Κτήμα Σκούρα, 30 χρονιές «Μέγας Οίνος»

Κτήμα Σκούρα, 30 χρονιές «Μέγας Οίνος»

Το Κτήμα Σκούρα κυκλοφορεί την 30η εσοδεία ενός μεγάλου κρασιού και μας θυμίζει ότι Χριστούγεννα δε γίνονται δίχως «Μέγα Οίνο»!

skoyra
Το 2020 είναι μια χρόνια που θα τη θυμόμαστε έτσι κι αλλιώς για πολλά χρόνια. Είναι όμως και μια χρόνια που το Κτήμα Σκούρα κυκλοφορεί την 30η εσοδεία ενός μεγάλου κρασιού. ΜΕΓΑΣ ΟΙΝΟΣ 2016.

Το 1986, ο Γιώργος Σκούρας παρουσιάζει το πρώτο του κρασί. Ο «Μέγας Οίνος» είναι το κρασί που άλλαξε τον οινικό χάρτη και έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ποιοτική «επανάσταση» του ελληνικού κρασιού. Έγινε το χιλιοβραβευμένο κρασί της Ελλάδας, έγινε το κρασί των προσωπικών αλλά και μεγάλων οικογενειακών στιγμών, το κρασί πρέσβης που σερβιρίστηκε σε αρχηγούς κρατών, το κρασί που αναδεικνύει το ελληνικό terroir και που κοσμεί λίστες και λίστες εστιατορίων σε όλο το κόσμο.

1_DOMAINE_SKOURAS_0068_202

Το Κτήμα Σκούρα γιορτάζει τριάντα χρονιές αποτελεσματικών εργασιών και κυρίως συνεργασιών διότι τα πάντα στο κρασί είναι θέμα συγκυριών και συνυπάρξεων· η Ελλάδα με τον ήλιο της, οι πέτρες με τα πρέμνα τους, τα σταφύλια με τη διαίσθηση μας, ο Γιώργος Σκούρας και η ομάδα του, η ναυαρχίδα μας με την εξέλιξη του σύγχρονου ελληνικού κρασιού.
www.skouras.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης