Summer Collection: Η Carpisa απογειώνει τη διάθεσή μας, με τσάντες κι αξεσουάρ από ανακυκλωμένα υλικά!

Summer Collection: Η Carpisa απογειώνει τη διάθεσή μας, με τσάντες κι αξεσουάρ από ανακυκλωμένα υλικά!

Ακολουθώντας πράσινη στρατηγική, εφαρμόζει την κυκλική και βιώσιμη διαδικασία παραγωγής και δημιουργεί όλο και περισσότερα προϊόντα από ανακυκλωμένο πλαστικό, βαμβάκι και χαρτί, συνεισφέροντας ενεργά στη μείωση των αποβλήτων!!!

tsanta
Η σειρά Brenda για παράδειγμα, με τσάντες shopping χειρός και ώμου, backpack, cross body και beauty cases. κατασκευάζεται από ανακυκλωμένο νάιλον, δίνει άνεση και χρώμα στην καθημερινότητα, με ιδιαίτερη έμφαση στη λειτουργικότητα χάρη στις πολλές τσέπες και τα φερμουάρ και το ξεχωριστό στυλ που χαρίζουν τα animalier και καμουφλάζ prints.

Τα εξωτερικά και τα εσωτερικά υλικά είναι οικολογικά βιώσιμα και ουσιαστικά αυτά είναι που αποτελούν και προστιθέμενη αξία αυτής της καλοκαιρινής συλλογής. Το νάιλον ύφασμα, άνετο και ελαφρύ, προέρχεται από ανακυκλωμένα και αναδημιουργημένα πλαστικά μπουκάλια. Οι λαβές είναι από ανακυκλωμένο υλικό, ενώ τα φερμουάρ είναι από 40% ανακυκλωμένο υλικό.

 
BT9892024419C701_04
 

Στις ethnic σειρές Halima και Klima, θα βρούμε ανάλαφρες τσάντες και backpacks με τεράστια χωρητικότητα, σε jacquard ή γεωμετρικά σχέδια κεντημένα με σταυροβελονιά και λαβές υφασμένες από φυσικά σχοινιά και πρωτότυπα patterns.

Κλείσιμο
Τροπικά λουλούδια, παπαγάλοι toucan κι εξωτικά φύλλα συνδυάζονται μεταξύ τους σε φρέσκα και καλοκαιρινά χρώματα για να δημιουργήσουν ένα τέλειο "mix and match" στυλ.

Και σε αυτήν τη σειρά, η Carpisa αποδεικνύει την οικολογική της συνείδηση εμπράκτως, αφού τα εξωτερικά υλικά είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα υφάσματα, πυκνό φυσικό βαμβάκι ή γιούτα, ενώ οι φόδρες είναι φτιαγμένες από ανακυκλωμένο βαμβάκι.

BM99590144195001_01_basechild


Οι Farah και Papito είναι δύο σειρές από τσάντες παραλίας με κύρια χαρακτηριστικά τις πολύχρωμες λεπτομέρειες και τα οικολογικά βιώσιμα και καινοτόμα υλικά.

Για το straw-effect χρησιμοποιήθηκε ανακυκλωμένο χαρτί που προέρχεται από ελεγχόμενα και πιστοποιημένα δάση "FSC". Το FSC (Συμβούλιο Δασικής Διαχείρισης), εγγυάται ότι τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή σέβονται τη φύση, την αναγέννηση των δασών και του φυσικού περιβάλλοντος γύρω από τα ίδια τα δάση.

Οι στιλιστικές λεπτομέρειες που συμπληρώνουν αυτές τις υπέροχες τσάντες, είναι οι κεντητές φράσεις της σειράς Farah και οι χρωματικές πινελιές από λάιμ, μέντα και geranium, της σειράς Papito.

BM99550144114401_02


Ανακάλυψε τις καλοκαιρινές τσάντες με οικολογική συνείδηση σε όλα τα καταστήματα Carpisa, στα social media @CarpisaOfficial και στο Carpisa.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης