Πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα»: Τεχνολογία για όλους από τη MediaMarkt!

Πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα»: Τεχνολογία για όλους από τη MediaMarkt!

Γιατί στη MediaMarkt συμφέρει!

mediamarkt
Η MediaMarkt, η κορυφαία εταιρεία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, συμμετέχει δυναμικά στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα», ώστε μαθητές και φοιτητές να κάνουν δικά τους ακριβώς αυτά που χρειάζονται μέσα από την τεράστια ποικιλία προϊόντων και λύσεων τεχνολογίας. Με μία σειρά ενεργειών που πλαισιώνουν το πρόγραμμα, η πρόταση της MediaMarkt περιλαμβάνει προϊόντα, τιμές και ευκολία που συμφέρει!

Αναλυτικότερα, μαθητές και φοιτητές μπορούν να αξιοποιήσουν στη MediaMarkt με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το voucher αξίας 200 ευρώ, αφού εδώ για όλα τα προϊόντα ψηφιακής μέριμνας έχουν εγγύηση χαμηλότερης τιμής, ώστε αν τα βρουν σε αντίστοιχη αλυσίδα φθηνότερα, η MediaMarkt θα τους επιστρέψει τη διαφορά. Ακόμα, για όλα τα laptop της ενέργειας, η MediaMarkt προσφέρει εγκατάσταση των προγραμμάτων μόνο με 9,99€, ώστε οι γονείς να βρίσκουν μια εύκολη και οικονομική λύση που θα τους λύσει τα χέρια. Κι επειδή η ιδανική online εκπαιδευτική εμπειρία απαιτεί και προϊόντα που δεν καλύπτονται από το voucher, η MediaMarkt ολοκληρώνει την πρόταση της με προσφορά έως -40% σε όλα τα συνοδευτικά αξεσουάρ.

Επιπλέον, επειδή και η ευκολία συμφέρει, είναι σημαντικό να μπορείς να ψωνίσεις όπως σε βολεύει. Στη MediaMarkt αναγνωρίζουμε αυτή την ανάγκη και έχουμε τις λύσεις, ώστε αν αγοράσεις από το mediamarkt.gr να μπορείς να παραλάβεις τα προϊόντα σε 24ώρες αν μένεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ή να κλείσεις το ραντεβού σου για click away ή click inside για να δεις τα προϊόντα από κοντά και να κάνεις την επιλογή σου.

Εάν, λοιπόν, είσαι μαθητής, σπουδαστής ή φοιτητής επισκέψου το mediamarkt.gr ή ένα κατάστημά μας, τσέκαρε την ατελείωτη ποικιλία σε tablet, desktop ή πλήρεις λύσεις με οθόνη-ποντίκι-πληκτρολόγιο, laptop, και θα βρεις σίγουρα τη λύση που συμφέρει!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης