Huawei Winter Offers 2021: ακαταμάχητες προσφορές σε δεκάδες προϊόντα και gadgets μέχρι το τέλος του μήνα

Huawei Winter Offers 2021: ακαταμάχητες προσφορές σε δεκάδες προϊόντα και gadgets μέχρι το τέλος του μήνα

Ξεκινήστε τη χρονιά αναβαθμίζοντας τεχνολογικά την καθημερινότητά σας: κορυφαία smartphones, laptops, smartwatches και ακουστικά, σε ασυναγώνιστες τιμές! 

winter-offers

Η νέα χρονιά είναι εδώ… καιρός για νέα αρχή! Κάντε ένα πρώτο βήμα ανανέωσης χαρίζοντας στον εαυτό σας το δώρο της τεχνολογίας, επενδύοντας σε ένα από τα δεκάδες προϊόντα της Huawei, τα οποία θα βρείτε από 11 Ιανουαρίου έως και 31 Ιανουαρίου 2021 σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές στο δίκτυο  επίσημων συνεργατών της εταιρείας! Επιλέξτε ανάμεσα σε smartphones, laptops και wearables προηγμένων τεχνολογικών χαρακτηριστικών και εντυπωσιακού design και κάντε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και πιο συναρπαστική!

Top Huawei προϊόντα και gadgets σε απίθανες τιμές  μέχρι τέλος Ιανουαρίου

Μεγάλη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας με την υπογραφή υπεροχής της Huawei περιμένουν να τα ανακαλύψετε: smartphones, wearables και laptops που έγιναν best-sellers όταν κυκλοφόρησαν και απέσπασαν διθυραμβικά σχόλια από reviewers και καταναλωτές διατίθενται μέχρι και 31 Ιανουαρίου σε προνομιακές τιμές, από  το δίκτυο επίσημων συνεργατών της Huawei. Μη χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε, μεταξύ άλλων, τα εκπληκτικά: 

  • Matebook X Pro: για τους επαγγελματίες που συμβιβάζονται μόνο με το καλύτερο. Με οθόνη Ultra FullView και πανίσχυρο επεξεργαστή, το κομψό αυτό laptop θα τους βοηθήσει να είναι έξτρα αποδοτικοί στη δουλειά τους, ακόμα και όταν οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα απαιτητικές, ενώ η λειτουργία Eye Comfort θα κάνει τις ώρες μπροστά στο laptop να περνούν άνετα και ξεκούραστα!
  • Matebook D15: ιδανικό για καθημερινή χρήση, το μοντέλο αυτό της σειράς MateBook D της Huawei προσφέρει μέγιστη φορητότητα, εξαιρετικό design, επιδόσεις διαρκείας, εντυπωσιακή οθόνη με σχεδόν ανύπαρκτα bezel και, μέσω της λειτουργίας HUAWEI Share OneHop, δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να συνδέει με ένα άγγιγμα το smartphone με το laptop για να δουλεύει σε ένα περιβάλλον! 
  • MatePad Pro: για τους gamers, τους λάτρεις του σινεμά και της τηλεόρασης, τους «καλλιτέχνες», το εξαιρετικό αυτό υβριδικό αυτό tablet/laptop, με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο και γραφίδα, είναι η απόλυτη συσκευή για διάβασμα, gaming, ταινίες, και διαθέτει όλα τα φόντα για να λειτουργεί ως επαγγελματικό εργαλείο αλλά και ως home theater! 
  • Watch GT2 Pro: για όσους φροντίζουν τη φυσική τους κατάσταση, αθλούνται συχνά, βάζουν συνεχώς στόχους βελτίωσης της απόδοσής του και θέλουν να έχουν πλήρη εικόνα της σωματικής τους ευεξίας και υγείας. Το Huawei Watch GT2 Pro είναι ένας ιδανικός σύντροφος προπόνησης καθώς προσφέρει παραπάνω από 100 προγράμματα άθλησης, διαθέτει ενσωματωμένο GPS και 5ΑΤΜ αδιαβροχοποίηση και είναι εξοπλισμένο με συστήματα παρακολούθησης Ύπνου, Καρδιακών Παλμών, Άγχους και Κορεσμού οξυγόνου αίματος (SPO2).

- Watch Fit: το πρώτο smartwatch της Huawei με παραλληλόγραμμη οθόνη, είναι ένα ξεχωριστό αξεσουάρ, κομψό και μοντέρνο, με 96 προγράμματα προπόνησης και εντυπωσιακά animations και προγραμματισμένο να καταγράφει τους καρδιακούς παλμούς, τον ύπνο, το στρες και τον κορεσμό οξυγόνου στο αίμα (SPO2) ενώ διαθέτει και εφαρμογή παρακολούθησης του γυναικείου κύκλου. 

- Watch GT2 & Watch GT2e: από την κορυφαία σειρά wearables της Huawei, αυτά τα δύο μοντέλα δεν αποτελούν ιδανικό δώρο μόνο για τους λάτρεις της γυμναστικής, καθώς πρόκειται για gadgets που παρακολουθούν συνολικά την υγεία και τη φυσική κατάσταση, καταγράφοντας βασικές λειτουργίες του σώματος όπως οι καρδιακοί παλμοί και ο ύπνος. 

- FreeBuds Pro: τα πρώτα wireless ακουστικά στον κόσμο που προσφέρουν έξυπνο dynamic noise cancellation, προσαρμόζοντας τον τρόπο λειτουργίας τους στο περιβάλλον του χρήστη για την ιδανική ακουστική εμπειρία κάθε στιγμή! Xάρη στο εκλεπτυσμένο, μίνιμαλ design τους, παρέχουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ σταθερότητας και άνεσης και χαρίζουν στυλ στον χρήστη, απαλλάσσοντάς τον από καλώδια και εφαρμόζοντας τέλεια στο αυτί.

- P40 Pro: ναυαρχίδα της σειράς P40 και “best photo smartphone 2020”, η συσκευή αυτή δε χρειάζεται συστάσεις -ασυναγώνιστο design, προηγμένη τεχνολογία, άλλο επίπεδο!

- Nova 5T, P Smart 2021, P Smart S: καλύπτοντας όλα τα βαλάντια και όλα τα γούστα, η γκάμα smartphones της Huawei, θα ικανοποιήσει χρήστες όλων των ηλικιών. Επιλέξτε τη συσκευή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους και αναβαθμίστε την καθημερινότητά σας!


Huawei Winter Sales 2021: οι προσφορές ανά κατηγορία

Αναλυτικά, οι χειμερινές προσφορές σε προιόντα Huawei, ανά κατηγορία. Αναζητήστε τις από 11 Ιανουαρίου έως και 31 Ιανουαρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, στα καταστήματα: www.teleunicom.com, Cosmote, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, Vodafone, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas.

 

  • Smartphones: Σε προσφορά διατίθενται από 11 Ιανουαρίου έως και 31 Ιανουαρίου, από  το δίκτυο επίσημων συνεργατών της Huawei τα P40 Pro, P40 lite, P40 lite e, P Smart 2021, P Smart S, Y6P, Y5P, P30 Lite, Nova 5T και Υ7 2019.
    image006
  • Laptops & Tablets: Σε προσφορά διατίθενται από 11 Ιανουαρίου έως και 31 Ιανουαρίου, από το επίσημο δίκτυο συνεργατών  της Huawei τα MatePad WiFi, Matepad Pro, MateBook X Pro, Matebook D 15 και Matebook D 14.
  • Κλείσιμο
    image008
  • Wearables: Σε προσφορά διατίθενται από 11 Ιανουαρίου έως και 31 Ιανουαρίου, από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Huawei τα ιδανικά για παρακολούθηση υγείας και φυσικής άσκησης smartwatches Watch GT 2 46mm Black, Watch GT 2 46mm Brown, Watch GT 2 42mm Gold, Watch GT 2e Green, Watch GT 2e Red, Watch GT 2e Black, Watch GT 2 Pro Black, Watch  GT 2 Pro Brown, Watch FIT και τα ασύρματα ακουστικά με dynamic noise-canceling, FreeBuds Pro. Μην ξεχνάτε πως όλα τα gadgets της Huawei είναι πλήρως συμβατά με Android και iOS συσκευές, προκειμένου να εξασφαλίζεται μέγιστη συνδεσιμότητα για τη διευκόλυνση των χρηστών.  

  • image012

    image010
    Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
    ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Δείτε Επίσης