Η ώρα για πασχαλινά δώρα πλησιάζει - Διαλέγουμε λαμπάδες!

Η ώρα για πασχαλινά δώρα πλησιάζει - Διαλέγουμε λαμπάδες!

Μπορεί να μην το έχεις συνειδητοποιήσει ακόμα αλλά το Πάσχα είναι προ των πυλών.

01_-_Easter_2021_native_-_Public_-_Lampades_-_banner_01

 Όπως όλα δείχνουν, και φέτος οι πασχαλινοί εορτασμοί θα είναι λίγο διαφορετικοί από τις προηγούμενες χρονιές, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μικροί και μεγάλοι δεν ανυπομονούν για μερικές ημέρες ξεγνοιασιάς και – γιατί όχι; – δώρων! Ειδικά δε αν είσαι νονός ή νονά η λαμπάδα στο βαφτιστήρι επιβάλλεται και φέτος! Γιατί η χαρά των παιδιών είναι πάνω από όλα.

Επειδή οι επιλογές είναι πολλές και τα γούστα διαφορετικά, εμείς ρίξαμε μια ματιά στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα για πασχαλινές λαμπάδες του public.gr, βρήκαμε τις καλύτερες και σου τις προτείνουμε!

Παιχνιδολαμπάδες - οι αγαπημένες των παιδιών

Είναι κοινό μυστικό ότι τα παιδιά, ειδικά στις μικρότερες ηλικίες, έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στις λαμπάδες με αγαπημένους ήρωες που έρχονται «πακέτο» με κάποιο φανταστικό παιχνίδι.

Για τα κορίτσια της ζωής σου, μια κούκλα Barbie αποτελεί τη σίγουρη επιλογή! Εμείς ξεχωρίσαμε τη «Barbie Wellness – Ινστιτούτο Ομορφιάς» που περιλαμβάνει λαμπάδα, κούκλα και αξεσουάρ για να νιώσει ότι βρίσκεται και η ίδια σε ένα ινστιτούτο ομορφιάς! Μια ακόμα επιλογή είναι η λαμπάδα «Κούκλα Frozen 2 Elsa», η οποία είναι εμπνευσμένη από τα χρώματα και τα ρούχα του χαρακτήρα της Έλσας από την ταινία Ψυχρά και Ανάποδα 2, που έχουν αγαπήσει όσο καμία άλλη τα παιδιά. Τρίτη επιλογή, η λαμπάδα «Nancy Γοργόνα» με την απίστευτη ουρά που αλλάζει χρώμα και μαζί της θα ταξιδέψει σε μαγευτικούς θαλάσσιους κόσμους.

01_-_Easter_2021_native_-_Public_-_Lampades_-_banner_02

Για τα αγόρια που συνήθως αγαπούν τη δράση και τη περιπέτεια λίγο περισσότερο, η κορυφαία επιλογή δεν είναι άλλη από τα σετ της LEGO! Οι επιλογές πολλές – από το City Airshow Jet Transporter και το Καταδίωξη Με Αστυνομικό Ελικόπτερο έως το Tournament Of Elements της σειρά Ninjago Legacy, θα βρεις σίγουρα αυτό που ταιριάζει στο βαφτιστήρι σου. Αν τώρα έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στα κλασικά αυτοκινητάκια και περνάει ώρες παίζοντας με αυτά, θα λατρέψει τη λαμπάδα Hot Wheels City Γκαράζ. Τέλος, σίγουρη επιλογή για αγόρια και κορίτσια είναι και τα Playmobil! Εμείς ξεχωρίσαμε τη λαμπάδα Playmobil Πιτσαρία, γιατί σε ποιο παιδί δεν αρέσει η πίτσα; 😊


Χειροποίητες λαμπάδες για «ψαγμένους» νονούς και νονές

Αν θέλεις, βέβαια, να ξεχωρίσεις τι θα έλεγες για μια χειροποίητη λαμπάδα; Ειδικά αν το βαφτιστήρι είναι μεγαλύτερης ηλικίας σίγουρα θα την προτιμήσει από μια παιχνιδολαμπάδα. Οι χειροποίητες λαμπάδες είναι ιδανικές και για τα… μεγάλα παιδιά της ζωής σου ή ακόμα και για εσένα που δεν θέλεις να συμβιβαστείς με ένα απλό κερί! 

01_-_Easter_2021_native_-_Public_-_Lampades_-_banner_03

Στα εικονικά ράφια του public.gr υπάρχουν διάφορα σχέδια και χρώματα ώστε να βρεις κάποια που ταιριάζει σε όλους. Για εμάς, οι πιο ενδιαφέρουσες επιλογές για παιδιά είναι η λαμπάδα Ουράνιο τόξο με ασορτί σακίδιο πλάτης και η λαμπάδα Δράκος, με ξύλινο παιχνίδι δράκο που θα χαρίσει στα παιδιά ατέλειωτες ώρες διασκέδασης. 

Για τους πιο μεγάλους της παρέας, διαλέξαμε τις αρωματικές(!) λαμπάδες Μεταξωτό Λουλούδι και Κεραμικό Μάτι σε βεραμάν χρώμα αλλά και την λαμπάδα-γλειφιτζούρι Frida Khalo σε παστέλ αποχρώσεις που ξεχωρίζει για το σχήμα της.

Αυτές ήταν οι δικές μας επιλογές για τη φετινή πασχαλινή λαμπάδα! Ελπίζουμε να σου δώσαμε λίγη έμπνευση για να βρεις την κατάλληλη για το βαφτιστήρι σου ή/και για εσένα. Και επειδή το Πάσχα πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς, μπες σήμερα κιόλας στο public.gr και κάνε όλες τις αγορές σου για πασχαλινά δώρα! 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης