Ψηφιακή Μέριμνα με ASUS Chromebook από τη MediaMarkt

Ψηφιακή Μέριμνα με ASUS Chromebook από τη MediaMarkt

Το πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα άνοιξε. Έτσι, 560.000 παιδιά και νέοι από 4 έως 24 ετών που φοιτούν σε όλες τις βαθμίδες δημόσιας εκπαίδευσης έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν νέο ψηφιακό εξοπλισμό με έκπτωση 200 ευρώ. Οι δικαιούχοι (το πρόγραμμα αφορά οικογένειες με ισοδύναμο οικογενειακό εισόδημα έως 6.000 ευρώ) θα λάβουν ένα κουπόνι το οποίο μπορούν να εξαργυρώσουν σε ηλεκτρονικά και φυσικά καταστήματα, όπου είναι ανοιχτά

asus
Όλες οι πληροφορίες που χρειάζεσαι βρίσκονται στην ειδική σελίδα της MediaMarkt. Εδώ μπορείς να βρεις λεπτομέρειες για τη δράση Ψηφιακή Μέριμνα, πώς μπορείς να εξαργυρώσεις το voucher και κυρίως τι μπορείς να αγοράσεις από την απίστευτη γκάμα της MediaMarkt.

Μπες τώρα στο https://www.digital-access.gov.gr/ βάλε τα στοιχεία σου (ζητούνται οι κωδικοί Taxisnet) και δες άμεσα κατά πόσον βρίσκεσαι κι εσύ ανάμεσα στους δικαιούχους.

ASUS Chromebook – το απόλυτο laptop για τον μαθητή/σπουδαστή

Εάν σκοπεύεις να εξαγοράσεις το voucher της Ψηφιακής Μέριμνας για laptop, μην ψάχνεις αλλού. Αγόρασε το εκπληκτικό ASUS Chromebook Flip C214 με ακόμα πιο εκπληκτική τιμή.

Ας δούμε λίγα πράγματα για το μοντέλο αυτό και μετά θα αναλύσουμε τι ακριβώς σημαίνει Chromebook. Κατ’ αρχήν πρόκειται για ένα convertible laptop με οθόνη που περιστρέφεται 360 μοίρες και μετατρέπεται σε tablet. Η οθόνη του είναι αφής και έχει διαγώνιο 11,6 ίντσες που σημαίνει ότι εκτός από ένα πολύ καλό laptop, έχεις ταυτόχρονα κι ένα τεράστιο tablet. Τα 4GB RAM και τα 64GB eMMC αποθηκευτικού χώρου θα σε βοηθήσουν να τρέξεις οποιαδήποτε εφαρμογή ή παιχνίδι, ενώ εάν δεν σου φτάνουν μπορείς να τοποθετήσεις και έξτρα κάρτα μνήμης. Το laptop διαθέτει θύρες USB 3.1 (Type-C και Α) και Wi-Fi για να συνδεθείς στο router σου. Το Asus Chromebook Flip C214 είναι ένα φανταστικό μηχάνημα. Έχει πληκτρολόγιο που αντέχει στις πιτσιλιές, κατασκευή που αντέχει στις καταπονήσεις και τα πεσίματα (ατυχήματα συμβαίνουν) και μπαταρία που κρατάει όλη μέρα. Μάλιστα έχει λάβει την πιστοποίηση ανθεκτικότητας στρατιωτικών προδιαγραφών, MIL-STD-810G!

Το λειτουργικό σύστημα του Flip C210 δεν είναι άλλο από το Chrome OS, το οποίο είναι στημένο πάνω στον browser της Google.

Τι ακριβώς είναι ένα Chromebook;

Στο σημείο αυτό ας δούμε για ποιο λόγο το Asus Chromebook Flip C214 είναι ο ιδανικός φορητός υπολογιστής για μαθητές και σπουδαστές. Κατ’ αρχάς, ο λόγος που η Google δημιούργησε τη συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι ακριβώς για αυτή την κατηγορία χρηστών, τους μαθητές και τους σπουδαστές, θέλοντας να τους προσφέρει όλα τα εργαλεία που χρειάζονται, χωρίς πολύπλοκες εγκαταστάσεις, ρυθμίσεις και υψηλές απαιτήσεις σε hardware. Το Chrome OS τρέχει χωρίς προβλήματα τα apps του Android, που σημαίνει ότι μπορείς να εγκαταστήσεις ό,τι θέλεις από το Google Play Store. Και επειδή μιλάμε για Ψηφιακή Μέριμνα και τηλεμαθήματα, έχεις στη διάθεσή σου και τα Webex ή Teams apps, αλλά και την πλήρη σουίτα εφαρμογών γραφείου της Microsoft, καθώς και αμέτρητες επιλογές από τα χιλιάδες διαθέσιμα apps.

Κλείσιμο
Μην φανταστείς το Chrome OS σαν ένα Android σε μεγάλη οθόνη. Η Google έχει κάνει καταπληκτική δουλειά δημιουργώντας ένα απλό και εύχρηστο λειτουργικό σύστημα που θυμίζει σε εμφάνιση τα Windows, ενώ ο Google Assistant δίνει το δυναμικό παρών για να υπακούσει στις φωνητικές εντολές του χρήστη.

Μπορεί η MediaMarkt να έχει άπειρες επιλογές σε laptop και κάθε άλλη κατηγορία συσκευών, αλλά εάν ψάχνεις για τον απόλυτο μαθητικό φορητό υπολογιστή μία είναι η επιλογή σου: Το εκπληκτικό ASUS Chromebook Flip C214. Από την τιμή του και μόνο δεν θα ήταν υπερβολή να λέγαμε ότι είναι σχεδόν τσάμπα (έχοντας αφαιρέσει τα 200 ευρώ της Ψηφιακής Μέριμνας προφανώς). Και βέβαια, μην ξεχάσεις και τις υπόλοιπες υπηρεσίες που προσφέρει η MediaMarkt, όπως για παράδειγμα την
Εγγύηση χαμηλότερης τιμής σε όλα τα προϊόντα ψηφιακής μέριμνας, την εγκατάσταση των βασικών προγραμμάτων μόνο με 9,99€ για όλα τα λάπτοπ και το έως -40% στα συνοδευτικά αξεσουάρ, ενώ παραλαμβάνεις όπως σε βολεύει: με παράδοση εντός 24 ωρών, με click away και με click inside!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης