Το Δώρο της Akoustica Medica προς το Προσωπικό που εργάζεται στις Δομές Υγείας της χώρας!

Το Δώρο της Akoustica Medica προς το Προσωπικό που εργάζεται στις Δομές Υγείας της χώρας!

H Akoustica Medica μέσα από την Εκστρατεία για Καλύτερη Ακοή δωρίζει ακουστικά αξίας 10.000€ στους ήρωες του 2020 που δεν είναι άλλοι από το προσωπικό στις δομές Υγείας της χώρας! 

dadf

Η Εκστρατεία για Καλύτερη Ακοή υποστηρίζεται από την Akoustica Medica και ξεκινά στο 2021 ενεργοποιώντας το πρόγραμμα Ανταπόδοσης και δωρίζοντας ακουστικά βαρηκοΐας αξίας 10,000€ σε ανθρώπους που εργάζονται στον Υγειονομικό τομέα της χώρας και έχουν δυσκολία με την ακοή τους ! Όλοι σήμερα αναγνωρίζουμε τις θυσίες, τις προσωπικές στερήσεις και τον αγώνα που καταβάλλουν καθημερινά οι άνθρωποι αυτοί έτσι ώστε εμείς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα να παραμένουμε υγιείς και ασφαλείς στα σπίτια μας! 

Για το λόγο αυτό θέλουμε να προσφέρουμε το Δώρο της Ακοής στους τυχερούς της Εκστρατείας και να τους βοηθήσουμε με τη σειρά μας να μπορέσουν να απολαύσουν τη ζωή τους με την Ακοή που έχουν! 

Ο Γενικός Διευθυντής κος Σπύρος Θεοδωρόπουλος δήλωσε ‘Από την πρώτη στιγμή της πανδημίας και ξεκινώντας το πρώτο Lockdown θελήσαμε να είμαστε δίπλα σε όλους τους βαρήκοους συνανθρώπους μας προσφέροντας  δωρεάν μπαταρίες για τα ακουστικά τους ανεξάρτητα αν ήταν δικοί μας πελάτες. Σήμερα που το μεγάλο φορτίο για την έξοδο από την πανδημία και την υποστήριξη των συνανθρώπων μας έχει πέσει στο Υγειονομικό προσωπικό όλης της χώρας προχωράμε σε αυτή τη συμβολική κίνηση, θέλοντας να αναγνωρίσουμε την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν και την κατάθεση ψυχής που πραγματοποιούν καθημερινά έτσι ώστε όλο και περισσότεροι άνθρωποι να επιστρέφουν υγιείς στους αγαπημένους τους.’

Στη σελίδα www.akousticamedica.gr μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όλοι οι άνθρωποι που εργάζονται στις δομές Υγείας της χώρας και που μπορούν να μετακινηθούν στις περιοχές Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ιωάννινα και που χρειάζονται ακουστικά βαρηκοΐας. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 31/1/2021 και στη συνέχεια θα ανακοινωθούν οι αποδέκτες της δωρεάς στις 26/2/2021. 

Για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη marketing κα Δήμητρα Ζαμπάρα στο 210 3214463.

Λίγα λόγια για την Εκστρατεία για Καλύτερη Ακοή

H Akoustica Medica μέλος της Audika Group, είναι το επόμενο μέλος του ομίλου που στο 2021 θα συμμετέχει στη Παγκόσμια Εκστρατεία για Καλύτερη Ακοή. Η Εκστρατεία για Καλύτερη Ακοή είναι μία πρωτοβουλία που δημιουργήθηκε με τρεις απλούς στόχους: 

  1. Να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους ανθρώπους σχετικά με την Υγεία της ακοής καθώς και για τις συνέπειες της βαρηκοΐας που δεν αντιμετωπίζεται.
  2. Να παρέχει δωρεάν αξιολογήσεις ακοής καθώς και δοκιμής σύγχρονων λύσεων ακοής. Όλα τα κέντρα ακοής που συμμετέχουν στο πρόγραμμα παρέχουν δωρεάν αξιολόγηση με προτεραιότητα στους ανθρώπους άνω των 60 ετών. 
  3. Να προσφέρει δωρεάν ακουστικά βαρηκοΐας σε ανθρώπους που δεν μπορούν να τα αγοράσουν μέσω του Προγράμματος Ανταπόδοσης. 

Περισσότερες πληροφορίες για την Παγκόσμια Εκστρατεία για Καλύτερη Ακοή μπορείτε να βρείτε στο www.campaignforbetterhearing.org

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης