Καλοκαίρι 2021 και παιχνίδια ανέμελα πάνω στην άμμο… στη θάλασσα… με Public

Καλοκαίρι 2021 και παιχνίδια ανέμελα πάνω στην άμμο… στη θάλασσα… με Public

Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά με τους πρώτους καύσωνες, η θάλασσα σου κλείνει πονηρά το μάτι, οι παραλίες σε προσκαλούν. Υπόκυψε στον πειρασμό… με εξοπλισμό!

12-summer-2021-public-01

Μετά από έναν χειμώνα που δεν έλεγε να τελειώσει, έφτασε το γλυκό καλοκαιράκι του 2021! Ζέστη, ρούχα ελάχιστα, μεγάλες ημέρες, δροσερές νύχτες, και βέβαια… θάλασσα! Η ψυχοσύνθεση του Έλληνα είναι άρρηκτα συνυφασμένη με το υγρό στοιχείο και την αρμύρα της θάλασσας κολλημένη στο δέρμα και στα μαλλιά του! Φέτος έχουμε δεκαπλάσια την λαχτάρα για εξορμήσεις στις παραλίες, μετά από τον πολύμηνο εγκλεισμό! Τώρα που εμβολιαστήκαμε και μπορούμε να νιώθουμε λίγο πιο ασφαλείς, οι παραλίες είναι ο ιδανικός τόπος διαφυγής! Και για τον απαραίτητο εξοπλισμό… τα Public έχουν ό,τι χρειάζεται!

Λοιπόν, η παραλία σε περιμένει και πρέπει να πας εξοπλισμένος! Τι πιο σημαντικό από… μια αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή; Ναι, ξεκινάμε από τα πολύ βασικά! Τι, θα πας θάλασσα και δε θα τραβήξεις φωτογραφίες, για να κάνεις τους πάντες να ζηλέψουν στο insta; Η Aquapix είναι αυτό που χρειάζεσαι, για να μην διακινδυνεύεις το πολύτιμο smartphone σου! Βέβαια, υπάρχουν και οι action cams όπως η Lamtech για τους λάτρεις των extreme sports!

12-summer-2021-public-02

 
Πέραν των… αποδεικτικών στοιχείων, αυτό που είναι απαραίτητο στην παραλία είναι… η σκιά! Μετά από τόσους μήνες στο “μέσα”, θα πρέπει να προσέχεις για να μην γίνεις σαν βρασμένος αστακός από την πρώτη μέρα που θα σε δει ο ήλιος. Ομπρέλα για την παραλία Terra Nation ή σκίαστρο παραλίας για ξάπλες στην αμμουδιά χωρίς να μοιάζεις σα να βγήκες από την… κατσαρόλα! Για να μπορείς να κάνεις τις εν λόγω… ξάπλες, όμως, θα χρειαστείς και μια πετσέτα για την παραλία! Θέλεις στρογγυλή; Δες την Catalina! Μήπως θες ορθογώνια; Δες την… φρουτώδη Bananas!

Προφανώς, όμως, θα χρειαστείς και προστασία από τον ήλιο, γιατί οι υπεριώδεις ακτίνες βλάπτουν! Το αντηλιακό spray Australian Gold Cocoa Dreams με δείκτη προστασίας 30 είναι ό,τι πρέπει για το δέρμα σου. Βέβαια, μπορεί να… βιάζεσαι να πάρεις χρωματάκι, επομένως θα χρειαστείς και κάτι σε λάδι μαυρίσματος για να μην είσαι… λευκότερο λευκό μέχρι τον δεκαπενταύγουστο!

Καλά όλα αυτά, αλλά η θάλασσα θέλει και… κόλπα! Όπως, για παράδειγμα, ένα φουσκωτό στρώμα για να απολαύσεις τη θάλασσα όπως πρέπει: ξάπλα! Έχουμε Sun Lounger με μαξιλάρι, έχουμε παιχνιδιάρικο και cute στρώμα-παγωτό-ξυλάκι-καρπούζι, αλλά έχουμε και φουσκωτό ροζ φλαμίνγκο! Και βέβαια, αν θες να το παίξεις… πειρατής (και ο νοών νοείτω), μπάλα θαλάσσης – καρπούζι!

Για ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστείς, να φανταστείς ή να… επιθυμήσεις, τα Public έχουν έναν ατελείωτο κατάλογο από είδη παραλίας, camping και εξοχής, αλλά και βιβλία για την παραλία και gadgets για τις διακοπές! Μπες στη σελίδα του και ψάξε ή απλά χάζεψε τα καλοκαιρινά αξεσουάρ. Είναι βέβαιο πως θα βρεις πράγματα τα οποία πάντα χρειαζόσουν αλλά δεν ήξερες ότι υπάρχουν! Κάνε και μια βουτιά για εμάς τους υπόλοιπους και… καλό καλοκαίρι!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης