα καπνίσματος. Η Imperial Tobaccο έχει επενδύσει περισσότερο από 1 δις ευρώ στην έρευνα και ανάπτυξη του προϊόντος αυτού που θερμαίνει τον καπνό χωρίς να γίνεται καύση, διαδικασία η οποία έχει ενοχοποιηθεί ως κύρια αιτία παθήσεων που συνδέονται με το κάπνισμα.

Οι συσκευές PULZE έχουν υψηλές προδιαγραφές και μοναδικά χαρακτηριστικά που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές. Έχουν γρήγορη εκκίνηση, ενώ η αυτονομία της μπαταρίας τους διαρκεί έως και 1 ολόκληρη ημέρα με μόλις 90 λεπτά χρόνο φόρτισης. Διαθέτουν αυτόματη λειτουργία επέκτασης χρόνου χρήσης, καθώς και επιλογή έντασης μεταξύ 2 επιπέδων θέρμανσης: Standard λειτουργία για πιο έντονη και Eco λειτουργία για πιο διακριτική εμπειρία. Η συσκευή PULZE, έχει ιδιαίτερα κομψό σχεδιασμό, διατίθεται σε δύο μοντέρνες αποχρώσεις, copper και silver, και είναι all-in-one, δηλαδή δεν χρειάζεται χωριστή θήκη φόρτισης.

Το προϊόν διαθέτει διακριτική μυρωδιά και διατίθενται σε 4 νέες γεύσεις: Rich Bronze για έντονη γευστική εμπειρία, Balanced Blue για ισορροπημένη αίσθηση, Ice με απαλή γεύση μέντας και Capsule Polar με επιλογή δροσερής γεύσης μέντας. Στον καινοτόμο χαρακτήρα του προιόντος συμβάλλει και η συνεχής υποστήριξη. Ένας από τους εκπροσώπους της ομάδας PULZE Care είναι έτοιμος να βοηθήσει τους καταναλωτές κάθε στιγμή για οποιαδήποτε απορία τους.

O Αλέξανδρος Καμάρας, Πρόεδρος της Imperial Tobacco ΝΑ Ευρώπης, δήλωσε σχετικά: «Η Imperial Tobacco είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες διεθνώς στον χώρο του καπνού. Είμαστε συνεπείς με τη δέσμευση μας να αναπτύσσουμε καινοτόμες, πρακτικές και οικονομικές προτάσεις, καλύπτοντας τις ανάγκες των καπνιστών που αναζητούν περισσότερες και καλύτερες επιλογές για προϊόντα δυνητικά μειωμένου κινδύνου. Για το νέο σύστημα θερμαινόμενου καπνού PULZE και iD θα κάνουμε σημαντική επένδυση στη χώρα μας, με την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και με την υποστήριξη της Μικρής Λιανικής μέσω ισχυρού προγράμματος πιστώσεων και κινήτρων σε Περίπτερα, Ψιλικά και Mini Markets. Έτσι θα συμβάλουμε στην στροφή των καπνιστών σε λιγότερο επιβλαβείς εναλλακτικές του καπνίσματος, αλλά και θα συμμετέχουμε στην εθνική προσπάθεια ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, με υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης».

H Imperial Tobacco Hellas κατέχει ηγετικό ρόλο στην ΝΑ Ευρώπη. Με έδρα την Αθήνα και με ελληνική διοίκηση, ο συνολικός αριθμός των χωρών που ανήκουν στην αρμοδιότητα της φτάνει τις 13, με πιο σημαντικές την Ιταλία, Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία και Σερβία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης