Βλέπεις μπάλα; Βλέπεις Netflix; Κάντε το με όφελος!

Βλέπεις μπάλα; Βλέπεις Netflix; Κάντε το με όφελος!

Τι ενώνει τους άνδρες όλου του κόσμου; Η μπάλα φυσικά. Και αυτή την περίοδο το μενού είναι πλούσιο σε μπάλες... καθώς έχει ξεκινήσει στο ποδόσφαιρο η Super League, το Champions League, το Europa League, αλλά και το Euro League στο μπάσκετ

ekioskys34
Sponsored Content

Πολλές οι επιλογές σε αθλητικά γεγονότα λοιπόν, αλλά ένας μόνο ο τρόπος να τα απολαύσεις, καθώς οι αγώνες πραγματοποιούνται κεκλεισμένων των θυρών. Δεν πειράζει, βάλε το ουισκάκι σου, παράγγειλε το αγαπημένο σου take-away ή snack, κάθισε αναπαυτικά, πάρε το τηλεκοντρόλ ανά χείρας και... «κανείς μην κουνιέται, σωπάστε κι αρχίζει το ματς»!

Είσαι γυναίκα και δεν βλέπεις μπάλα; Τι κάνεις την ώρα που το έτερον ήμισυ βλέπει μπάλα; Μήπως βλέπεις Netflix;
  1. Ναι! Φυσικά το ρίχνεις και εσύ στη δράση… 2x δράση και είστε και οι 2 χαρούμενοι!
  2. Δεν διαμαρτύρεσαι. Σκέψου ότι η ώρα της μπάλας είναι η μοναδική ώρα που ξέρεις ακριβώς πού βρίσκεται και τι κάνει!
  3. Βρίσκεις ευκαιρία να τον περιποιηθείς. Θα σ’ αγαπάει περισσότερο. Έχεις φροντίσει για το αγαπημένο του ουίσκι, snack, φαγητό και τον αφήνεις στην ησυχία του. Αν είσαι εκεί μπορεί να θεωρηθεί γρουσουζιά.
  4. Και ναι, έκανες τα δύο ως άνω, και τώρα μπορείς να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου και ανενόχλητη να κάνεις τις δικές σου αγαπημένες συνήθειες. Και μιας και οι καιροί επιβάλουν το social distancing, τι καλύτερο από το να πας στο άλλο δωμάτιο και να παρακολουθήσεις την αγαπημένη σου αισθηματική κομεντί στο Netflix.
  5. Έχεις φροντίσει και για εσένα. Τι θα φας, τι θα πιεις είναι όλα στο τραπέζι. Τώρα μπορείς να αράξεις και να μπεις στον κόσμο των ηρώων σου. Να χαθείς ας πούμε για λίγο στα σοκάκια του Παρισιού, όπως η «Έμιλυ στο Παρίσι»!


Και τώρα που κάθε κατεργάρης είναι στον πάγκο του... μια φιλική συμβουλή για να απολαύσετε και οι δύο το ουισκάκι του! Εσύ δεν πίνεις; Δεν χρειάζεται! Άκου την πρότασή μας και θα καταλάβεις.

Τι θα έλεγες να παραγγείλεις ένα Johnnie Walker Red Label; Ή αν πάλι ο κύριος είναι του Black κανένα πρόβλημα. Θα τα βρεις και τα 2 στην πιο φθηνή τιμή της αγοράς στο www.ekioskys.gr. Και μάλιστα με διπλό όφελος.

Κλείσιμο
Εκτός από την έκπτωση -3€ σε κάθε φιάλη, με κάθε παραγγελία σου σε κάποιο από αυτά τα 2 προϊόντα παίρνεις αυτόματα μέρος στην κλήρωση για 30 prepaid gift cards ΝETFLIX των 50€, 36 φιάλες Johnnie Walker Red Label και 1 τραπέζι 2 ατόμων σε επιλεγμένο εστιατόριο αξίας 150€.

Εμείς στο είπαμε! Μπάλα, ουίσκι και Netflix πάνε μαζί. Αν πάλι η δράση στην οθόνη δεν είναι η μόνη δράση που σας ενώνει... τότε πάλι σου έχουμε πρόταση. Συνόδευσε τη δράση με Ruffles Αλάτι ή Ρίγανη ή BBQ και δεν θα χάσεις, γιατί:
  1. Τα Ruffles πάνε με την μπάλα
  2. Τα Ruffles πάνε με τη σειρά στο Netflix
  3. Κάθε παραγγελία σου σε Ruffles από το www.ekioskys.gr σου δίνει αυτόματα συμμετοχή στην κλήρωση για 1 ποδήλατο Kona Dew 2020, αξίας 600€, ενώ 30 ακόμα τυχεροί θα κερδίσουν Snack Combo Ruffles.

Μήπως τελικά, αυτή η δράση είναι x3; Όπως κι αν την ονομάσεις, ακολούθησε τις συμβουλές μας και δεν θα χάσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης