RAVENNA: Συμμετέχει στο «11th Annual Capital Link Sustainability Forum»

RAVENNA: Συμμετέχει στο «11th Annual Capital Link Sustainability Forum»

O κ. Ανδρέας Πλάτωνας Βρεττός θα είναι ένας εκ των κετρικών ομιλητών της εκδήλωσης

ravenna
Η εταιρεία RAVENNA, πρωτοπόρος στον κλάδο πλακιδίων και ειδών υγιεινής, γνωστοποιέι πως θα συμμετέχει στο “11th Annual Capital Link Sustainability Forum”, όπου ο πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος, Ανδρέας Βρεττός θα είναι εκ των κεντρικών ομιλητών.

Στο Forum θα μιλήσουν εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων της χώρας και σκοπό έχει να συμβάλλει στον μετασχηματισμό και την προοπτική της ελληνικής οικονομίας και της κοινωνίας.

Η ατζέντα του συνεδρίου αποτελείται από πολλά και σημαντικά θέματα, θα ξεκινήσει την Τετάρτη 21 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 22 Απριλίου.

Η Capital Link με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλεί στο :

«11th Annual Capital Link Sustainability Forum” με τίτλο “Εστιάζοντας στον Kοινωνικό & Oικονομικό Mετασχηματισμό / Βιώσιμη Ανάπτυξη: Περιβάλλον – Οικονομία – Κοινωνία” που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 και την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021, σε ψηφιακή μορφή, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων και του Δήμου Πειραιά.»

Με προοίμιο την covid πραγματικότητα, κι έχοντας αφήσει πίσω μια ομολογουμένως δύσκολη χρονιά για την παγκόσμια κοινότητα και την οικονομία, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τα νέα δεδομένα με ανανεωμένη αίσθηση αισιοδοξίας και σιγουριάς. Η νέα αυτή προοπτική γεννήθηκε χάρη στον επιταχυμένο ψηφιακό μετασχηματισμό και τη μετάβαση στην ενισχυμένη ψηφιακή οικονομία και βασίζεται στην εκτίμηση ότι σύντομα θα δημιουργηθούν πάλι οι συνθήκες εκείνες που θα επαναδυναμώσουν την παγκόσμια οικονομική δραστηριότητα και θα επιτρέψουν την επιστροφή στην ανάπτυξη.

vrettos-RAVENNA
O πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, της RAVENNA, Ανδρέας Πλάτωνας Βρεττός
Κλείσιμο
Εστιάζοντας στη βιώσιμη ανάπτυξη του περιβάλλοντος

Το διήμερο «11th Annual Capital Link Sustainability Forum” φέτος έχει τίτλο: “Εστιάζοντας στον Kοινωνικό & Oικονομικό Mετασχηματισμό / Βιώσιμη Ανάπτυξη: Περιβάλλον – Οικονομία – Κοινωνία”.

Η δεκαετία που ξεκίνησε αναδεικνύει την πρόκληση που καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε: τη συνεισφορά του κάθε κλάδου στην υγιή ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, λειτουργώντας ταυτόχρονα υποδειγματικά σε ό,τι αφορά την κοινωνική και περιβαλλοντική συμπεριφορά.

Η αξιοποίηση των κεφαλαίων ύψους 70 δισ. Ευρώ που θα λάβει η χώρα μας από το Ταμείο Ανάκαμψης υπό τη μορφή επιδοτήσεων και χαμηλότοκων δανείων, σε τομείς καθοριστικούς όπως των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, του τουρισμού, των μεταφορών και του αγροδιατροφικού κλάδου, αποτελεί αποφασιστικό βήμα προς τη συγκροτημένη μετάβαση του οικονομικού συστήματος προς ένα μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης, με την συνεισφορά του τραπεζικού συστήματος να διαδραματίζει καίριο ρόλο, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση φαινομένων κλιματικής αλλαγής και την υιοθέτηση ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου.

Με διάρκεια δύο ημερών και τη συμμετοχή τόσο εκπροσώπων της Κυβέρνησης όσο και κορυφαίων στελεχών της αγοράς και εκπροσώπων της εκπαιδευτικής κοινότητας, το Capital Link Sustainability Forum θα εξετάσει τον τρόπο με τον οποίο κάθε τομέας συμβάλλει στον μετασχηματισμό αυτό με τον βέλτιστο τρόπο προς όφελος της Ελληνικής Οικονομίας & της Κοινωνίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης